Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

30/10/10

Η έκδοση 28.10.2010

29/10/10

Πώς θα εκφραστούν οι πολίτες της Αργολίδας και της Πελοποννήσου στις εκλογές; Ο φόβος της οργής

Η απειλή των πρόωρων εθνικών εκλογών και η πολιτικοποίηση των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και εκ μέρους του πρωθυπουργού, μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στα επιτελεία των υποψήφιων περιφερειαρχών που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα, Πέτρου Τατούλη και Δημήτρη Δράκου.


Στο δίλλημα Μνημόνιο ή όχι, μπαίνει σφήνα και η ψήφος της οργής που πολλοί φοβούνται ότι θα εκφραστεί είτε υπέρ άλλων υποψηφίων στην Περιφέρεια και στους δήμους που έχουν ανεξάρτητη σημαία στην προμετωπίδα τους, είτε υπέρ των υποψηφίων που στηρίζονται από μικρότερα κόμματα.

Περισσότερο προβληματισμένοι για το πώς θα αντιδράσει ο κόσμος είναι οι υποψήφιοι που είναι ταυτισμένοι με την σημαία των δύο μεγάλων κομμάτων.

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση εξελίσσονται πλέον σε καθαρά πολιτικές εκλογές. Αυτό φαίνεται ακόμα πιο πολύ από τους επικεφαλείς των συνδυασμών κυρίως της Περιφέρειας αλλά και των δήμων που εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν καταθέσει προγράμματα στους πολίτες, αλλά περιορίζονται σε γενικές θέσεις και κρίσεις περί οικονομίας και οικονομικής πολιτικής.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε ομιλία του αναφερόμενος στο «δίλλημα» επισημαίνει: «Την κρίση την έφερε ο υπέρμετρος δανεισμός και η κρατικοδίαιτη οικονομία. Την κρίση την έφερε η κομματική πατρωνία και το βαθύ κράτος που αυτή δημιούργησε. Την κρίση πάντως δεν την έφερε το μνημόνιο. Αυτό είναι η οδυνηρή συνέπεια που όλοι βιώνουμε, δεν είναι ούτε η λύση, ούτε η πηγή του προβλήματος», υπογράμμισε χαρακτηρίζοντας το «Ναι ή Όχι στο μνημόνιο» ψευτοδίλημμα ή ακόμα και «απόπειρα πολιτικής απάτης» από κάποιους «για να καλύψουν τα δικά τους κενά και τη γνωστή σε όλους προσωπική τους ανεπάρκεια».

Τον Δημήτρη Δράκο βοηθάει προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς (το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν μαζί του στη Μεσσηνία) δίνοντας άκρως πολιτικά χαρακτηριστικά στην υποψηφιότητά του, τα οποία και ο ίδιος αποδέχεται. Σε πρόσφατη ομιλία του στην Τρίπολη είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης: «Από τη μια ο «Καλλικράτης» που διαμορφώνει ένα τελείως νέο τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση… Από την άλλη η οικονομική κρίση, η χειρότερη για την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες και το Μνημόνιο με τις πολιτικές δυνάμεις που το επέβαλαν και επιμένουν να το στηρίζουν, που σημαίνει ανεργία, φτώχεια, οπισθοδρόμηση, φόβο στην κοινωνία μας».

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που στηρίζεται από το ΚΚΕ, σημειώνει πως «οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης πρέπει να τιμωρηθούν αλύπητα. Όχι άλλος χαμένος χρόνος! Μακριά από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Καμιά εμπιστοσύνη στον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί όχι μόνο έχει την ίδια λογική και προσκυνά την ΕΕ, αλλά και γιατί εξαπατά το λαό για «τα μεγάλα έργα» με τη φιλολογία των χωροθετήσεων, τη συμμετοχή των «τοπικών κοινωνιών» και την προστασία του περιβάλλοντος. Να καταδικαστεί ο ΛΑΟΣ όχι μόνο για τον πρωτόγονο αντικομουνισμό και εθνικισμό του» και συμπληρώνει: «ενισχύστε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ν’ ανοίξουμε το δρόμο της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας μ’ ένα ισχυρό ΚΚΕ. Μόνο σ’ αυτή την πορεία υπάρχει η δυνατότητα για μέτρα ανακούφισης και κατακτήσεις, έστω προσωρινές».

Και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Αγωνιστικής Συνεργασίας Θανάσης Πετράκος κινούμενος στο ίδιο πλαίσιο, έχει τονίσει ότι η αποφασιστική ενίσχυση του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των εργαζομένων και στον αγώνα που πρέπει να δοθεί με ενωτικό και μαζικό τρόπο για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου. Μια πολιτική που η οποία καταστρέφει τις παραγωγικές δυνατότητες της Πελοποννήσου αλλά και όλης της Ελλάδας, αυξάνει την ανεργία και μειώνει το εισόδημα.

Η Οικολογική Συμπολιτεία Μωριά, που εκπροσωπείται από τον Λάμπρο Μπρούκλη, επισημαίνει: «Η σημερινή κρίση είναι οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική. Παράλληλα αυτή η κρίση απαιτεί πολίτες υπεύθυνους και ενεργούς. Σηματοδοτεί τη χρεωκοπία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, όπως αυτό διαχειρίστηκε τη χώρα μετά την μεταπολίτευση και δεν αφορά μόνο σαρωτικές μειώσεις εισοδημάτων και δικαιωμάτων, αλλά και εκτεταμένη λεηλασία και υποβάθμιση φυσικών πόρων, δομημένου περιβάλλοντος και συλλογικών αγαθών (υγεία, παιδεία, κοινωνική αλληλεγγύη)».

Επίσης, στην διακήρυξή της η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μωριά, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Κάτσαρη, σημειώνει στην διακήρυξή της: «Το ζητούμενο είναι αν θα συνεχίσει η κυβέρνηση ακάθεκτη την επίθεσή της ενάντια στο εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων με την επιπλέον στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ή θα βγει από τη μάχη αυτή αδυνατισμένη και έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πλατύ, μαχητικό και ανυποχώρητο ρεύμα αμφισβήτησής της; Είναι λοιπόν σημαντικό να καταδικαστούν όλοι οι υποψήφιοι που εκπροσωπούν τη συμμαχία κεφαλαίου – τραπεζιτών – ξένων ιμπεριαλιστών και να ενισχυθούν οι δυνάμεις που παλεύουν ενάντια στην «τρόικα» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για να ανατραπεί το μνημόνιο και όσοι το στηρίζουν».

Τέλος, η «Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Γιώργο Τσόγκα, επισημαίνει: «Η Αυτοδιοίκηση από μέρος της κρίσης πρέπει να γίνει φορέας πολιτικών αντιμετώπισής της και συγκρότησης νέων δομών για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και τον ανασχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής μας ζωής».

Εντυπωσιακή ανοιχτή συγκέντρωση Γραμματικόπουλου. Αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα

Την στιγμή που οι αντίπαλοί του δεν έχουν ανοίξει ούτε καν εκλογικά κέντρα, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τόλμησε να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην οδό Άργους, εκφώνησε πολιτική ομιλία η οποία διεκόπτετο συνεχώς από τα έντονα χειροκροτήματα του κόσμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα», στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή παρουσία του, τόνισε ότι έφτασε πλέον η ώρα για μία ολοκληρωτική ανανέωση στον Δήμο Ναυπλιέων.
Στην εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συγκέντρωση, ο κος Γραμματικόπουλος επεσήμανε ότι αυτές οι εκλογές είναι κυρίως εκλογές για την επαναφορά βασικών αρχών και αξιών όπως είναι το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παλαιό, να αφήσουμε πίσω το χθες και να περάσουμε στο αύριο. Κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν σελίδα ψηφίζοντας νέο και άφθαρτο Δήμαρχο.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του: «…Μόνο μία υπόσχεση μπορώ να σας δώσω. Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω τα πάντα. Είμαι νέος. Έχω όρεξη για δουλειά. Δείξτε μου εμπιστοσύνη. Τόσα χρόνια δοκιμάσατε τους παλιούς. Στηρίξτε επιτέλους και ένα νέο άνθρωπο. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δήμος αλλάζει, αφήνει πίσω το χθες και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Για εμάς και τα παιδιά μας…».
Ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε ακόμα: «…Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σας από την πολιτική και τους επαγγελματίες της πολιτικής. Νιώθω τις δύσκολες ώρες που περνάτε πολλοί από εσάς, λόγω της οικονομικής κρίσης. Παρ’ όλα αυτά σας καλώ να δώσετε το παρόν στις προσεχείς εκλογές διότι διαφορετικά η απουσία σας δεν θα έχει τιμωρήσει όπως ίσως νομίζετε τις ξεπερασμένες και παλιές νοοτροπίες. Αντίθετα, θα τις έχει επιβραβεύσει. Αν θέλετε πραγματικά να τιμωρήσετε τις φθαρμένες εξουσίες, έχετε χρέος να ψηφίσετε νέους και άφθαρτους ανθρώπους. Είναι η τελευταία μας ελπίδα. Είναι η μοναδική ευκαιρία να στείλετε ένα βροντερό μήνυμα σε όλους εκείνους τους ανεπάγγελτους πολιτικάντηδες που επί χρόνια σας κορόιδευαν με ψεύτικες υποσχέσεις περί διορισμών, με ψεύτικες υποσχέσεις για ρουσφέτια που ασφαλώς ποτέ δεν τήρησαν…
…Πάνω απ’ όλα η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου είναι αξιακή αναμέτρηση. Ή μένουμε κολλημένοι στις φθαρμένες εξουσίες του παρελθόντος ή προχωράμε μπροστά επαναφέροντας αρχές και αξίες, όπως είναι το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια…
…Αγωνιστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα μεγάλο ανεξάρτητο από κάθε άποψη, κομματική και οικονομική, συνδυασμό. Έμβλημα του συνδυασμού μας δεν είναι το χρώμα κανενός κόμματος. Είναι το έμβλημα του νέου Δήμου Ναυπλιέων. Οι υποψήφιοί μας, πραγματικά θαρραλέοι άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Ενώ, παράλληλα, δεν δίστασαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια…
…Σήμερα το Ναύπλιο βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση του. Η σημερινή Δημοτική Αρχή παραδίδει την πόλη βυθισμένη στα χρέη και στα οικονομικά προβλήματα. Παραδίδει την Καραθώνα σκουπιδότοπο. Το έμβλημα της πόλης, το Μπούρτζι, εγκαταλελειμμένο. Την δημιουργία της μαρίνας μόνο στα λόγια. Τις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως «κολλημένες». Χωρίς να θέλω να μηδενίσω το σημερινό Δήμαρχο είναι ολοφάνερο ότι, μετά από δύο συνεχόμενες τετραετίες, κούρασε και κουράστηκε. Ότι μπορούσε να προσφέρει το προσέφερε. Έφτασε η ώρα της ανανέωσης. Έφτασε η στιγμή να περάσουμε στο αύριο. Στις 7 Νοεμβρίου σας καλώ όλους να σπρώξουμε τον Δήμο προς τα πάνω. Σας καλώ να αναμετρηθείτε με την συνείδησή σας. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Να εμπιστευτείτε ένα νέο άνθρωπο που έχει την όρεξη και την δύναμη να προσφέρει. Έχετε χρέος να το κάνετε απέναντι στον τόπο μας, απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στην ίδια την ψυχή μας…».

Η Άλλη Πρόταση γράφει: Πού είσασταν όταν……….; Η βροντερή σιωπή

Από το γραφείο τύπου του δημοτικού συνδυασμού του δήμου Ναυπλίου «Άλλη Πρόταση» επικεφαλής της οπόίας είναι ο Γιάννης Γκιόλας, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των ψηφοδελτίων, με τους δεκάδες υποψήφιους για το Δήμο Ναυπλιέων. Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων ήταν για όλους μια επίπονη διαδικασία.
Τώρα που είναι γνωστοί οι υποψήφιοι και που, ελπίζουμε, ότι και αυτοί θα αρχίσουν να ομιλούν για τα πραγματικά προβλήματα, θα διατυπώσουμε σε όλους μερικά ερωτήματα.
• Τί έκαναν οι υποψήφιοι για το αίσχος των χωματερών στην Καραθώνα και στο Τολό; Γιατί κάποιοι σιωπούσαν για το περιβαλλοντικό έγκλημα της δημαρχίας Αναγνωσταρά, όταν εμείς καταγγέλαμε και κάναμε συγκεκριμένες εκδηλώσεις για την ανακύκλωση;
• Τί άποψη έχουν για τα ιδιωτικά συμφέροντα (που έχουν συγκεκριμένο επώνυμο) σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων; Τί λένε για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως που πληρώνουν οι δήμοι μας, σε ιδιώτες (συγκεκριμένους) προκειμένου να οδηγούνται τα σκουπίδια στις χωματερές Καραθώνας και Τολού και στις ρεματιές της περιοχής;
• Πού ήσαν στο μαζικό κίνημα της πόλης για τους ποδηλατόδρομους;
• Πότε μίλησαν για τα τεράστια ελλείμματα της ΔΕΥΑΝ, τα οποία ο συνδυασμός μας πρώτος καυτηρίασε; Πότε θα μιλήσουν για το απαράδεκτο γενονός να χρεώνονται οι κάτοικοι της εκλογικής περιφέρειας Ασίνης το νερό σε τιμή πολλαπλάσια από τους κατοίκους του Ναυπλίου; Γιατί έχουν σιωπήσει μέχρι σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή εμείς αγωνιζόμασταν κατά της απαράδεκτης και ληστρικής αυτής πολιτικής;
• Πότε θα μιλήσουν για το απαράδεκτο γεγονός των δεκάδων θανάτων στον ψευδεπίγραφο δρόμο σύνδεσης αρχαιοτήτων; Τί είπαν; Τί έκαναν; Ποιος τον έφτιαξε; Τί έχουν να προτείνουν;
• Τί προτείνουν για το νεολαίο, τον άνεργο, τον φτωχό αγρότη, το μικροσυνταξιούχο, που δοκιμάζεται από τις πολιτικές του μνημονίου;
• Τί έχουν να πουν για τα εκατομμύρια που δόθηκαν για τη διάνοιξη ενός μόνον δρόμου στην πόλη του Ναυπλίου, χωρίς ποτέ να ζητηθούν πίσω τα χρήματα που, χωρίς να οφείλει έδωσε ο Δήμος Ναυπλίου; Γιατί τόσα χρόνια σιωπούν;
• Τί έχουν να πουν για την έλλειψη αστυνόμευσης και την εντεινόμενη εγκληματικότητα, ιδίως στα χωριά μας; Πότε μίλησαν για το τεράστιο αυτό πρόβλημα;
• Γιατί κάποιοι έχουν αγνοήσει το αίσχος να κάνουν τα παιδιά του δεύτερου και πέμπτου δημοτικού σχολείου μάθημα σε τριτοκοσμικές συνθήκες, την ίδια στιγμή που εμείς είμασταν συμπαραστάτες στους αγώνες των γονέων για νέο σχολείο;
• Γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα για την αποπρασινοποίηση των ελεύθερων χώρων, για χάρη των οικοδομικών συμφερόντων. Γιατί δεν έχουν συμμετάσχει στο κίνημα που έχει αναπτυχθεί για καλύτερες συνθήκες ζωής στην πόλη;
• Πώς θα πείσουν τους πολίτες με τη δημιουργία ενός θνησιγενούς συνδυασμού λίγες μέρες πριν από τις εκλογές; Τί το προοδευτικό υπάρχει στο να είσαι απών ολόκληρη την τετραετία και μετά να λες ότι εγώ είμαι ο σπουδαίος και εσείς όλοι οι ιθαγενείς ελάτε πίσω μου;
• Πώς κρίνουν τις δημαρχίες Αναγνωσταρά, Μπούκουρη και Νικολάου που είναι και τώρα υποψήφιοι; Εμείς το βρωνοφωνάζουμε. Οχι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Αντιθέτως. Ζητάμε την αλλαγή των προσώπων αυτών. Την αλλαγή των πολιτικών που έχουν πάει πίσω τον τόπο. Ζητάμε την ενεργοποίηση του πολίτη. Και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το πούμε με ειλικρίνεια, αφού είμασταν οι μόνοι που υπήρχαμε ολόκληρη την τετραετία.
Είμαστε οι μόνοι που αντιδράσαμε, καταγγείλαμε, αγωνιστήκαμε και προτείναμε λύσεις.
Γιατί είμαστε οι μόνοι που ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας».

Κοντά στον επιχειρηματία της πόλης του Άργους ο Γιώργος Αναγνώστου

Λύσεις μέσω του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού ανέπτυξε ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους Γιώργος Αναγνώστου σε περιοδεία του στο κέντρο του Άργους.


Στην πόλη του Άργους περιόδευσε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου συνοδευόμενος από συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «οι πολίτες μπροστά». Ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού δήμου «Άργους -Μυκηνών» επισκέφθηκε επαγγελματίες στο κέντρο της πόλης και συζήτησε μαζί τους τόσο τα προβλήματα τους όσο και αυτά της πόλης γενικότερα.

Είναι γεγονός ότι μια ζεστή χειραψία και μια καλή κουβέντα αυτή την εποχή δεν είναι αρκετά για κανένα πολίτη πόσο μάλλον δε για επαγγελματίες που εκτός από τα τελευταία φορολογικά βάρη υφίστανται και την αναδουλειά που υπάρχει στην αγορά.

Ο Γιώργος Αναγνώστου μπήκε στα καταστήματα της πόλης μίλησε με τους πολίτες και δεσμεύθηκε να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών του επαγγελματιών και στο μέτρο που θα του δίνει το πλαίσιο των δυνατοτήτων του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού να δίνει λύσεις τόσο στα προβλήματα τους, όσο και σε αυτά της πόλης και του νέου υπερδήμου.

Όπως υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος «Άργους –Μυκηνών» «στο νέο Δήμο με τα διευρυμένα γεωγραφικά όρια, τις μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες, αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες, απαιτείται μια νέα Στρατηγική Ολοκληρωμένης Παρέμβασης.

Έχουμε πίστη, φιλοδοξία, σχέδιο και όραμα για το νέο Δήμο Άργους - Μυκηνών. Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που παράλληλα αναδεικνύει και σέβεται το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Η συγκρότηση του Συνδυασμού μας, έχει ένα μεγάλο στόχο. Την Ανάπτυξη μέσα στην κρίση!!! Στη δημοτική μας κίνηση έχουν θέση όλοι οι πολίτες όλων των δήμων. Επιδίωξή μας, η κίνηση αυτή, να αποτελέσει ένα δημιουργικό βήμα για κάθε ιδέα, πρωτοβουλία και πρόταση. Ο Δήμος μας θα είναι ανοιχτός σε ανθρώπους, ιδέες και δράσεις, κοντά σε κάθε νέο, ριζοσπαστικό και ελπιδοφόρο. Για να αποκτήσουμε το Μέλλον που μας αξίζει πρέπει οι επιλογές μας να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις των καιρών. Νέοι άνθρωποι, με γνώση και σχέδιο, με συγκρότηση και τόλμη πρέπει να διαμορφώσουν το Δήμο της επόμενης δεκαετίας. Ένα Δήμο Πρότυπο, αντάξιο της κληρονομιάς και του ιστορικού ονόματος που εκπροσωπούμε. Για αυτό δε μας χρειάζονται πια οι νοσηρές πρακτικές του παρελθόντος και οι ακραίες απόψεις. Οι καιροί απαιτούν δημοκρατικό ήθος, προοδευτικό σχέδιο και διάφανη διαχείριση των κοινών.

Ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ΕΝΑ και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια Νέα Αρχή σε ένα μεγάλο Νέο Δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην ιστορική περιοχή μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας.

Η χρηστή διοίκηση και διαφάνεια σε κάθε πράξη και ενέργειά μας αποτελούν τις βασικές μας αρχές».

Η προεκλογική περιοδεία του Γιώργου Αναγνώστου θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα τις επόμενες μέρες με επαφές στην πόλη του Άργους αλλά και στα διαμερίσματα και στους δήμους που εντάσσονται πλέον στο νέο δήμο «Άργους -Μυκηνών».

Παράλληλα ο κ. Αναγνώστου κάλεσε όλους τους συνυποψήφιους του στο Δήμο Άργους σε οργανωμένη συζήτηση (D-Βate) σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης.

Αναφερόμενος στην σύγχρονη αυτή αντιπαράθεση ο κ. Αναγνώστου σημειώνει ότι: «Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του νέου δήμου πρέπει να γνωρίζουν τις προτάσεις και τις απόψεις όλων των υποψηφίων για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νέο Δήμο και την ανάπτυξή του. Είμαι βέβαιος ότι οι συνυποψήφιοί μου θα αποδεχθούν την πρόσκληση αυτή, συνεισφέροντας στον ουσιαστικό διάλογο που οι πολίτες έχουν ανάγκη».

«Τάμα» στον Αγ. Πέτρο «η Αλλαγή στον Δήμο Άργους-Μυκηνών» από τον Δ. Καμπόσο

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής , πραγματοποίησε την Τρίτη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος φανερά συγκινημένος από την μεγάλη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συνδημότες του παρομοίασε με «ανθρώπινο ποτάμι»


τον «κόσμο που έρχεται για να αλλάξει επιτέλους την ιστορία αυτού του τόπου και από πεθαμένο να τον αναστήσει, να τον απαλλάξει από την κακομοιριά, να τον κάνει εύρωστο οικονομικά όπως ήταν παλιά».

Ο κ. Καμπόσος κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους, αν την θέλουν πολύ την Αλλαγή, να αγωνιστούν τις 12 μέρες που απέμειναν μόνο μέχρι τις εκλογές, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι, «12 μέρες μας χωρίζουν από το να βρούμε την ιστορική μας ταυτότητα ή από το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην εξαθλίωση που μας υποχρέωσαν να ζούμε χωρίς να το θέλουμε. 12 μέρες μας χωρίζουν από το να βρει το Άργος, η πρωτεύουσα του νέου μας δήμου, την χαμένη της αξιοπρέπεια».

Αναφερόμενος στους άλλους συνδυασμούς ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα σε προσωπικό επίπεδο εναντίον των άλλων υποψηφίων για το Δήμο μας δημάρχων, τονίζοντας ότι «δεν μπορώ όμως να μην τους χρεώσω λάθη και παραλείψεις εγκληματικές που έκαναν όσα χρόνια κυβέρνησαν τον τόπο και τον οδήγησαν εδώ σ΄αυτή την εξαθλίωση που βρίσκεται σήμερα. Εβδομήντα κλειστά μαγαζιά στο κέντρο της πόλης σημαίνει θάνατος του εμπορίου, δεν έγινε έτσι ξαφνικά, έγινε γιατί φεύγει ο κόσμος αφού δεν μπορεί να χτίσει σπίτια, γιατί δεν φρόντισαν αυτοί που κυβέρνησαν να πάνε από το σωστό δρόμο την επέκταση του σχεδίου πόλης εδώ και 25 χρόνια και έτσι έφτασαν η φτώχια και τα λουκέτα στις πόρτες των μαγαζιών μας».

«Εμπρός» είπε στο σύντομο λόγο του ο κ. Καμπόσος, «αν θέλουμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας ας ξεσηκωθούμε, ας τρέξουμε, ας κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλους αυτούς που μας θέλουν γονατιστούς και εξαθλιωμένους. Αγωνιστείτε σαν να είστε όλοι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο μας, αυτές τις μέρες περιφρουρήστε την νίκη μας, περιφρουρήστε την τύχη και το αύριο του τόπου μας και των παιδιών μας».

Τέλος και αφού επικαλέστηκε την βοήθεια του Αγ. Πέτρου Άργους, κάλεσε όλο τον κόσμο στην κεντρική του ομιλία, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αγ. Πέτρου του Άργους, λέγοντας: «Ελάτε είπε να στείλουμε το μήνυμα σε όλους ότι θέλουμε να αλλάξουμε, θέλουμε έναν άλλο κόσμο, αυτόν που τόσα χρόνια μας στέρησαν».

Η σχολική στέγη πρέπει να είναι προτεραιότητα για το νέο μεγάλο δήμο Ναυπλιέων

Άρθρο του Δημήτρη Κωστούρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Το Μέλλον σου είναι εδώ» (Π.Αναγνωσταράς)



Μία από τις μεγάλες αλλαγές που συντελείται στο θέμα των αρμοδιοτήτων στα πλαίσια του Καλλικράτη έχει να κάνει με τα σχολεία.

Σύμφωνα με το νέο Νόμο τα θέματα της Σχολικής Στέγης και όχι μόνο περνάνε από τις Νομαρχίες στους Καλλικρατικούς δήμους.

Η στρατηγική για την εκπαίδευση, ο προγραμματισμός για την επίλυση προβλημάτων και τα σχολικά κτίρια ήταν και θα είναι μέχρι 31/12/2010 αρμοδιότητες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Και ο Δήμος τι είχε σαν αρμοδιότητα θα μου πει κάποιος.

Ο Δήμος έχει μια Δημοτική Επιτροπή Παιδείας με γνωμοδοτικό ρόλο.

Επίσης ελέγχει τις πιστώσεις που έρχονται από το Υπουργείο Παιδείας προς τις Σχολικές Επιτροπές μέσω αιρετών εκπροσώπων προέδρου και μελών σε αυτές.

Και τέλος βρίσκει και παραχωρεί στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) οικόπεδα για την ανέγερση σχολικών κτιρίων. Ο νόμος αναφέρει πεντακάθαρα ότι ο Ο.Σ.Κ. με τη Νομαρχία μπορούν σε περίπτωση ανάγκης (βλ. 2ο – 5ο Δημοτικό) να απαλλοτριώσουν η ακόμη και να αγοράσουν οικόπεδα για να χτίσουν σχολεία.

Όπως καταλαβαίνετε το «καρπούζι» (πρόβλημα) ήταν στο Δήμο το «μαχαίρι» όμως στη Νομαρχία που δυστυχώς δεν το χρησιμοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αυτά όμως τελειώνουν. Από τον Ιανουάριο το «μαχαίρι» περνάει και αυτό στο Δήμο.

Τα όποια γραφειοκρατικά μπλεξίματα υπηρεσιών ελπίζουμε να σταματήσουν.

Οι καπναποθήκες απαιτούν χρηματοδότηση για να αλλάξουν πρόσωπο.

Τα οικόπεδα στην Προφήτη Ηλία και στην Αγίου Ανδριανού απαλλοτριώσεις.

Τα 23 στρέμματα του Κ.ΕΜ.Χ. οριστική παραχώρηση και αυτά για μια πρώτη ανάσα.

Η σχολική στέγη πρέπει να είναι προτεραιότητα για το νέο μεγάλο δήμο Ναυπλιέων.

Εντυπωσιακή υποδοχή στην Πρόταση Ελπίδας του Κωτσοβού

Από την Ανεξάρτητη Παράταξη δήμου Άργους – Μυκηνών και το δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σωτήρη Κωτσοβού («Πρόταση Ελπίδας») εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


«Η Ανεξάρτητη Παράταξη Πρόταση Ελπίδας και ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Σωτήρης Κωτσοβός με όλους τους συνεργάτες του, συνεχίζοντας για τρίτη μέρα τις επισκέψεις της στην περιφέρεια του Νέου Δήμου, γνωρίζει καθημερινά την αυθόρμητη συμπαράσταση των απλών πολιτών.

Την Πέμπτη στα Σταθέϊκα, το Σχοινοχώρι, το Μαλανδρένι, το Κουτσοπόδι, την Παρασκευή στην Νέα Κίο, σήμερα Σάββατο στο κέντρο του Άργους και το Κεφαλάρι, το Ελληνικό, το Σκαφιδάκι, τους Μύλους και το Κιβέρι, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή.

Άνθρωποι απλοί, οι δημότες στις περιοχές αυτές έδειξαν την αγάπη τους, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας και τις πραγματικές «κεκαλυμένες» μετρήσεις ότι η παράταξή μας έχει δυναμική νίκης. Αυτή η συμπαράσταση είναι η απάντηση στα ψέματα που καλλιεργούνται μεθοδευμένα και θα απαντηθούν την Κυριακή των εκλογών.

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, ενώ αποσκοπούσαν στο να αποτρέψουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν, τελικά δυναμώνουν τη φωνή μας γιατί ο κόσμος κατάλαβε ότι τους κοροϊδεύουν με ένα στόχο: ΝΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός, ένας άνθρωπος της περιοχής, ένας καταρτισμένος επιστήμονας με πανθομολογούμενη αποδοχή και συνεισφορά στα πολιτικά δρώμενα, είναι μια προσωπικότητα που ο λαϊκισμός και οι απειλές των αντιπάλων του δεν μπορούν να τον αγγίξουν σε συνδυασμό με την δυναμική που του προσθέτουν οι πανάξιοι συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο.

Το αποδεικνύει επίσης, η επιτυχής δοκιμασία του στη μάχη της ψήφου με την οποία τον τίμησαν επανειλημμένα οι πολίτες, σε αντίθεση με κάποιους νεοφανείς «επικίνδυνους» τηλεοπτικούς Καίσαρες, που επικαλούνται την αλλαγή και εκπροσωπούν ολοφάνερα τον παλαιοκομματικό λαϊκισμό, που έχουν μάλιστα δείξει την αισθητική και τις πραγματικές προθέσεις τους την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και τώρα ξαναϋπόσχονται σε όλους τα πάντα.

Μπορεί να ξεχάσει κανείς τα αγάλματα, τις χλαμύδες, τον Σόμμερ και τόσα άλλα φαιδρά που μόνο η αλλαγή του τίτλου προσπαθεί να τα κουκουλώσει;

Από την άλλη πλευρά, η απερχόμενη δημοτική αρχή σε πλήρη συστράτευση «υπό νέα διεύθυνση» απολογείται, προγραμματίζοντας μία από τα ίδια.

Τελικά, η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι η σοβαρή επιλογή σε μια νέα δύσκολη περίοδο για την περιοχή, που απαιτεί ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Απέναντι της υπάρχουν μόνο κομματικοί στρατοί και άναρθρες κραυγές που στοχεύουν, όπως φαίνεται, στην πλάνη και στα μεθοδευμένα ψέματα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Για έναν Νέο Δήμο με αρχές και εντιμότητα,

Με διαφάνεια και αξιοκρατία,

Με γνώσεις και σχεδιασμό,

χωρίς δεσμεύσεις και συναλλαγές.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ».

Σωτηρόπουλος και Δράκος μιλούν με επιχειρήματα πριν από τις εκλογές. Οι 7 προτεραιότητες για τον νομό Αργολίδος

Συγκεκριμένες προτεραιότητες για το νομό Αργολίδας δίνει για τον νομό Αργολίδας ο συνδυασμός «Δυνατή Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δράκο και αντιπεριφερειάρχη τον Βασίλη Σωτηρόπουλο:


1. Ολοκλήρωση μεγάλων οδικών αξόνων και βελτίωση του υπόλοιπου δικτύου για την επικοινωνία με την Αττική και Νότια Πελοπόννησο. Η ολοκλήρωση του Εθνικού άξονα Κορίνθου – Τρίπολης- Καλαμάτας και Τρίπολη – Σπάρτης θα ωφελήσει το Νομό συνδέοντας με την νότια Πελοπόννησο και με την κατασκευή του άξονα Κορίνθου – Πάτρας θα συνδεθεί άμεσα με τη Δυτική Πελοπόννησο και όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα με την κατασκευή – βελτίωση του οδικού άξονα Νεμέα - Άργος – Άστρος – Λεωνίδιο- Γεράκι Ααποκτάται ακόμη μια διαδρομή ανάπτυξης για την Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Με την ολοκλήρωση της σύνδεσης Ναυπλίου – Επιδαύρου, την βελτίωση Κορίνθου-Επιδαύρου και τη νέα χάραξη Αρχαίας Νεμέας-Φιχτίων η Αργολίδα θα αποκτήσει ένα τέλειο ιδικό δίκτυο συνδεδεμένο με το εθνικό.

2.Αξιοποίηση και προβολή των αρχαιολογικών χώρων και ανάδειξη του πολιτιστικού μας τουρισμού.

Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων- προστασία των υπόγειων υδροφόρων – σύγχρονη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, βελτίωση συστημάτων ύδρευσης και ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση του νερού.

Η ολοκλήρωση του μεγάλου αρδευτικού έργου του Αναβάλου προϋπολογισμού 47 εκ ευρώ περίπου, θα αποτελέσει το εφαλτήριο όχι μόνο για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων.

Ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις παράκτιες περιοχές.

5.Αξιοποίηση πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα του ΕΣΠΑ που αφορούν τις πολιτικές απασχόλησης -συνεχιζόμενης κατάρτισης αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Ιδιαίτερη μέριμνα στον Τομέα σύνδεσης της παραγωγής με την έρευνα, την τεχνολογία και τις καινοτομίες που θα βοηθήσει στην σύγχρονη ανάπτυξη και λειτουργία όλων των Παραγωγικών τομέων. Η ολοκλήρωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Παραρτήματος Αργολίδας και η λειτουργία όλων των σχολών μεσοπρόθεσμα θα αλλάξει τη φυσιογνωμία όλης της Περιφέρειας.

Βασική προτεραιότητα είναι η επίλυση του χωροταξικού σχεδιασμού γιατί χωρίς χωροταξικό σχεδιασμό δεν μπορούμε να μιλούμε για ανάπτυξη.

6.Στον αγροτικό τομέα θα ενταθούν πρωτοβουλίες για τα βασικά προϊόντα, για τη δημιουργία μονάδων μεταποίησης και εμπορίας με στόχο την ενίσχυση των προϊόντων στις υφιστάμενες αγορές και την είσοδο τους σε νέες αναπτυσσόμενες και αναπτυγμένες.

7.Ο στόχος της κοινωνικής πολιτικής αποτελεί πρωταρχικό άξονα. Η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας και η εξάλειψη ανισοτήτων που παρατηρούνται σε αυτές θα αποτελέσει το κύριο μέλημα.

28/10/10

Θα βγει η οργή ή θα πνιγεί;

Άρθρο του Άκη Γκάτζιου



ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ φοβήθηκε ο πρωθυπουργός και έδωσε την διακαναλική συνέντευξη επιχειρώντας να θέσει σε δίλημμα τον Ελληνικό λαό, και βάζοντας το μαχαίρι στον λαιμό: ή ψηφίζετε τους επίλεκτους αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ ή πάω σε εκλογές.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ και την πολιτική χροιά που έδιναν οι αντίπαλοί του στις εκλογές του Νοέμβρη και αποφάσισε να κινηθεί και αυτός στο ίδιο τέμπο. Προσπαθώντας να πείσει τους αναποφάσιστους – και είναι ιδιαίτερα πολλοί αυτοί – να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης δια μέσου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΠΩΣ ΟΜΩΣ λειτουργεί όμως αυτό που εμπνεύστηκε ο Γ. Παπανδρέου στους υποψήφιους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ; Μάλλον αρνητικά και τα πρώτα μηνύματα έφτασαν στα αυτιά τους την επομένη κιόλας το πρωί. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κυρίως πήραν αμέσως τα μηνύματα.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ο κόσμος – σκεφτόμενος ορθά – ξορκίζει τις πρόωρες εθνικές εκλογές, τόσο φαίνεται να αντιδρά στην πίεση που δέχεται, λαμβάνοντας ουσιαστικά ένα εκβιαστικό δίλημμα στο οποίο όμως δεν θέλει να υποκύψει.

Η ΘΥΕΛΛΑ που ενδεχομένως να προκαλέσει το εκλογικό δίλημμα μετά τις 14 Νοέμβρη είναι το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Όταν η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη και μάλιστα σε κατηγορίες ανθρώπων που δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά, όταν οι συνταξιούχοι αντί να απολαμβάνουν τα γεράματά τους μετρούν τα ευρώ που έμειναν στο πορτοφόλι τους για να πληρώσουν τα χρωστούμενα, όταν η αξιοπρέπεια πάει …περίπατο, τότε κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί και αν οι ψηφοφόροι ακολουθήσουν τελικά την … «συμβουλή» του πρωθυπουργού ή αν θα μαυρίσουν τους υποψήφιους που του θυμίζουν την κυβέρνηση. Χωρίς φυσικά οι «άμοιροι» υποψήφιοι να φταίνε σε κάτι.

Όχι ρε φίλε, δεν γουστάρω

Άρθρο του Άκη Ντάνου



ΑΔΥΝΑΤΟ να κάτσει κανείς σε καφετέρια, ακόμα και σε παγκάκι και να μην χρειαστεί να παραμερίσει τα φυλλάδια των διαφόρων υποψηφίων προκειμένου να καθίσει. Φυσικά και δεν θάθελα να καθίσω στο πρόσωπο κανενός υποψηφίου. Άλλο να στρέφεις τα νότα σου και άλλο τα οπίσθιά σου.

ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ πως κάποιοι θα εργάστηκαν γι αυτό. Θα σπατάλησαν εργατοώρες, καντάρια σκέψης, με άλλα λόγια το φυλλάδιο αυτό θα περιέχει σίγουρα «νεκρή εργασία» που λέγαμε παλιά στον μαρξικό φιλοσοφικό περίγυρο. Είναι κρίμα να ξαπλώσω επάνω τα οπίσθιά μου σε τόσους αιώνες σκέψεις.

ΙΣΩΣ ήταν καλλίτερες οι μέθοδοι προσέλκυσης που χρησιμοποιούσαν στην αρχαιότητα με το σκάλισμα της πατούσας στον δρόμο. Την ακολουθούσες και έφτανες στον σκοπό σου, αλλά πάνω απ` όλα δεν μπορούσες να κάτσεις πάνω στο «διαφημιστικό υλικό» παρά μόνο να πάρεις γεύση απ` αυτό.

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ, πάνω στην πνευματική ύλη των διαφημιζομένων δεν είναι προσβλητικό μόνο για τους διαφημιζόμενους αλλά επικίνδυνο και για τους διερχόμενους. Ένα απρόσεχτο πάτημα πάνω σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο είναι ικανό να σε φέρει κατάφατσα στο πάτωμα με τον υποψήφιο, όπου θα διαπιστώσεις πως με φώτοσοπ, δεν επανέρχεται η μύτη σου στην θέση της.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ της δήθεν διάδοσης ιδεών χιλιάδες δένδρα μετατρέπονται σε άχρηστο χαρτί, χιλιάδες κιλά λευκαντικών χημικών και χρωμάτων χύνονται απερίσκεπτα στο περιβάλλον και χιλιάδες τόνοι νερού μολύνονται για να δούμε την εγωπάθεια τυπωμένη και πεταγμένη στα πόδια μας.

ΟΧΙ ρε φίλε, δεν γουστάρω να μάθω τώρα που οφειλόταν η μέχρι σήμερα ανυπαρξία σου στα κοινά. Ούτε θα επικροτήσω την ρύπανση που προκαλείς με τα φυλλάδιά σου. Θα επιλέξω εκείνων που προτίμησε σεμνά να διεκδικήσει την εκλογή του χωρίς να γίνεται βάρος της πολιτείας και του περιβάλλοντος. Όχι ρε εφετζή, δεν σε γουστάρω. Το Άργος, τ` Ανάπλι, το Λυγουριό, το Κρανίδι δεν χωράνε την ματαιοδοξία σου.

Ο αυγοζύγης ο γλίστρας

Άρθρο του Βασίλη Καπετάνιου



-Βασίλη έχω την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο, για αυτό κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο.

-Ρε Σπυράκο να σας ψηφίσω και μετά να ζητάω την ουρά μου πίσω;

Ο Σπύρος σίγουρα δεν κατάλαβε αυτό που είπε ο παππούς Βασίλης, πήρε εκείνο το αμήχανο επαγγελματικό χαμόγελο των πολιτευτών και έφυγε να συνεχίσει τον αγώνα του να πουλήσει υποσχέσεις για να αγοράσει ψήφους. Γιατί μόνο καίγοντας τις ψήφους των πολιτών ανεβαίνει των πολιτευτών το αερόστατο. Από τις σκάλες κατέβαινε ο συνονόματος εγγονός του και άκουσε τον παππού του να μιλάει με τον Σπυράκο.

-Παππού τι λες πρωί, πρωί;

-Τον ξέρεις τον Σπυράκο τον πολιτευτή;

-Όχι.

-Δεν χάνεις και τίποτα. Με τον Σπυράκο μεγαλώσαμε μαζί στο Ορεινό Χωριό, σχεδόν μαζί ήρθαμε και στην πόλη. Είναι ίσως ο μοναδικός της γενιάς μου που έχει δυο παρατσούκλια αυγοζύγης και γλίστρας. ( Ο νεαρός γέλασε ξαφνιασμένος από τις λέξεις του παππού του) Το αυγοζύγης του βγήκε γιατί όταν παιδιά ερχόμασταν στο παζάρι να πουλήσουμε κανένα αυγό, αυτός είχε τέσσερις κρησάρες με οχτώ τρύπες, δυο στο κάθε δίχτυ για να μετράει το μέγεθος του αυγού. Ανάλογα με το μέγεθος τα πούλαγε. Ε σε πληροφορώ ότι έκανε τέτοιο θέατρο με τις κρησάρες του ξεπουλούσε πρώτος και του βγήκε το παρατσούκλι.

-Και το γλίστρας;

-Είναι για την πολιτική του διαδρομή. Όταν ήρθαμε στην πόλη, έγινε από τους φανατικούς της χούντας, έσπαζε τα χέρια του από τα παλαμάκια να ζητωκραυγάζει τους παπαδοπουλικούς. Έβγαλε μια άδεια για αυτοκίνητο δημοσίας χρήσης, λόγω πολυτεκνίας τα δίνανε τότε, αλλά αυτός ούτε καν παντρεμένος ήταν!!! Χώθηκε και στο δημόσιο με τις γνωριμίες του. Πήγε σε ωτορινολαρυγγολόγο γιατί έπαθε αφωνία από τα ουρλιαχτά που έβγαζε όλη την νύχτα για την επιστροφή του Καραμανλή από το Παρίσι. Εκείνη την περίοδο κατόρθωσε και πήρε απολυτήριο νυχτερινού εξατάξιου Γυμνασίου αν και κάθε βράδυ στην πλατεία τον έβλεπαν. Το 81 πήγε σε δερματολόγο γιατί έκαψε τα χέρια του με πλαστικές σημαίες την νύχτα των εκλογών της αλλαγής του Ανδρέα. Ένα έξυπνος ποντικός είναι ο Σπυράκος. Μόλις έβλεπε το ένα πολιτικό καράβι να βουλιάζει αμέσως αθόρυβα γλιστρούσε στο επόμενο σα να ήταν καιρό εκεί. Λόγω αυτής της τακτικής του βγήκε και το παρατσούκλι , γλίστρας Από το 81 και μετά πήρε τα πάνω του και η καριέρα του στο δημόσιο. Ούτε σπουδές, ούτε μεταπτυχιακό αλλά πήρε σύνταξη ως ανώτατο στέλεχος του δημοσίου, και τώρα θέλει να συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά στον Καλλικράτη, το νέο πλοίο που γλίστρησε ο ποντικός.

-Καλά και αυτό με την ουρά που κολλάει

-Φύγε για την σχολή σου και τα λέμε το βράδυ στην υπόγα.

Η υπόγα, ήταν το μεγάλο υπόγειο με το αρχείο του παππού , βιβλία , δίσκοι, ταινίες σούπερ 8, αλλά είχε αρχίσει και ο εγγονός να οργανώνει τα δικά του. Ο γιός του δεν κατέβαινε εκεί ούτε εκτιμούσε ιδιαίτερα αυτή την μανία με τις συλλογές του πατέρα του και δεν έβλεπε με καλό μάτι ότι ο γιος του ακολουθούσε τα χνάρια του παππού του. Οι μικροαστοί δεν ξεφεύγουν ποτέ από την σταθερότητα του υπερυψωμένου ισογείου έλεγε ο παππούς όταν καμιά φορά θύμωνε με τον γιο του.

Στο γραφείο του στο υπόγειο ο νεαρός Βασίλης βρήκε ένα σημείωμα από τον παππού του γραμμένο στην πίσω πλευρά του ψηφοδελτίου της παράταξης του Σπυράκου.

-Γιατί νομίζεις ότι πήρα τα ψηφοδέλτια του, είναι πολύ καλό χαρτί για πρόχειρες σημειώσεις. (Του είπε κοιτώντας τον εγγονό του με εκείνο το πονηρό ειρωνικό του χαμόγελο, ίδιο με αυτό που διαγραφόταν στο πρόσωπο του εγγονού του). Στο χαρτί είχε γράψει ο παππούς.

«Σημειώνουμε ότι τόσο η λέξη ουρά όσο και η ταυτόσημη λέξη κέρκος δήλωνε στους Αρχαίους και το πέος , όπως και το λατ. cauda –coda (= ουρά) δήλωνε επίσης και το πέος, ενώ το λατ, penis (=πέος) δήλωνε ταυτόχρονα και την ουρά» Τζένος Αλ. Γένεση και οργάνωση της γλώσσας και της σκέψης των Ελλήνων.

-Παππού μήπως τα κοπάνησες τα τσιπουράκια σου; Τι σχέση έχει το ψηφοδέλτιο, η ουρά και το πέος;

-Άκου και ελπίζω να καταλάβεις. Στο Ορεινό Χωριό ο ξάδελφος μου ο Λιάκος ο Σφιχτοπείσμας ήταν τότε νιόπαντρος καθώς πήγαινε στο δρόμο για το χωράφι του πετάχτηκε μια αλεπού μπροστά του και την σκότωσε. Λίγο πιο κάτω πήγαινε με το μουλάρι ο πεθερός του. Του βάζει μια φωνή ο Λιάκος και του λέει να έρθει να την πάρει.

-Λιάκο μου είσαι σίγουρος; ( Τον ήξερε από παιδί τον γαμπρό του, ήταν ικανός με το λάδι που περίσσευε από τα χόρτα να ανάβει το καντήλι. Ο Σκρούτζ μπροστά του ήταν σπάταλος!!!)

-Ναι πάρε την δικιά σου δεν μπορώ να την κουβαλάω τώρα.

Μετά από λίγες μέρες ένας καλοθελητής στο καφενείο του χωριού του βαλε φωτιά.

-Ρε Λιάκο ωραίο δώρο έκανες στο πεθερό σου.

-Τι δώρο ρε;

-700 δραχμές έβγαλε από την ουρά της αλεπούς που του χάρισες.

Για πρώτη και τελευταία φορά έφτασε σκνίπα στο μεθύσι τρεκλίζοντας ο Λιάκος στην αυλή του σπιτιού του, και αρχίζει να φωνάζει προς το σπίτι του πεθερού του.

-Θέλω την ουρά μουουουο πίσωωωω !

Μάταια προσπαθούσε να το συμμαζέψει η γυναίκα του, το είπε μία το είπε δυο την τρίτη φορά πετάγεται ο πεθερός του θυμωμένος

-Έλα στις τέσσερις στα τέσσερα να σου την κολλήσω!!!!

-Από τότε στο χωριό μου όταν δίνουμε κάτι βιαστικά και απερίσκεπτα χωρίς να υπολογίσουμε την αξία του ή τι κόστος θα έχει για μας χρησιμοποιούμε την ατάκα του Λιάκου , θέλω την ουρά μου πίσω.

-Καλά και που κολλάει αυτό με τις εκλογές και το είπες στον Σπύρο τον αυγο … αυγοζύγη ( Και πάλι γέλασε ο νεαρός με το παράξενο παρατσούκλι )

-Στις αρχαίες ελληνικές διαλέκτους υπήρχαν δυο λέξεις για την ψήφο ν ή ψάφος και ο ψάφαξ. Η ψήφος λοιπόν μπορεί να είναι θηλυκή ή και αρσενικό ανάλογα πως την κρίνει ο καθένας.

-Παππού μπερδεύτηκα τι εννοείς.

-Αν την ψήφο σου την αντιμετωπίζεις όπως ο Λιάκος την ουρά της αλεπούς , τότε την δίνεις τυχαία και βιαστικά επηρεασμένος από τις παραισθήσεις των τηλεοπτικών εκπομπών τότε είναι μια σκέτη θηλυκή ψήφος, της λείπει ο σπόρος της δημοκρατίας, και στηρίζει την στείρα δημοκρατία των αντιπροσώπων . Το πολύ πολύ κάποιο βράδυ μεθυσμένος να φωνάζεις θέλω την ουρά μου πίσω. Και ο κάθε «γλίστρας αυγοζύγης» ψηλά από το αερόστατο των πολιτικών υποσχέσεων θα σου υπόσχεται ότι σε τέσσερα χρόνια θα σου την δώσει πίσω αλλά πρέπει να πας στα τέσσερα να στην κολλήσει !!! Αν καταλάβεις ότι ο ψήφος έχει αξία τότε γίνεται αρσενικός.

-Δηλαδή ;

-Αν ο Λιάκος είχε καταλάβει ότι η ουρά είχε αξία θα την χρησιμοποιούσε ο ίδιος . Τι είναι ο ψήφος; Μια ουρά με αξία, αλλά είπαμε ότι συμβολίζει και το ανδρικό μόριο, αν δεις την κάλπη σαν μια μήτρα δημοκρατίας, μόνο αρσενικούς ψήφους πρέπει να της ρίχνεις είτε άντρας είτε γυναίκα είσαι. Όταν σκεφτείς όταν κρίνεις την αξία του ψήφου σου τότε καρπίζει η δημοκρατία. Αρσενικός ψήφος σημαίνει κρίση επιλογή, ποιότητα ζωής, ταξική συνείδηση, κοινωνία των ενεργών πολιτών. Αρσενικός ψήφος σημαίνει επιστροφή από το κομματικό κράτος στην εκκλησία του δήμου, στην κοινότητα. Ο αρσενικός ψήφος είναι ο σπόρος της δημοκρατίας και δεν χάνεις και την ουρά σου!!! Η κάθε ψήφος έχει αξία , όχι σαν τον πατέρα του που δεν θα πάει να ψηφίσει γιατί βολεύτηκε και μας λέει ότι έτσι κάνει και αντίσταση στο σύστημα . Και εσύ να πας να ψηφίσεις

-Και τι να ψηφίσω παππού

-Δεν με νοιάζει το τι αλλά το πώς.

-Ε πως ;

-Ταξικά και αντρίκια, τι λέμε τόση ώρα. Αν αποφασίσεις να ρίξεις αρσενικό ψήφο θα βρεις εύκολα το τι.

*Την φράση «θέλω την ουρά μου πίσω» την άκουσα από την μητέρα μου και είναι πραγματική ιστορία του τόπου της στα ορεινά της Αργολίδας , την λέξη αυγοζύγης την άκουσα από την μαμά του Βαγγέλη στο θεραπευτήριο και την χρησιμοποιούν στην Αρκαδία. Τα υπόλοιπα τα ταιριάξαμε με λίγο φαντασία και πολύ πραγματικότητα.

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 28.10.2010 σε τίτλους

• Πώς θα εκφραστούν οι πολίτες της Αργολίδας και της Πελοποννήσου στις εκλογές; Ο φόβος της οργής

• Κοντά στον επιχειρηματία της πόλης του Άργους ο Γιώργος Αναγνώστου

• Λύσεις μέσω της αυτοδιοίκησης

• «Τάμα» στον Αγ. Πέτρο «η Αλλαγή στον Δήμο Άργους-Μυκηνών» από τον Δ. Καμπόσο

• «Εγκλημάτησαν όσοι κυβέρνησαν»

• Οι 7 προτεραιότητες Δράκου - Σωτηρόπουλου

• Εντυπωσιακή συγκέντρωση Γραμματικόπουλου

• Η Άλλη Πρόταση γράφει: Πού είσασταν όταν……….; Η βροντερή σιωπή

• Εντυπωσιακή υποδοχή στην Πρόταση Ελπίδας

• Άρχισαν τα όργανα για το Πανεπιστήμιο

• Eνισχύσεις νέων αγροτών

• Πούλαγαν χασίς



ΑΡΘΡΑ:

• Θα βγει η οργή ή θα πνιγεί; Άρθρο του Άκη Γκάτζιου

• Όχι ρε φίλε, δεν γουστάρω. Άρθρο του Άκη Ντάνου

• Ο αυγοζύγης ο γλίστρας. Άρθρο του Βασίλη Καπετάνιου

• Η σχολική στέγη πρέπει να είναι προτεραιότητα για το νέο μεγάλο δήμο Ναυπλιέων. Άρθρο του Δ. Κωστούρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Το Μέλλον σου είναι εδώ» (Π.Αναγνωσταράς)

• Πρόταση αλλαγής τρόπου εκλογής υποψηφίων τοπικής αυτοδιοίκησησης του Χρήστου Τσούλου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδος

• Περί διαχείρισης απορριμμάτων . Άρθρο του Γιώργου Γκόνη



ΙΧΝΗΛΑΣΙΕΣ:

• Κόντρα στο κατεστημένο ο Θεμελής

• Παρόν ο Γιάννης

• Λαγός και πάλι οι ληστές

• Ενιαίο προεκλογικό διαβατήριο

• Ζητούν τον Φάνη Στεφανόπουλο

• Δον Κιχώτης κατά σκουπιδιών

• Τα πρώτα δανειστικά ποδήλατα απ` τον δήμο Ναυπλίου



ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:

• Ντοκιμαντέρ στον Δον Κιχώτη

• Η «Άλλη Πρόταση» διασκεδάζει

• Οι Δαναοί τραγουδούν το ΄40

• Ποδηλατούμε στο Κτενιά

• Σεμινάρια συμβουλευτικής στην Κίο

• Απέκτησε στέγη η φιλαρμονική

• Ρίζος στο Κουτί

• Πώς γεννήθηκαν τα όνειρα;

• Πλημμυρίζει το Άργος από μουσική η Τελέσιλλα. Όλες οι χορωδίες μαζί

• Εκπαιδευτικά προγράμματα βιβλιοθήκης

• Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΠΛΙ



ΙΑΤΡΙΚΑ:

• Πεταχτά αυτιά και η χειρουργική διόρθωση τους

• Οι πιο σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές Ανάλυσης και Ταυτοποίησης DNA, πλέον και στην Ελλάδα

• Γιατρέ μου έχω κήλη



ΣΚΙΤΣΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ



ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

• Σαν ταινία του Αγγελόπουλου



ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ:

• Κάγκουρες αρχίστε να τρέμετε. Τα «απρο» αποκαλύπτουν βήμα προς βήμα τις συνήθειές σας. Βρες ποιος τύπος Κάγκουρα είσαι! Μέρος E



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 28.10.2010

25/10/10

Η έκδοση 21.10.2010

24/10/10

Έμπλεξαν τα σόγια. Πληθώρα υποψηφίων στην ουρά για μια ψήφο

Πρωτοφανής για τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης είναι η
συμμετοχή υποψηφίων στις εκλογές του Νοέμβρη. Η υποχρέωση που επιβλήθηκε από
τον νόμο στους επικεφαλείς των συνδυασμών να καταθέσουν τεράστια ψηφοδέλτια,
τους ανάγκασε να αγκομαχούν περισσότερο πώς θα κλείσουν συνδυασμό, παρά πώς θα
φτιάξουν προγράμματα για τους δήμους που θέλουν να διοικήσουν.


Τουλάχιστον δύο χιλιάδες συντοπίτες μας διεκδικούν την ψήφο
μας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στους μόλις τέσσερις Καλλικρατικούς
δήμους του νομού Αργολίδας. Αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε συνδυασμούς όπου
φιγουράρουν συγγενείς, μιας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν έκλειναν ψηφοδέλτια,
αλλά και σόγια να έχουν μοιραστεί στα δύο αφού οι μισοί θα υποστηρίξουν τον
συγγενή τους που κατεβαίνει με τον ένα συνδυασμό και οι άλλοι μισοί τον συγγενή
τους που κατεβαίνει με τον άλλο συνδυασμό!


Έτσι, έστω και επιστρατεύοντας σόγια και συγγενείς, οι
περισσότεροι έφτασαν στην τελική ευθεία. Αλλά λαχάνιασαν να κλείσουν και τις
τελευταίες τρύπες (τα περισσότερα από τα ονόμτα των υποψηφίων τα έχει κατά
διαστήματα δημοσιεύσει ο «α»). Εξαιρουμένου του Δημήτρη Κωστόπουλου στο
Λυγουριό, όλοι όσοι είχαν ανακοινώσει ότι κατεβαίνουν στις εκλογές, το κάνουν
πράξη, καταθέτοντας τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων τους την Κυριακή στο
πρωτοδικείο.


Δεν είδαμε κανέναν όμως ακόμα να δημοσιοποιεί συγκεκριμένο
πρόγραμμα για την θητεία του στον δήμο που είναι υποψήφιος. Τρεις βδομάδες πριν
τις εκλογές, τώρα τρέχουν να συντάξουν και να τυπώσουν προγράμματα οι υποψήφιοι
δήμαρχοι, μιας και απαλλάχτηκαν από το βάρος εξεύρεσης συμβούλων.





Ναύπλιο





Στο Ναύπλιο διεκδικούν την ψήφο των δημοτών πέντε υποψήφιοι
δήμαρχοι: Ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς επικεφαλής του συνδυασμού
«Δύναμη Δημιουργίας – Το μέλλον σου είναι εδώ», ο Χρήστος Γραμματικόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα», ο Τάσος Σαλεσιώτης επικεφαλής
του συνδυασμού «Ναυπλία Πρωτεύουσα», ο Γιάννης Γκιόλας επικεφαλής του
συνδυασμού «Άλλη Πρόταση» και ο Ανδρέας Βασιλείου επικεφαλής του συνδυασμού
«Λαϊκή Συσπείρωση».





Άργος





Στο Άργος, τον μεγαλύτερο Καλλικρατικό δήμο της Αργολίδας
που μετονομάζεται σε Άργος – Μυκήνες, διεκδικούν την ψήφο οι παρακάτω υποψήφιοι
δήμαρχοι: Γιώργος Αναγνώστου επικεφαλής του συνδυασμού «Οι Πολίτες μπροστά», ο
Δημήτρης Καμπόσος επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας», ο Σωτήρης
Κοτσωβός επικεφαλής του συνδυασμού «Πρόταση Ελπίδας» και η Ναυσικά Μπαβελή
επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».





Ερμιονίδα





Στην Ερμιονίδα βασικοί αντίπαλοι είναι ο νυν και ο τέως
δήμαρχος Κρανιδίου. Τον Καλλικρατικό δήμο διεκδικούν ο Δημήτρης Σφυρής (νυν
δήμαρχος) επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας», και ο
Δημήτρης Καμιζής (πρώην δήμαρχος) επικεφαλής του συνδυασμού «Προοδευτική
Πατριωτική  Συμπαράταξη Ερμιονίδας». Τον
δήμο διεκδικεί και ο Κωνσταντίνος Σατραβέλας επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή
Συσπείρωση».





Επίδαυρος





Στον Καλλικρατικό δήμο Επιδαύρου αποσύρθηκε τελικά ο
Δημήτρης Κωστόπουλος, και παραμένουν δύο οι αντίπαλοι. Ο νυν δήμαρχος Χρήστος
Τσακαλιάρης επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου» και ο Κώστας
Γκάτζιος επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη».

Τι προβλέπεται για τον Ανάβαλο. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος απαντά στη βουλή για το αρδευτικό της Αργολίδας

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης
Κουτσούκος, ανέλαβε να απαντήσει σε πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή Γιάννη
Ανδριανού, για το σοβαρό θέμα της υλοποίησης του αρδευτικού έργου του Αναβάλου
που φαίνεται ότι καθυστερεί.


Την προηγούμενη εβδομάδα ο κος Κουτσούκος βάσει όσων είχαν
προγραμματιστεί επισήμανε: «Την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε καλέσει μία
σύσκεψη όλων των εκπροσώπων των αγροτικών οργανώσεων στην Τρίπολη, συμμετείχαν
και πάρα πολλοί από το Νομό σας και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις
για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Πρέπει να σας
πως ότι γνωρίζουμε τα σημαντικά προβλήματα, διότι αυτός ο κόσμος βιώνει μία
πολύχρονη και πολυεπίπεδη κρίση που εκφράζεται με πάρα πολλούς τρόπους.


Δεν θα ήθελα, προσπαθώντας να απαντήσω στο ερώτημά σας και
κατανοώντας την αγωνία σας για τους αγρότες της περιοχής σας, να
αντιπαρατεθούμε, διότι νομίζω ότι αδικείτε την Κυβέρνηση ξεχνώντας ότι σε αυτή
τη δύσκολη συγκυρία κάνει ό,τι μπορεί για να μην τους ταλαιπωρεί, αλλά το
αντίθετο να τους ενισχύει. Επέστρεψε δηλαδή το Φ.Π.Α. αυξημένο, επέστρεψε με
παραπάνω πόρους το φόρο στο πετρέλαιο, προγραμματίζει –και θα είναι πράξη σε
λίγο- το αυτονόητο, να δώσει δηλαδή την ενιαία ενίσχυση και μία σειρά άλλα
πράγματα.


Τώρα, για να έλθω στο συγκεκριμένο, γνωρίζετε πάρα πολύ καλά
–και το λέτε στην ερώτηση σας- ότι το μεγαλύτερο μέρος των υδάτινων πόρων της
χώρας, το 80%, πάει στην άρδευση, καταναλώνεται στη γεωργία. Επομένως, η
ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων πιστεύω ότι αποτελεί όχι μόνο στόχο
του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά είναι και ένας εθνικός
στόχος, μια και συνδέεται με το περιβάλλον και τη διαφύλαξη και αξιοποίηση των
υδάτινων πόρων ακριβώς.


Θέλω να σας ενημερώσω ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος
«Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και στο μέτρο του συγκεκριμένου προγράμματος υπάρχουν
ενταγμένα έργα για την αναβάθμιση των υποδομών στο αργολικό πεδίο και
εγγειοβελτιωτικά και αρδευτικά. Έτσι, λοιπόν, είναι προγραμματισμένα τα εξής
έργα:


Αναβάθμιση αντλιοστασίου και φράγματος Αναβάλου προϋπολογισμού 6,85 εκατομμυρίων
ευρώ. Η μελέτη παραδόθηκε στις 14.5.2010 και συντάσσονται τα τεύχη δημοπράτησης
του έργου.


Βελτίωση υφισταμένου δικτύου Αναβάλου προϋπολογισμού 2,3
εκατομμυρίων ευρώ. Στις 29.6.2010 υπεγράφη σύμβαση με τον ανάδοχο και το έργο
κατασκευάζεται.


Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από τα δίκτυα Αναβάλου
σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χωνικά, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και
Δήμου Μιδέας προϋπολογισμού 17,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο διαγωνισμός
πραγματοποιήθηκε στις 6.7.2010 και αναμένεται η επιλογή του αναδόχου.


Έργα μεταφοράς και διανομής νερού  άρδευσης, μελέτη και κατασκευή από τα δίκτυα
Αναβάλου στους Δήμους Ασκληπιού και Επιδαύρου –απαντώ συγκεκριμένα στο ερώτημά
σας- προϋπολογισμού 9 εκατομμυρίων ευρώ και μελέτη έργων μεταφοράς και διανομής
νερού άρδευσης, μελέτη και κατασκευή από τα δίκτυα Αναβάλου προϋπολογισμού 12
εκατομμυρίων ευρώ.


Νομίζω  ότι έχετε
κάνει λάθος στους υπολογισμούς σας και μπορώ να το αποδείξω συγκεκριμένα. Ήδη
οι μελετητές έχουν πιάσει δουλειά και πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα μπορούμε να
έχουμε στα χέρια μας τις μελέτες και όχι σε σαράντα πέντε μήνες που λέτε εσείς.


Και τονίζει ακόμα ο υφυπουργός:


«Η Κυβέρνηση έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια να
υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλντατζής», διότι θεωρεί ότι αυτός ο
τόπος πρέπει να έχει συνέχεια. Και οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα
των πολιτών με έναν τρόπο, που να δείχνει ότι εκτιμάμε τη σοβαρότητα των
προβλημάτων και ότι δουλεύουμε πολύ συστηματικά για να τα αντιμετωπίσουμε.


Θέλω να ενημερώσω εσάς και το Σώμα ιδιαίτερα, ότι παρά τις
δυσκολίες να υλοποιηθεί το σύνολο των ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα
«Αλέξανδρος Μπαλντατζής», εν τούτοις κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη συμβούν
αυτά τα οποία -κακώς κατά την άποψή μου- εκτιμάτε ότι μπορούν να συμβούν,
δηλαδή να μπλοκαριστούν τα έργα, λόγω του ότι θα τραβήξουν σε μάκρος χρόνου και
θα έχει τελειώσει το Ε.Σ.Π.Α.


Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν εμείς αναλάβαμε τον Οκτώβριο
την Κυβέρνηση, είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας
Δημοκρατίας έργα σε πολλαπλάσιο ύψος από τους διαθέσιμους πόρους του
προγράμματος. Δηλαδή ήταν γύρω στα 300 εκατομμύρια και τα ενταγμένα έργα ήταν
πάνω από ένα δισεκατομμύριο.


Άρα, έπρεπε να υπάρξει μία ιεράρχηση των έργων, να υπάρξουν
προτεραιότητες για να υλοποιηθεί. Θα ήταν εύκολο για εμάς να απεντάξουμε και να
πούμε ότι τα έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση για προεκλογικούς ή μικροκομματικούς
λόγους. Νομίζω, λοιπόν, ότι έχουν τεθεί οι προτεραιότητες. Έχουν δρομολογηθεί
οι διαδικασίες.


Και σας είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα ότι για το μεν έργο
«αναβάθμιση αντλιοστασίου φράγματος Αναβάλου» των 6,8 δισεκατομμύρια ευρώ,
συντάσσονται τα τεύχη. Για το έργο των 2,3 δισεκατομμυρίων, έχει υπογραφεί η
σύμβαση. Για το έργο που αφορά τις Μυκήνες στο Μοναστήρι, στα Φίχτια των 17,5
εκατομμυρίων ευρώ, έγινε διαγωνισμός και είναι στη φάση επιλογής του αναδόχου.


Και σε ό,τι αφορά τις δύο μελέτες, κατά τη γνώμη μου, κάνετε
λάθος εκτίμηση για τους σαράντα πέντε μήνες. Δεν είναι καλός ο λογαριασμός, που
έχετε κάνει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι περίπου σε δύο μήνες θα είναι έτοιμες οι
επιτροπές να αναθέσουν τις μελέτες και να πάρει το έργο το δρόμο του, ώστε να
είμαστε και εμείς αξιόπιστοι, κυρίως απέναντι στους πολίτες και στο λαό που μας
παρακολουθεί».

Απλήρωτοι από τον Απρίλιο παραμένουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες

Απλήρωτοι για πάνω από τέσσερις μήνες παραμένουν οι
συμβασιούχοι πυροσβέστες σε Αργολίδα και Αρκαδία. Σύμφωνα με Σωματείο
Συμβασιούχων Εργαζομένων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και Αρκαδίας «η
παροιμία που λέει ο λαός «στου φτωχού ξημέρωσε» ταιριάζει γάντι για εμάς τους
συμβασιούχους πυροσβέστες.
Συγκεκριμένα βάση του ΦΕΚ 1295/16-8-2010 όσα εκτός έδρας
πραγματοποίησαν οι συνάδελφοι από 1 Απριλίου 2010 έως 16 Αυγούστου 2010 δεν θα
πληρωθούν. Της εντολές για τις μετακινήσεις αυτές τις έδιναν κατά κύριο λόγο ο
Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου και κατά δεύτερο λόγο οι
κατά Υπηρεσία Διοικητές χωρίς να έχουν στην Υπηρεσία  τους ανάλογες οικονομικές πιστώσεις η  διαταγές του Αρχηγείου.
Το Σωματείο μας αρχικά ζήτησε διευκρινήσεις εγγράφως από τον
κ. Περιφερειάρχη, για το ποιος θα μας αποζημίωση οικονομικά, εντούτοις ουδεμία
σαφής απάντηση πήραμε.
Στη συνέχεια μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουμε, καταγγείλαμε
το γεγονός  στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών
Τρίπολης όπου και διέταξε κατεπείγουσα προανακριτική έξέταση και αναμένουμε.
Παράλληλα στάλθηκε και εξώδικη διαμαρτυρία στον Περ/ρχη κ. Ψυχογιό, και τον
Διοικητή της Π.Υ Τρίπολης κ. Τσουκόπουλο.
Παράλληλα ενημερώσαμε εγγράφως το ΣΕΠΕ Πελ/σου, και ΣΕΠΕ
Αρκαδίας.  Έκαναν επιτόπιο έλεγχο στην
Υπηρεσία Τρίπολης όπου υπάρχει και το κύριο πρόβλημα και αναμένουμε σχετικές
απαντήσεις.
Τελειώνοντας σε περσινό έλεγχο από το Σώμα Επιθεώρησης στην
ΠΥ Τρίπολης είχαν διαπιστωθεί παραβάσεις και έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά
προς τον Εισαγγελέα Πλη/κων Τρίπολης από το Σώμα Επιθεώρησης».

23/10/10

Ένας Νέος Δήμος γεννιέται. Μία Νέα Αρχή διαμορφώνεται

Άρθρο του Γιώργου Αναγνώστου, Υποψήφιος δήμαρχος Άργους - Μυκηνών



Σήμερα δεν μας χρειάζονται πια οι νοσηρές πρακτικές του παρελθόντος και οι ακραίες απόψεις. Οι καιροί απαιτούν δημοκρατικό ήθος, προοδευτικό σχέδιο και διάφανη διαχείριση των κοινών.

Ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ΕΝΑ και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια Νέα Αρχή σε ένα μεγάλο Νέο Δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην ιστορική περιοχή μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας.

Η αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης είναι η βασική κατευθυντήρια γραμμή σε επίπεδο φιλοσοφίας και πρακτικής. Πιστεύουμε ότι σε μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να υιοθετηθούν πολιτικές, που θα επιδιώκουν να ικανοποιήσουν άμεσα τις ανάγκες της παρούσας γενεάς, χωρίς όμως να υπονομεύεται το μέλλον των απογόνων μας.

Χρειάζεται ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός και ανάπτυξη συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής και για όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής, την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις .

Αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο που θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη, με τον πολίτη συμμέτοχο, συνεργάτη, σύμμαχο, συναγωνιστή.

* Ζούμε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία με αδιέξοδα που βαραίνουν την καθημερινότητά μας

* Βιώνουμε μία εποχή αβεβαιότητας και περιορισμών. Νιώθουμε όλοι πιεστικά την απουσία προοπτικής. Την απώλεια ευκαιριών για Ευημερία και Πρόοδο .

* Η αναποτελεσματικότητα μας προβληματίζει όλους. Κοστίζει ακριβά σε όλους. Περισσότερο όμως στις νέες και στους νέους του τόπου μας.

* Ο τόπος μας χρειάζεται να αλλάξει πρόσωπο. Να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Να βαδίσει σε δρόμο αντάξιο των ανθρώπων του.

* Ο δήμος Άργους- Μυκηνών του 21ου αιώνα, δεν μπορεί να βαδίσει συντηρητικά, στην πεπατημένη του παρελθόντος. Θέλει νέες ηγεσίες, με νέα σχέδια και νέα σχήματα. Θέλει γνώση και πίστη. Θέλει αποτελεσματική δράση.

* Στον συνδυασμό μου, μετέχουν συμπολίτες μας και από όλους τους δήμους που αποτελούν το νέο Δήμο, άτομα που έχουν θέληση για δουλειά, που είναι δοκιμασμένα στο επάγγελμά τους, που διαθέτουν εμπειρία στους κοινωνικούς χώρους, που ανησυχούν για το δήμο μας, απαλλαγμένοι από συμβιβασμούς, πελατειακές σχέσεις και διαχειριστικές αντιλήψεις.

* Μια ομάδα δεμένη και απερίσπαστη με προσδοκίες και εξειδικευμένες θέσεις για όλα τα ζητήματα του Δήμου, της κοινωνίας, των κοινωνικών χώρων, με ενδιαφέρον για νέα στοιχεία κοινωνικά, πολιτισμικά και οικονομικά που αφορούν τον πολίτη και κυρίως μια ομάδα με αναπτυξιακό όραμα.

* Για μας έχει σημασία η ομαδική δουλειά που μας ενώνει μπροστά στο μέλλον του δήμου Άργους – Μυκηνών , μπροστά στο μέλλον του τόπου μας.. Έχει σημασία το πολιτικό όραμα, η στρατηγική, η εργατικότητα και η καθημερινή πράξη που θα δώσει δημιουργικό μέλλον στον τόπο μας.

Χρήστος Γραμματικόπουλος: Παρουσίασε «γερό» συνδυασμό. Έστειλε πολιτικό μήνυμα. Έδωσε τις πέντε βασικές προγραμματικές του θέσεις

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος αφού κατέθεσε και επισήμως έναν κατά γενική ομολογία, πλήρη, «δυνατό» και ποιοτικό συνδυασμό στο Πρωτοδικείο το περασμένο Σάββατο, εν συνεχεία με δήλωσή του έδωσε το ξεκάθαρο πολιτικό του στίγμα και ταυτόχρονα προσδιόρισε με σαφήνεια τις πέντε πρώτες βασικές κινήσεις που προτίθεται να υλοποιήσει από την 01/01/2011 εφόσον έχει πάρει τη λαϊκή εντολή. Αναλυτικά το πολιτικό του μήνυμα για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι:


«Έφτασε πλέον η ώρα της μεγάλης αλλαγής, της μεγάλης ανατροπής. Έφτασε η ώρα να αφήσουμε πίσω το χθες και να περάσουμε στο αύριο. Έφτασε η ώρα τα υγιή κομμάτια της κοινωνίας να βγουν μπροστά για το συμφέρον όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. Είναι η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη μας στους επαγγελματίες της πολιτικής που οδήγησαν τον τόπο μας στη σημερινή δυσχερή κατάσταση.

Νιώθω γεμάτος θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και με τη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έδωσε τις πέντε πρώτες βασικές προγραμματικές θέσεις – κινήσεις που πρόκειται να εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 εφόσον πάρει τη λαϊκή εντολή.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από την 1η Ιανουαρίου 2011 και εφόσον οι πολίτες μας έχουν εμπιστευθεί, δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε λεπτό περίοδο χάριτος. Ξεκινάμε άμεσα την εφαρμογή του προγράμματός μας με τις εξής πέντε πρώτες βασικές κινήσεις:



Πέντε προγραμματικές θέσεις



Πρώτον: Διοικητική αναδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Δεύτερον: Ανασύνταξη, συμμάζεμα και εξορθολογισμός των οικονομικών του Δήμου, με διαδικασίες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Ειδικά σε θέματα οικονομικής ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, τα ψέματα τελειώνουν.

Τρίτον: Σύσταση ειδικής υπηρεσίας – γραφείου με αποκλειστικό σκοπό την παρακολούθηση όλων των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.

Τέταρτον: ΝΕΡΟ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητές μας. Είναι ανεπίτρεπτο, ειδικά οι Δήμοι Μιδέας, Ασίνης και Ν. Τίρυνθας, να βασανίζονται ακόμη με το ζήτημα του νερού, είτε αυτό αφορά στην ύδρευση είτε στην άρδευση. Παράλληλα, οφείλουμε να οργανώσουμε και προωθήσουμε το τουριστικό μας προϊόν με ρυθμούς γρήγορους, ευέλικτους, με ρυθμούς ελεύθερης αγοράς. Τέλος, είναι χρέος μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να λύσουμε το θέμα των απορριμμάτων.

Πέμπτον: Επαναφορά βασικών ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ στη συνολική συμπεριφορά όλων των δημοτικών αρχόντων. Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΗΘΟΣ, αποτελούν απαράβατους κανόνες για τους πάντες.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν τελικό και μεγάλο αποδέκτη, τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Πετυχαίνοντας την οικονομική ευρωστία του Δήμου μας θα μπορέσουμε να ασκήσουμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική, να σταθούμε δίπλα στους νέους ανθρώπους, να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους και όσους έχουν ανάγκη, να δώσουμε αίσθημα σιγουριάς στους πολίτες, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων.»

Ο συνδυασμός της Άλλης Πρότασης. Εμείς έχουμε αξίες αρχές και δεν τις πουλάμε

«Κατατέθηκε την Κυριακή ο συνδυασμός της «Άλλης Πρότασης. Ας είναι για όλους καλοτάξιδο το ταξίδι των δημοτικών εκλογών. Οι εκλογές είναι πάντα μια νέα αρχή δεν είναι το τέλος του ταξιδιού. Ας αφήσουμε τους άλλους να πουλάνε αξίες και αρχές που δεν έχουν. Εμείς έχουμε αξίες αρχές και δεν τις πουλάμε. Τις καταθέτουμε στην κοινωνία για συζήτηση για προβληματισμό για να αλλάξουμε όχι πρόσωπα αλλά πολιτικές για τη ζωή μας».


Με τα παραπάνω λόγια ο δημοτικός συνδυασμός, ανακοίνωσε την κατάθεση του ψηφοδελτίου του:



Υποψήφιος Δήμαρχος : Γκιόλας Ιωάννης



Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι :



Εκλογική Περιφέρεια Ασίνης: Βλαχάκης Ευάγγελος, Δρούζα Αναστασία, Γκιόλας Αδριανός, Καλλιάνου Αναστασία, Καρούντζος Κωνσταντίνος, Μπικάκης Κωνσταντίνος, Πετρόπουλος Παναγιώτης.



Εκλογική Περιφέρεια Μιδέας: Δρούγκας Δημοσθένης, Ζέρβας Ιωάννης. Καραμάνος Αθανάσιος, Λέκκας Δημήτριος, Νάσσος Αθανάσιος, Σπανός Αθανάσιος, Στεργίου Θεοφάνης.



Εκλογική Περιφέρεια Ναυπλιέων: Αντωνιάδης Χαράλαμπος, Gawrilis (Γαβρίλη) Martina (Μαρτίνα), Γαλανόπουλος Ιωάννης, Γκανάς Παναγιώτης , Καπετανοπούλου Αδαμαντία, Καράπαυλος Κωνσταντίνος, Καραχάλιου Ησαία, Κεραμιδάς Ευάγγελος, Κόλλιας Χρήστος, Κυμπούρη Μαρίνα-Νώτα, Λαδά Ευφροσύνη, Λαπαθιώτη-Νταή Ελένη, Μαλεβίτης Αντώνιος, Μαντζούνης Βασίλειος, Μερσινιάδης Ιωάννης, Μιχόπουλος Κωνσταντίνος (Σεπίλοφ), Μουλοπούλου Ευαγγελία, Μπασιάκος Χρίστος, Μπουγιούκου Ελένη, Ντάνης Ευάγγελος, Παναγιωτόπουλος Εδουάρδος, Παπαδόπουλος Ηλίας, Στάθης Σεραφείμ (Μάκης), Ταραβίρας Γεώργιος, Τσαπραλής Κωνσταντίνος, Χατζηϊωάννου – Κερασοπούλου Μαρία.



Εκλογική Περιφέρεια Νέας Τίρυνθας: Γεωργίου Ανδριανός, Δερνίκου Μαρία, Καραγιάννης Γεώργιος, Κατσούρης Δημήτριος, Ψύχας Παναγιώτης.



Υποψήφιοι Σύμβουλοι για τις Δημοτικές Κοινότητες

Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου: Γεωργόπουλος Σωτήριος, Καραμολέγκου Μαργαρίτα, Καρνέζης Αναστάσιος, Κατσαλούλης Δημήτριος, Κόνδη-Βασιλείου Αγγελική

Μελισσινού Ειρήνη, Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, Πετρόπουλος Μιχαήλ.



Δημοτική Κοινότητα Τολού: Βαλλιανάτος Φώτιος, Γογωνά Βασιλική, Θεοδωροπούλου – Βέμμη Ευσταθία, Μέχι - Κοτίτσα Κλωντίν, Μπικάκης Νικόλαος

Χρήστου Χρήστος.



Υποψήφιοι Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι για τις Τοπικές Κοινότητες

Τοπική Κοινότητα Αγίου Αδριανού: (υποψήφιοι σύμβουλοι):

Δωροβίνης Ιωάννη, Κατσούρης Δημήτριος, Χρήστου-Μπριόλα Ιωάννα.



Τοπική Κοινότητα Ανυφίου: (υποψήφιος σύμβουλος): Χατζόπουλος Δημήτριος.



Τοπική Κοινότητα Αρίας (υποψήφιοι σύμβουλοι): Βενετσανόπουλος Βασίλειος, Χρόνη-Σωτηροπούλου Ελένη.



Τοπική Κοινότητα Ασίνης (υποψήφιος σύμβουλος): Δαμιανός Αναστάσιος.



Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου (υποψήφια σύμβουλος): Γκιόλα Βασιλική.



Τοπική Κοινότητα Ηραίου (υποψήφιος εκπρόσωπος): Λιόλιος Ευθύμιος.



Τοπική Κοινότητα Ιρίων (υποψήφια σύμβουλος): Κοκώνη Δήμητρα.



Τοπική Κοινότητα Λευκακίων: (υποψήφιοι σύμβουλοι): Γκιαούρη Αδαμαντία,

Τσίρος Δημήτριος.



Τοπική Κοινότητα Μάνεση: (υποψήφιος σύμβουλος): Καραμάνος Θεοδόσιος.



Τοπική Κοινότητα Μιδέας: (υποψήφιος σύμβουλος): Αργυρόπουλος Βασίλειος

Δήμας Ιωάννης, Ρόδα Γιαννούλα.



Τοπική Κοινότητα Πυργιωτίκων: (υποψήφιοι σύμβουλοι): Ασλανίδου Σοφία,

Μάλλιαρης Κωνσταντίνος.



Τοπική Κοινότητα Παναρητίου: (υποψήφιος σύμβουλος): Γκολέμης Κωνσταντίνος.

Προβάδισμα στον Δημήτρη Καμπόσο δίνει η τηλεφωνική δημοσκόπηση της Alco

Προβάδισμα στον Δημήτρη Καμπόσο με ποσοστό 38,1%, δίνει η νέα (δεύτερη) δημοσκόπηση που διενήργησε η Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Αργειακό Βήμα» κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 έως 12 Οκτωβρίου. Δεύτερος ακολουθεί ο κ. Γιώργος Αναγνώστου με ποσοστό 22%, ο κ. Σωτήρης Κωτσοβός με ποσοστό 05,9%, και η εκπρόσωπος της αριστεράς κ. Ν. Μπαβελή με 2.6% ενώ το 31,4% απάντησε με δεν ξέρω δεν απαντώ.


Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Alco, κ. Κωστής Παναγόπουλος σε επικοινωνία του με τον κ. Καμπόσο, του διαμήνυσε ότι «το δείγμα της μέτρησης είναι πάρα πολύ μεγάλο, 500 άτομα, αν σκεφτεί κανείς ότι οι πανελλαδικές έρευνες που διενεργούν για λογαριασμό των κομμάτων ρωτούν 1100 έως 1300 άτομα» χαρακτηρίζοντάς το ως «ξεκάθαρο μήνυμα προτίμησης» στο πρόσωπο του κ. Καμπόσου, ο οποίος σύμφωνα με την αναγωγή των αναποφάσιστων που εφήρμοσε η Alco δείχνει τον κ. Καμπόσο από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχο με ποσοστό που θα κυμανθεί από 55% έως 59%. Πληροφορούμενος το αποτέλεσμα της δεύτερης δημοσκόπησης της Alco, ο κ Καμπόσος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έρχεται η ώρα της μεγάλης Αλλαγής. Η ώρα να βγούμε από την ανυπαρξία, τη φτώχια, την ανεργία, την ασχήμια, την εγκατάλειψη και την ανυποληψία που μας καταδίκασαν οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις του δήμου μας».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Καμπόσος κάλεσε όλους τους πολίτες να αγωνιστούν «με πάθος και επιμονή αυτές τις ελάχιστες ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, για να επαληθευτούν και στην κάλπη οι προβλέψεις της δημοσκόπησης. Στις 7 Νοεμβρίου η νίκη μου θα είναι νίκη του δήμου Άργους-Μυκηνών και αρχή μιας λαμπρής πορείας για το λαό του δήμου μας».

Από πλευράς των «αντιπάλων» του κ. Καμπόσου ακολούθησαν οι αναμενόμενες αντιδράσεις.

Με δηλώσεις του ο κ. Κωτσοβός μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «γίνεται προσπάθεια να παραπλανήσουν τους δημότες με «δήθεν» γκάλοπ «δήθεν» έγκυρων εταιριών του ελαχίστου δείγματος».

Ανάλογες δηλώσεις έγιναν και σε διάφορα Blogs που στηρίζουν τον κ. Αναγνώστου.

Σας κοροϊδεύουν με τα γκάλοπ πανικού

Άρθρο του Σωτήρη Κωτσοβού, υποψήφιος δήμαρχος Άργους



Φίλες και Φίλοι συμπολίτες,
Με λύπη μου ανακαλύπτω καθημερινά την επιχείρηση ψεύδους και προπαγάνδας που στήνεται στα προεκλογικά δρώμενα του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Η ανεξάρτητη παράταξη μας «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» δυναμώνει καθημερινά με συνεργάτες – απλούς πολίτες απέναντι στη συναλλαγή προσωπικοτήτων και συμπεριφορών που εγκαθίδρυσαν τα κόμματα στην περιοχή μας.

Γίνεται προσπάθεια να παραπλανήσουν τους δημότες με «δήθεν» γκάλοπ «δήθεν» έγκυρων εταιρειών του ελάχιστου δείγματος με προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς ερωτώμενων, ώστε και να ελέγχεται το αποτέλεσμα σύμφωνα με το συμφέρον τους και να σας ελέγχουν αν τους υποστηρίζετε ή όχι! Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν και κατάφερε να παραπλανήσει ένα ολόκληρο κόμμα με τα γνωστά αποτελέσματα! Μάλιστα, αυτά τα γκάλοπ «του χιλιάρικου» αγοράζονται κατά την πιάτσα σε τετραπλάσια και πενταπλάσια ποσά!

Ο στόχος όλων αυτών είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Θέλουν να σας οδηγήσουν προ τετελεσμένου γεγονότος με επικοινωνιακά τερτίπια και να ψηφίσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, όπως άλλωστε επιβάλλουν οι ιδεολογικές απολυταρχικές τους καταβολές.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ: Τα πραγματικά δείγματα των εσωτερικών δημοσκοπήσεων είναι άλλα και αυτά έχουν οδηγήσει τα κόμματα σε αυτήν την προπαγάνδα άλλων καθεστώτων. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Οι απλοί πολίτες έχουν αηδιάσει από τις απαρχαιωμένες πρακτικές τους και τα παζαρέματα κάτω από το τραπέζι, που έφεραν τους αλληλοϋβριζόμενους κάτω από την ίδια σκέπη. Πρέπει να μην επηρεαστεί κανείς από τα ψέμματα που του πλασάρουν και να πάει να ψηφίσει και να τους τιμωρήσει που υποτιμούν την νοημοσύνη του! Το οποιοδήποτε ποσοστό λάβει η παράταξή μας θα το δώσετε ΕΣΕΙΣ και θα καθορίσει την τύχη του Νέου Δήμου. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!

Αμυνθείτε στις όποιες πιέσεις και αν δεχθείτε και δείξτε τους ότι ήδη τους γνωρίζετε καλά τόσα χρόνια που τους καθιέρωσαν ως επαγγελματίες πολιτικούς!

Η Πρόταση Ελπίδας είναι η πολιτική πρόταση που στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση των στελεχών της και όχι στη «διανομή» έμμισθων θέσεων.

Η Πρόταση Ελπίδας είναι η πολιτική πρόταση που την συνθέτουν όλοι οι πολίτες που συμμετέχουν σε αυτή και ΟΧΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ και οι χειροκροτητές τους.

Η Πρόταση Ελπίδας αποτελείται από πολίτες που συμμετέχουν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στα ψηφοδέλτιά της και όχι μετά από απειλές και ψεύτικες και ανέφικτες υποσχέσεις.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Με αξιοπιστία, σοβαρότητα και γνώσεις,

Χωρίς λαϊκισμούς και προπαγάνδα

22/10/10

Ενθουσιασμός για Φάνη Στεφανόπουλο

Επί «γραμματείας του» ο Δήμος Άργους πέρασε για πρώτη φορά απ` την μεταπολίτευση και μετά, ίσως και από τον εμφύλιο και δώθε, στις «προοδευτικές δυνάμεις», αυτό φυσικά δεν το ξέχασαν οι φίλοι του Φάνη που κατέκλυσαν τα τηλέφωνα εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό στο πρόσωπό του. Πολλοί μάλιστα ισχυρίστηκαν πως ο πολιτικός χώρος του χρειάζεται πολλούς «Στεφανόπουλους», αφού η παρουσία του αποτελεί εχέγγυο διαφάνειας και πολιτικής σκέψης.

Ο Κωστούρος έβαλε τα δυνατά του. Η προσχολική αγωγή στο Ναύπλιο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία

Ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσχολική αγωγή και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία έδωσε την τετραετία που πέρασε ο Δημήτρης Κωστούρος, υπεύθυνος της εκπαίδευσης στον δήμο αφού διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, των Σχολικών Επιτροπών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου και αντιδήμαρχος.




Βρεφονηπιακοί Σταθμοί



Η κατάσταση το 2007: Το 2007 το Νομικό Πρόσωπο των Βρεφονηπιακών Σταθμών είχε στη δικαιοδοσία του 2 παιδικούς σταθμούς και 1 βρεφικό. Το μόνιμο προσωπικό των σταθμών ήταν 4 άτομα από τα οποία είχε εκπαιδευτική ειδικότητα. Το υπόλοιπο προσωπικό προσλαμβάνονταν με 2μηνες συμβάσεις από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Τα κτίρια χρειάζονταν ανακαίνιση. Οι γονείς πλήρωναν 100 με 110 ευρώ το μήνα για να πληρώνουν το προσωπικό που προσλάμβαναν.

Μέσα στα τρεισήμιση αυτά χρόνια:

Ανακαινίσθηκαν και οι τρεις σταθμοί και αγοράσθηκε καινούργιο εκπαιδευτικό υλικό.

Προκηρύχθηκε μέσω Α.Σ.Ε.Π. η μεγαλύτερη από Νομικό πρόσωπο προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού. Προσελήφθησαν 25 υπάλληλοι από ΥΕ έως ΤΕ. Ώστε οι σταθμοί να αποκτήσουν μόνιμο ειδικευμένο προσωπικό.

Θεσμοθετήθηκαν τροφεία (μηνιαία καταβολή ποσού ) για τους γονείς. Το ποσό ορίζεται σύμφωνα με το εισόδημα του γονέα κάτι που είναι και κοινωνικά πιο δίκαιο. Οι γονείς πληρώνουν από 30 ευρώ έως και 120ευρώ για εισοδήματα άνω των 70000ευρώ ετησίως. Στους ιδιωτικούς είναι από 300 έως και 380 ευρώ.

Εξοπλίσθηκαν τα 2 νέα κτίρια βρεφονηπιακών σταθμών και θα λειτουργούσαν αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα που καθιστά αδύνατη τη στελέχωσή τους την παρούσα περίοδο.

Το Νομικό πρόσωπο είναι απολύτως λειτουργικό και οικονομικά υγιές με αποθεματικό πάνω από 1.000.000 ευρώ.



Νηπιαγωγεία



Η κατάσταση το 2007: Νηπιαγωγεία Δήμου Ναυπλιέων 7. Πέντε από αυτά στο Ναύπλιο ένα στην Άρεια που συστεγαζόταν με το Δημοτικό και ένα στα Λευκάκια.

Από τα πέντε νηπιαγωγεία στην πόλη του Ναυπλίου τα 3 στεγάζονταν σε νοικιασμένα καταστήματα.

Η κατάσταση 2010: Το 1ο Νηπιαγωγείο της Αιγίου μεταφέρθηκε στο καινούργιο κτίριο που μας παραδόθηκε από το Πανεπιστήμιο. Ταυτόχρονα ιδρύθηκε και ένα ακόμη τμήμα ολοήμερο και έτσι εξυπηρετούνται 25 νήπια περισσότερα φέτος.

Στο 2ο Νηπιαγωγείο στο Νέο Βυζάντιο νοικιάσθηκε ένας ακόμη χώρος 90™ .

Το 5ο Νηπιαγωγείο Ζυμβρακάκη μεταφέρθηκε στο νέο κτίριο παιδικού σταθμού στην Ευαγγελίστρια και ιδρύθηκε ένα ακόμη τμήμα ολοήμερο.

Το 6ο Νηπιαγωγείο Άρειας μεταφέρθηκε σε δημοτικό κτίριο που ανασκευάσθηκε δίπλα στην εκκλησία και έτσι απελευθέρωσε και ζωτικό χώρο για το γρήγορα αναπτυσσόμενο δημοτικό της Άρειας

Ιδρύθηκε και λειτουργεί σε ένα αξιοπρεπές νοικιασμένο χώρο το 7ο Νηπιαγωγείο στο Νέο Βυζάντιο

Ιδρύθηκε και λειτούργησε στα Λευκάκια το Ειδικό Νηπιαγωγείο καλύπτοντας το τεράστιο κενό στην ειδική εκπαίδευση στη συγκεκριμένη ηλικία.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί το Νηπιαγωγείο Πυργιωτίκων σε δημοτικό κτίριο που επισκευάσθηκε.πρόσφατα.

Ξεκίνησε η ανέγερση και παραδίδεται έως 31/12/2010 στην περιοχή Ροδίου ένα ακόμη Νηπιαγωγείο. Ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο που θα εξυπηρετεί ακόμη 50 νήπια.

Έτσι αυξήθηκαν τα τμήματα κλασσικού Νηπιαγωγείου σε 10 και ολοήμερου σε 4 με αποτέλεσμα φέτος το Ναύπλιο να είναι ο μοναδικός Δήμος που μπορεί και εξυπηρετεί όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων κάτι πολύ σπάνιο σε πανελλήνια κλίμακα.

Καλοκαίρι του 2011 και βάλε, θα ολοκληρωθεί ο δρόμος προς Λυγουριό

Για αρκετό καιρό ακόμα θα συνεχίσουν όσοι διέρχονται από τον δρόμο Ναυπλίου –Λυγουριού να κινδυνεύουν με καθυστερήσεις και τροχαία ατυχήματα αφού ένα υποέργο ευθύνεται για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου στο σημείο Χάνι Μερκούρη, όπως προκύπτει από την απάντηση που δόθηκε από το Υπουργείο Υποδομών μεταφορών στον βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Γιάννη Ανδριανό.


Σε γραπτή απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ι. Μαγκριώτη προς τον Βουλευτή Αργολίδα της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ανδριανό, σχετικά με την πορεία του έργου της νέας οδού Ναυπλίου-Λυγουριού και συγκεκριμένα του τμήματος Χάνι Μερκούρη, μεταξύ άλλων αναφέρει: «To έργο «Βελτίωση -Κατασκευή της Ε.Ο. Ναυπλίου-Λυγουριού τμήμα Αρκαδικό-Χάνι Μερκούρη» κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σύμφωνα με τα στοιχεία της, οι εργασίες έχουν διακοπεί από τον Ιανουάριο του 2009, ενώ έχει υποβληθεί η από 17.3.2010 αίτηση Αναδόχου περί διάλυσης της εργολαβίας του. Το έργο εντάχθηκε το 2010 ως γέφυρα στο πρόγραμμα «Δυτικής -Ελλάδας- Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων 2007-2013» με απόφαση του Γ.Γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ένταξη αυτή περιλαμβάνει και νέο υποέργο (κατασκευή γέφυρας στο Χάνι Μερκούρη), στο οποίο θα περιληφθούν και οι υπόλοιπες εργασίες ολοκλήρωσης του εν λόγω οδικού τμήματος. Το υποέργο θα είναι έτοιμο προς δημοπράτηση εντός του 2010 και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2011».

Ο κ. Ανδριανός μετά την απάντηση του Υφυπουργού επεσήμανε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πορεία υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου για ολόκληρο το νομό Αργολίδας. Το έργο αυτό παρουσιάζει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ακόμα παρά την ολοκλήρωση των λοιπών χωματουργικών και τεχνικών εργασιών εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και υπέστη διάβρωση από βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται νέες επιδιορθώσεις.

21/10/10

Θέλω πρόγραμμα για την πόλη μου

Άρθρο του Άκη Γκάτζιου

ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ στο μαντρί θέλουν να μας βάλουν υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, αφού μέχρι ώρας θέλουν να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε, χωρίς να μας έχουν παρουσιάσει τις τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις τους.

ΦΤΑΣΑΜΕ στο παραπέντε των εκλογών, κατατέθηκαν στο πρωτοδικείο τα ψηφοδέλτια και ακόμα να ακούσουμε να εκφράζεται πολιτικός λόγος. Αρκούνται στις επισκέψεις σε σπίτια …υποψηφίων υποστηρικτών, αναζητώντας «φωλιές», «καβουρότρυπες», «πηγές» ψήφων ή όπως αλλιώς ονομάζουν στην ποδοσφαιρική τους ορολογία τους Μαυρογιαλούρους τους, που κατευθύνουν ψήφους και τους μοιράζουν σε αιρετούς, ανάλογα με τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που μπορούν να αντλήσουν.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ αυτές μπορεί να είναι πολιτικές και να ακούμε σε επίπεδο υποψηφίων περιφερειαρχών, τουλάχιστον, κορόνες για το μνημόνιο, όμως όταν αναλάβει τελικά καθήκοντα περιφερειάρχη αυτός που θα εκλεγεί, θα έχει να ασχοληθεί με ο,τιδήποτε άλλο πλην του μνημονίου. Ίσα ίσα θα βρει μπροστά του το μνημόνιο γιατί εξαιτίας του δεν θα μπορεί να υλοποιήσει σχεδόν τίποτα. Αλλά δεν θα μπορεί να ανατρέψει την οικονομική πολιτική της χώρας ένας περιφερειάρχης –όσο ισχυρός κι αν είναι. Πόσο μάλλον ένας δήμαρχος, που λόγω Καλλικρατικών συνενώσεων ο νέος δήμος που θα διοικεί θα αποτελεί και έναν νέο θεσμό, που πολύ μικρή σχέση θα έχει με το παρελθόν.
ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ των ψηφοδελτίων αναλώθηκαν τόσο καιρό στην εξεύρεση υποψηφίων, για να μπορέσουν να κλείσουν συνδυασμούς, αλλά …ξέχασαν να μας πουν γιατί θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και γιατί μας καλούν να τους ψηφίσουμε. Και δυστυχώς αυτό δείχνει, ότι πέραν της φιλοδοξίας τους και της επιθυμίας τους να εκλεγούν, παρουσιάζουν ένα τεράστιο κενό έναντι των ψηφοφόρων τους: Δεν τους λένε δηλαδή τι θα κάνουν στου …κασίδη το κεφάλι. Ακόμα και αν δημοσιοποιήσουν τις επόμενες μέρες τα προγράμματά τους, αυτό δείχνει ότι δεν είναι έτοιμοι και κάνουν δουλειές του …ποδαριού.

Δεν έχω λόγο

Άρθρο του Άκη Ντάνου



ΜΑΣ υποσχέθηκαν πολλά, νερό, σκουπίδια, ποιότητα ζωής και εισπράξαμε νιτρικά, χαβούζες, άσφαλτο και τσιμέντο. Κι` όταν το βλέμμα στρέψαμε με απορία προς τους εκλεγμένους μας εισπράξαμε την απάντηση, «τι κοιτάτε; Κάναμε περισσότερα απ` τους προηγούμενους. Σ` αυτούς οφείλονται οι καθυστερήσεις και η οπισθοδρόμηση».
ΚΑΙ μείς γείραμε το βλέμμα προς τα κάτω, αφού τα βλέφαρα υπό το βάρος της ντροπής αρνήθηκαν να σηκωθούν και να κοιτάξουν στα ίσια την αλήθεια. Επιλογή μας ήταν εξάλλου αυτή η παράταξη και αφού δεν αισθάνονται αυτοί την «αιδώ», κοκκινίζουμε εμείς, εμείς που τους εκλέξαμε. Είναι οι στιγμές που η ανώνυμος ψήφος γίνεται επώνυμος μπροστά στο είδωλό σου.
ΟΠΩΣ ακριβώς η φλόγα του κεριού μπρος στον καθρέφτη στο μάθημα της φυσικής, ετερόφωτοι χωρίς να καίνε. Άυλοι, αλλά στα μάτια μας υπαρκτοί και σπουδαίοι, αφού τους εμπιστευτήκαμε την αδυναμία μας να διαχειριστούμε οι ίδιοι τις τύχες μας, παραδεχτήκαμε την κατωτερότητά μας.
ΕΣΤΩ κι έτσι, δύσκολα να παραδεχτούμε πως παραδοθήκαμε άνευ όρων στην βούλησή τους. Ας μην ξεχνάμε, όπως λέει και ο ποιητής και μας γαλούχησε το σύστημα «εμείς είμαστε ο αφέντης Λαός», επομένως αυτοί είναι τα υποχείριά μας, οι αχυράνθρωποί μας που καθίσαμε στον θώκο της εξουσίας για να μην φαινόμαστε εμείς.
ΝΑΙ, αυτό είναι! Εμείς είμαστε οι εξουσιαστές των εξουσιαζόντων. Και εξουσιάζοντες και εξουσιαζόμενοι. Και αντικείμενο, όπως το κερί στο μάθημα της φυσικής και είδωλο στον καθρέφτη. Υποκείμενο ενεργό δεν είμαστε, αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτό, έχουμε εκλέξει άλλους και θα εκλέξουμε καινούργιους όταν παλιώσουν που θα σκέπτονται και θα δρουν στην θέση μας, …αλλά όχι για μας, γιατί αυτό θα έκανε υπεύθυνη την επιλογή μας και εμείς δεν θέλουμε ευθύνες, αλλιώς θα επιλέγαμε να `μαστε ενεργοί πολίτες.
ΔΕΝ έχω λόγο να ζητώ ευθύνες. Όλα αρμενίζουν σωστά, ο γιαλός είναι στραβός και γι` αυτό φταίει ο δημιουργός του. Αυτός και το είδωλό του, η φύση. Αυτή η Φάτα Μοργκάνα η ετεροθαλής αδελφή του Αρθούρου, που μας ξεγέλασε και μας έκανε να αισθανόμαστε υπεύθυνοι όχι για τις πράξεις μας αλλά γι

Μήτσο μπαίνεις στο ψηφοδέλτιο;

Άρθρο του Βασίλη Καπετάνιου



Η ηγετική ομάδα, οι βασικοί άνθρωποι του συνδυασμού , έπιναν προβληματισμένοι τον καφέ τους στην κεντρική πλατεία. Δεν μπορούσαν να βρουν άτομα για να συμπληρώσουν τον συνδυασμό τους. Πήγαν σε φίλους σε γνωστούς, σε συγγενείς, μεγάλη απροθυμία , τους έκαναν και μαύρο χιούμορ.
- Δώσε μου δυο μηνιάτικα και βάλε με και στο επικρατείας μου είπε η ξαδέλφη η Νίτσα μου είπε ο Κώστας ο αρχηγός του συνδυασμού.
Από τον μοναδικό δρόμο που ήταν είσοδος στην πλατεία ακούστηκαν οι θορυβώδεις γκαζιές του Μήτσου του Σβηστού να κάνει την είσοδο του σαν άλλος Δον Κιχώτης πάνω στην μεγάλου κυβισμού μηχανή.
Ο Μήτσος ήταν ένα καλό παιδί αλλά με λίγο περιορισμένες τις αντιληπτικές του ικανότητες. Στο σχολείο παρευρισκόταν με κόσμια συμπεριφορά αλλά τα μαθήματα δεν μπορούσε να τα παρακολουθήσει. Τον έσωζαν δυο πράγματα, ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και η μεγάλη οικονομική επιφάνεια και το κύρος που είχε ο πατέρας του στην τοπική κοινωνία.
Ήταν στο δημοτικό σχολείο όταν ο ίδιος προκάλεσε το παρατσούκλι του και το χρησιμοποιούσαν οι φίλοι του. Τον είχε σηκώσει ο δάσκαλος στον πίνακα να λύσει μια απλή άσκηση και τον καθοδηγούσε διακριτικά για να δώσει το αποτέλεσμα.
- Δάσκαλε δεν γίνεται.
- Τι δεν γίνεται ρε Μήτσο;
- Δεν μπορώ να την λύσω, πατάω την μίζα αλλά δεν παίρνει μπροστά.
- Ποιο ρε Μήτσο;
- Το μηχάνημα δεν παίρνει μπροστά ( και βάζει το χέρι του στον κρόταφο σαν να έβαζε το κλειδί στην μίζα του αυτοκινήτου) είναι σβηστό.
Προκάλεσε τα έντονα γέλια του δασκάλου και όλης της τάξης και ο Κώστας του έβγαλε το παρατσούκλι ο Μήτσος ο Σβηστός.
Ο Μήτσος δεν είχε γενικά ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι τώρα στα τριάντα έξι του ζούσε στην σκιά και στην προστασία του πατέρα του. Με την βοήθεια από τις γνωριμίες του πατέρα του τελείωσε το Λύκειο, τελείωσε και το στρατιωτικό του στην Αεροπορία και ζούσε μια ζωή χαρισάμενη.
Με την οικονομική άνεση που του πρόσφερε ο πατέρας του ζούσε μποέμικα, πρωινό καφέ στην πλατεία , αθλητική εφημερίδα ( μόνο τους τίτλους διάβαζε) , το απόγευμα πάλι στην πλατεία για καφέ καμιά βόλτα με την μηχανή και τακτικός θαμώνας στα μπουζουκομάγαζα της παραλίας. Κάθε Κυριακή για μπάλα στην Αθήνα με εισιτήριο διαρκείας για τις διακεκριμένες θέσεις του σταδίου.
Καθώς έφτανε με την μηχανή του στην πλατεία ο Μήτσος ο Σβηστός για τον Κώστα που ήταν υπεύθυνος για την κατάρτιση του εκλογικού συνδυασμού η Harley του φάνηκε σαν από μηχανής θεός που του πρόσφερε την λύση
- Ο Μήτσος ο Σβηστός αυτό είναι .
- Τι αυτό είναι ; ( Του είπε ο Θανάσης το νούμερο δυο του συνδυασμού που κατάλαβε την σκέψη του Κώστα, όλοι μεγάλωσαν μαζί και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, στην ίδια γειτονιά και στην ίδια πόλη)
- Θα συμπληρώσουμε τον συνδυασμό με τον Μήτσο.
- Ρε είσαι με τα καλά σου , εντάξει φίλος μας καλό παιδί αλλά είπαμε….
- Ε φέρε εσύ ένα δικό σου (Το βλέμμα του Θανάση έδειχνε υποχώρηση γιατί ήδη έπρεπε να έχουν καταθέσει τον συνδυασμό. )
- Πιάσε ένα φραπέ για τον Μήτσο ( Φώναξε ο Κώστας στο γκαρσόνι και ο Μήτσος ξαφνιάστηκε για το κέρασμα )
- Τι έχουμε γενέθλια;
- Όχι ρε Μήτσο εκλογές ( Γρήγορος ο Κώστας πίστευε στον αιφνιδιασμό για να πάρει μια γρήγορη απάντηση από τον Μήτσο ) Λέγαμε να μπεις στον συνδυασμό για να συμπληρώσουμε.
Καλά τα πήγε ο Κώστας στον αιφνιδιασμό αλλά η λέξη «συμπληρώσουμε» χτύπησε κάπως στο μυαλό του Μήτσου και φαίνεται ότι η μίζα στον κροταφικό είχε πάρει μπροστά.
- Δηλαδή δεν έχετε βασικούς και παίρνετε από τον πάγκο τώρα;
Όλοι μείνανε άναυδοι από την απάντηση του Μήτσου, παραλίγο να πέσει ο δίσκος από το γκαρσόνι. Η πετυχημένη απάντηση του Μήτσου ήταν μάλλον τυχαία και επηρεασμένη από τον μεγάλο τίτλο της αθλητικής εφημερίδας που κρατούσε διπλωμένη και είχε προλάβει να διαβάσει τον τίτλο «Πολλοί τραυματίες θα πάρει παίχτες και από τον πάγκο για να συμπληρώσει ενδεκάδα».
- Σε όλους αξίζει μια ευκαιρία
Είπε ο Θανάσης το νούμερο 2 του συνδυασμό και πήρε και ένα βλέμμα επιδοκιμασίας από τον Κώστα που αιφνιδιάστηκε από την απάντηση του Μήτσου.
- Θα το συζητήσω με το γέρο και τα λέμε το απόγευμα .
Ο Μήτσος μπορεί να ήταν λίγο σβηστός αλλά είχε ένα πολύ καλό και βασικό ένστικτο αυτοσυντήρησης. Ήξερε πολύ καλά ότι βάση του ήταν ο πατέρας του αν αυτός διαφωνούσε και δεν επιθυμούσε την εμπλοκή του στις εκλογές δεν είχε τις δυνάμεις να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του.
Για μεγάλη έκπληξη του Μήτσου ο πατέρας του και η μάνα του δυο ακμαίοι εξηντάρηδες ενθουσιάστηκαν με την πρόταση που του έγινε. Ήξεραν οι γονείς του ότι η πιθανή εκλογή του Μήτσου και η εμπλοκή του με τα κοινά θα τον κρατούσε σε εγρήγορση θα του έδινε ένα κοινωνικό ρόλο που το τόσο επιθυμούσαν για το παιδί τους. Μπορεί η μηχανή να μην ήταν αναμμένη αλλά θα φαινόταν τουλάχιστον ότι δουλεύει και μάλιστα για το καλό του τόπου.
- Εντάξει μάγκες, μέσα είμαστε ( με το είμαστε εννοούσε όλη την οικογένεια του) θα το πάρουμε το παιγνίδι. (Τους ανακοίνωσε το απόγευμα όπως είχε υποσχεθεί και συμπληρώθηκε ο συνδυασμός)
Ο Μήτσος ο Σβηστός ήταν η μεγάλη έκπληξη των εκλογών. Ο πατέρας του πήγε στην Αθήνα και συμβουλεύτηκε ειδικούς ανθρώπους , επικοινωνιολόγοι, γραφίστες, κειμενογράφοι έβαλαν τον καλύτερο εαυτό τους και το φυλλάδιο του Μήτσου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Τα διαφημιστικά μηνύματα έπεφταν βροχή από το τοπικό ραδιόφωνο. Ο Μήτσος βέβαια όπως πάντα αραχτός και χαλαρός αλλά η μάνα και ο πατέρας του με εφηβική ορμή μοίρασαν ψηφοδέλτια μέχρι και σε όγδοα ξαδέλφια, κουμπάρους και παρακουμπάρους.
Την επόμενη των εκλογών Ο Μήτσος ο Σβηστός ήταν το θέμα της τοπικής κοινωνίας. Αν και εμφανίστηκε ξαφνικά και απρόβλεπτα στην πολιτική σκηνή ήρθε δεύτερος σε ψήφους, ξεπέρασε και τον Θανάση το νούμερο δυο του συνδυασμού. Οι τοπικές εφημερίδες σχολίαζαν ιδιαίτερα θετικά αυτήν την έκπληξη. Υπήρχαν πολλά σχόλια ότι από τα κεντρικά του κόμματος μαζί με τα συγχαρητήρια υπήρχαν και θετικά υπονοούμενα ανάλογα με τις εξελίξεις για ανανέωση της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι ο Μήτσος ο Σβηστός δεν αποκλείεται να μπει και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
- Ρε Μήτσο μας έσκισες όλους του είπε ο Θανάσης όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα μέλη του συνδυασμού .
- Εγώ σας το είπα θα το πάρουμε το παιγνίδι. (Τους είπε ο Μήτσος με την φραπεδιά στο χέρι, τα κλειδιά της μηχανής στο χέρι για μπεγλέρι και την αθλητική φυλλάδα παραμάσχαλα. Μπαίνοντας χαλαρός για το πρώτο του επίσημο συμβούλιο με τον συνδυασμό.)
Βέβαια ο Θανάσης κατάπιε την γλώσσα του όταν ο Κώστας ανακοίνωσε ότι πρώτος αντιδήμαρχος θα ήταν ο Μήτσος. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο Μήτσος έφερε πάρα πολλούς ψήφους. Ο Κώστας πια τον Μήτσο τον Σβηστό τον είχε από πολύ κοντά κατάλαβε ότι θα είχε μεγάλο πολιτικό μέλλον του γνώρισε την ξαδέλφη του την Νίτσα που αρνήθηκε να μπει στον συνδυασμό και τι άλλο για να σφίξουν τους πολιτικούς του δεσμούς τους πάντρεψε….. γίνανε και κουμπάροι!!!

Σκίτσο Παπούλιας

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 21.10.2010

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 21.10.2010 σε τίτλους

• Έμπλεξαν τα σόγια. Πληθώρα υποψηφίων στην ουρά για μια ψήφο


• Τι προβλέπεται για τον Ανάβαλο. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος απαντά στη βουλή για το αρδευτικό της Αργολίδας

• Ξεκινά η απονιτροποίηση στην Αργολίδα

• Καλοκαίρι του 2011 και βάλε, θα ολοκληρωθεί ο δρόμος προς Λυγουριό

• Με πάθος έως το τέλος. Προβάδισμα στον Δημήτρη Καμπόσο δίνει η τηλεφωνική δημοσκόπηση της Alco

• Χρήστος Γραμματικόπουλος: Παρουσίασε «γερό» συνδυασμό. Έστειλε πολιτικό μήνυμα. Έδωσε τις πέντε βασικές προγραμματικές του θέσεις

• Ο συνδυασμός της Άλλης Πρότασης. Εμείς έχουμε αξίες αρχές και δεν τις πουλάμε

• Ο Κωστούρος έβαλε τα δυνατά του για τα σχολεία. Η προσχολική αγωγή στο Ναύπλιο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και Νηπιαγωγεία

• Γιάννης Κούρος: Υποψήφιος με τον Καμπόσο

• Απλήρωτοι από τον Απρίλιο παραμένουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες

• Ανοιχτή συζήτηση για τη διαχείριση απορριμμάτων

• Μάστιγα τα τροχαία. Εκδήλωση στο Άργος με τον Ιαβέρη

• Ξεκίνησαν εκπαίδευση οι Σαμαρείτες



ΑΡΘΡΑ:

• Θέλω πρόγραμμα για την πόλη μου. Άρθρο του Άκη Γκάτζιου

• Δεν έχω λόγο. Άρθρο του Άκη Ντάνου

• Μήτσο μπαίνεις στο ψηφοδέλτιο; Άρθρο του Βασίλη Καπετάνιου

• Ένας Νέος Δήμος γεννιέται. Μία Νέα Αρχή διαμορφώνεται. Άρθρο του Γ. Αναγνώστου, υποψήφιος δήμαρχοσ Άργους

• Τα καρτέλ των ξενόγλωσσων βιβλίων καλά κρατούν. Του Παναγιώτη Κ. Ουλή

• Τα «θαυματουργά» μηχανήματα οδηγούν ολοταχώς προς την καύση. Της Αβά Μπουλούμπαση

• Σας κοροϊδεύουν με τα γκάλοπ πανικού. Του Σωτήρη Κωτσοβού, υποψήφιος δήμαρχος Άργους



ΙΧΝΗΛΑΣΙΕΣ:

• Ενθουσιασμός για Φάνη Στεφανόπουλο

• Εκδήλωση Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης

• Βόλτα με την «Άλλη Πρόταση»

• Αράχνιασε η πηγή

• Στο κεντρικό ο Καραντζούλης

• Έκλεψαν το φανάρι;

• Ζητούν γιατρούς στη Ερμιονίδα

• Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση



ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:

• Έκθεση φωτογραφίας

• Drift & G.P. Tuning στο Ναύπλιο

• Ο Διονύσης Τσακνής, ζωντανά στο Μουσικό Κουτί!

• Σαρλό-ιστορίες, δίχως λόγια..., στο Άργος

• Στην Αθήνα η Τελέσιλλα

• Το Μόνον της ζωής του ταξίδειον στο Τριανόν

• Εκλογές ιεροψαλτών

• Σε Συνέδριο η Δημοτική Χορωδία Ναυπλίου

• Μια συνέντευξη με τον Andy στο SF Bicycle Coalition



ΙΑΤΡΙΚΑ:

• Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη;

• Οι αισθητικές επεμβάσεις και οι «περιορισμοί»



ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ:

• Βρες ποιος τύπος Κάγκουρα είσαι! Μέρος Δ.



ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

• Ο λαγός και ο λύκος



ΣΚΙΤΣΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ:

• Καφενείο



ΔΙΑΚHΡΥΞΕΙΣ



ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όλοι οι δημοτικοί συνδιασμοί και οι υποψήφιοι στην Αργολίδα

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Το μέλλον σου είναι εδώ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Υποψήφιος Δήμαρχος



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α Σ Ι Ν Η Σ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΓΚΙΑΟΥΡΗ-ΚΟΥΤΣΕΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ΡΙΤΑ) του ΙΩΑΝΝΗ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

2. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

3. ΚΡΗΤΙΚΟΥ-ΚΑΛΥΒΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

4. ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

5. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

6. ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

7. ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

8. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)

9. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ (Εκλογ. Περ. ΑΣΙΝΗΣ)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Μ I Δ Ε Α Σ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΔΗΜΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ (ΜΠΑΚΕΤΟΣ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

2. ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

3. ΚΟΛΙΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

4. ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

5. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

6. ΝΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

7. ΝΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

8. ΤΖΑΡΙΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

9. ΤΟΜΠΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)

10. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Εκλογ. Περ. ΜΙΔΕΑΣ)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν Α Υ Π Λ Ι Ε Ω Ν

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΑΡΜΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκλογ. ΠερΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

2. ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

3. ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

5. ΒΕΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

6. ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

7. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

8. ΚΟΡΟΛΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΒΛΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

9. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

10. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

11. ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΙΤΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

12. ΛΟΥΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

13. ΜΑΡΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

14. ΜΠΑΚΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

15. ΜΠΑΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

16. ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

17. ΜΠΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

18. ΝΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ (σύζ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ) (Εκλ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

19. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ (ΚΑΙΤΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ(Ε.Π.ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

20. ΣΧΙΖΑ ΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ (Εκλ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

21. ΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

22. ΤΡΑΓΓΑΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΛΕΩΝΙΔΑ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

23. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

24. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ (ΝΟΥΛΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Εκλ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

25. ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)

26. CHEPTEA DIONISIE του GHEORGHE (Εκλογ. Περ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν Ε Α Σ Τ I Ρ Υ Ν Θ Α Σ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Εκλγ. Περ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ)

2. ΔΡΕΛΛΑ-ΜΕΡΜΙΓΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Εκλγ. Περ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ)

3. ΖΟΡΜΠΑ-ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Εκλγ. Περ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ)

4. ΚΑΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Εκλγ. Περ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ)

5. ΚΑΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Εκλγ. Περ. Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ)



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν Α Υ Π Λ Ι Ε Ω Ν

1. ΚΑΛΙΑΜΟΥΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΚΑΛΚΑΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

4. ΚΟΤΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5. ΜΑΛΛΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΜΑΡΚΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9. ΜΠΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

10. ΝΤΑΗ-ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

11. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

12. ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν Ε Α Σ Τ Ι Ρ Υ Ν Θ Α Σ

1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

3. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΝΙΚΟΛΑΕΒΑ-ΜΠΟΥΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΣΕΡΓΚΕΪ

5. ΣΑΓΚΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΟΥ

6. ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Τ Ο Λ Ο Υ

1. ΓΕΡΑΜΑΝΗ ΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΓΟΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

4. ΚΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

5. ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Γ Ι Ο Υ Α Δ Ρ Ι Α Ν Ο Υ

1. ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

2. ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΞΥΛΙΝΑ-ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

4. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Γ Ι Α Σ Τ Ρ Ι Α Δ Α Σ

1. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΚΑΨΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΚΟΥΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΣΚΙΑΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Ν Υ Φ Ι Ο Υ

1. ΑΓΓΕΛΑΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΛΤΣΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΑΜΑΝΤΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΤΣΙΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Ρ Α Χ Ν Α Ι Ο Υ

1. ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΜΑΡΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

3. ΤΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Ρ Γ Ο Λ Ι Κ Ο Υ

1. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Ρ Ι Α Σ

1. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

3. ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΣΟΥΜΕΛΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

4. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Α Σ Ι Ν Η Σ

1. ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2 ΜΟΥΤΑΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΜΠΙΤΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΣΑΜΠΑΡΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Δ Ρ Ε Π Α Ν Ο Υ

1. ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

2. ΔΩΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η Ρ Α Ι Ο Υ

1. ΚΟΛΙΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ι Ρ Ι Ω Ν

1. ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΣΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κ Α Ρ Ν Ε Ζ Α Ι Ι Κ Ω Ν

1. ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΑΡΚΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Λ Ε Υ Κ Α Κ Ι Ω Ν

. ΑΡΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΊΟΥ

3. ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΜΑΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μ Α Ν Ε Σ Η

1. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

2. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΣΚΟΤΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μ Ι Δ Ε Α Σ

1. ΔΗΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2. ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3 ΠΑΝΑΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

4. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν Ε Ο Υ Ρ Ο Ε Ι Ν Ο Υ

1. ΛΕΖΕ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ













ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π Α Ν Α Ρ Ι Τ Η

1. ΒΕΝΙΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3 ΜΠΟΥΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π Ο Υ Λ Λ Α Κ Ι Δ Α Σ

1. ΓΙΑΡΕΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

2. ΛΥΚΑΡΓΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΟΛΑΝΗ ΑΡΑΛΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

4. ΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π Υ Ρ Γ Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν

1. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. ΛΥΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΜΠΡΕΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

4. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ







=======================================


=======================================



« ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ »


ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΙΝΗΣ

1. ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

2. ΔΙΔΥΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΡΝΕΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΑΖΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4. ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

5. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6. ΤΑΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

7. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

8. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9. ΤΣΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΙΔΕΑΣ

1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOY ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΑΣ (ΑΝΤΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

6. ΝΤΟΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

7. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΠΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9. ΡΑΛΛΗ - ΠΙΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

4. ΔΕΔΕΓΚΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

5. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

6. ΘΕΜΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

7. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

8. ΚΑΤΣΙΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

10. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

11. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12. ΛΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

13. ΜΑΖΗ - ΛΥΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

14. ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

15. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

16. ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

17. ΜΠΡΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

18. ΝΤΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

19. ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

20. ΠΙΤΕΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

21. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

22. ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

23. ΣΤΥΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

24. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ - ΜΕΪΔΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

25. ΦΑΣΙΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

26. ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

2. ΚΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΚΑΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

4. ΜΠΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

5. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ





ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΚΑΡΑΜΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΒΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΑΥΓΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

4. ΚΑΒΒΑΘΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

5. ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

6. ΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7. ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

8. ΠΟΛΥΖΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ

1. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

3. ΣΟΥΡΣΟΥ ΑΚΡΙΒΗ (ΒΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΛΟΥ

1. ΒΟΜΒΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΓΟΓΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

3. ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

5. ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

1. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΟΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

2. ΔΑΓΙΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΦΙΟΥ

1. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ

1. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΠΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΤΖΑΡΙΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ

1. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

2. ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

3. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ













ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΑΣ

1. ΚΟΡΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΙΝΗΣ

1. ΒΑΡΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4. ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

1. ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

4. ΧΟΥΝΤΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΙΟΥ

1. ΜΑΚΡΗ - ΠΙΚΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ (ΝΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΡΙΩΝ

1. ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΤΖΑΜΑΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΝΑΖΑΙΙΚΩΝ

1. ΔΑΓΡΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝ

1. ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

2. ΜΑΡΙΝΗ - ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

3. ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΕΣ

1. ΚΑΡΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΔΕΑΣ

1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΡΟΕΙΝΟΥ

1. ΚΑΖΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΩΝ

1. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

3. ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

=======================================

=======================================





ΝΑΥΠΛΙΑ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ





ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΙΝΗΣ

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη

ΓΙΑΝΣΕΝ-ΤΣΑΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου

ΔΡΟΥΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Χρήστου

ΔΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ανδρέα

ΚΑΤΣΑΦΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου

ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Ιωάννη

ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σταύρου



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΙΔΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου

ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία

ΚΑΤΣΙΛΑ-ΚΑΤΣΑΛΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη

ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοδοσίου

ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη

ΝΑΣΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Νικήτα

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη

ΠΙΤΣΑΚΗ - ΞΥΔΗ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Χρήστου

ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Παναγιώτη



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΑΡΓΕΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ ΕΛΕΝΗ του Γερασίμου

ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Πάρη

ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ανδρέα

ΚΑΡΑΜΗΤΟΥ-ΜΠΑΣΤΑΟΥΪ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Σωκράτη

ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ-ΔΙΒΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Ιωάννη

ΛΑΛΟΥΣΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ του Παναγιώτη

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΚΑΛΠΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΝΑ) του Χρήστου

ΜΠΑΛΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ του Χρυσοβέργη

ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ του Επαμεινώνδα

ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Νικολάου

ΠΑΝΑΓΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΝΑ του Φιλίππου

ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου



ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου

ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Αναστασίου

ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ-ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου

ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ανδρέα

ΣΥΡΙΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αντωνίου

ΤΣΙΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Μιχαήλ

ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου

ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μιχαήλ

ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Χρήστου

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΑΛΗ ΕΛΕΝΗ του Κωνσταντίνου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣ του Αριστείδη

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΕΛΕΝΗ του Αναστασίου

ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παντελή

ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Δημητρίου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα



ΡΕΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Κωνσταντίνου





ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου





ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Στέλιου





ΧΟΥΝΤΑΛΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ του Αθανασίου





ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ



ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σπυρίδωνα

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη



ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗ-ΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ανδρέα



ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη



ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Νικολάου





ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΛΟΥ





ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΓΕΩΡΓΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου



ΔΙΖΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Νικολάου





ΜΙΧΑΗΛ-ΣΤΡΑΤΗ ΣΟΦΙΑ (ΦΟΥΛΗ) του Ευστρατίου





ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου





ΜΠΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ





ΔΑΝΟΜΑΡΑ-ΔΙΑΛΙΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη





ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Παντελή





ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΗΤΕΡ) του Ιωάννη





ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του Αριστείδη





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ





ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη





ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου





ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ-ΚΟΡΙΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Θεοφάνη





ΦΙΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΦΙΟΥ





ΑΓΓΕΛΑΙΝΑ-ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη





ΚΑΡΑΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη





ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ





ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου





ΜΠΕΛΕΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του Δημητρίου





ΡΟΘΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου





ΤΖΑΡΙΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Σωτηρίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ





ΓΕΡΑΜΑΝΗ-ΜΠΕΡΔΕΚΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του Ιωάννη





ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σπυρίδωνα





ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου





ΝΤΟΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΑΣ





ΖΕΡΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου





ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου





ΠΕΤΣΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Δημητρίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΙΝΗΣ





ΔΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου





ΠΙΤΣΑΣ ΚΟΣΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του Νικολάου





ΣΥΝΤΡΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη





ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ





ΒΟΡΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου





ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη





ΚΟΤΙΤΣΑ-ΜΑΝΔΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη





ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΙΟΥ





ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΡΙΩΝ





ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Χρήστου





ΓΑΛΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Ιωάννη





ΔΡΟΥΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδριανού







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΝΕΖΑΙΙΚΩΝ





ΠΙΠΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λεωνίδα





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝ





ΔΡΙΤΣΑ-ΜΑΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου





ΜΑΡΙΝΗ-ΣΠΥΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου





ΜΙΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Νικολάου





ΜΙΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γεωργίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΕΣΗ





ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου





ΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου





ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου





ΟΥΛΗ-ΔΙΑΛΙΑΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΔΕΑΣ





ΠΑΝΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου



ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου





ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ του Παναγιώτη





ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΡΟΕΙΝΟΥ





ΖΥΜΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Γεωργίου





ΚΑΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου





ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου





ΣΕΪΤΟΥ-ΚΑΖΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ του Δημητρίου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ





ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδοσίου





ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου





ΣΠΑΝΟΥ-ΛΑΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Λεωνίδα





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥΛΛΑΚΙΔΑΣ





ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δημητρίου





ΠΑΝΑΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη





ΠΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ





ΣΙΑΤΕΡΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του Κωνσταντίνου



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΩΝ





ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη





ΠΑΪΠΕΤΗ - ΜΕΤΡΗΤΙΔΗ ΣΟΦΙΑ του Σπυρίδωνα





ΤΑΚΟΥΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ραβιντρανάθ



========================================


========================================



ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


Υποψήφιος Δήμαρχος:


Γκιόλας Ιωάννης





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

Εκλογική Περιφέρεια Ασίνης :



Βλαχάκης Ευάγγελος Εμμανουήλ





Δρούζα Αναστασία Βασίλειος





Γκιόλας Αδριανός Θεόδωρος





Καλλιάνου Αναστασία Οδυσσέας





Καρούντζος Κωνσταντίνος Αγγελος





Μπικάκης Κωνσταντίνος Αριστείδης





Πετρόπουλος Παναγιώτης Δημήτριος





Εκλογική Περιφέρεια Μιδέας:



Δρούγκας Δημοσθένης Κωνσταντίνος





Ζέρβας Ιωάννης Παναγιώτης





Καραμάνος Αθανάσιος Χρήστος





Λέκκας Δημήτριος Παναγιώτης





Νάσσος Αθανάσιος Ιωάννης





Σπανός Αθανάσιος Γεώργιος





Στεργίου Θεοφάνης Δημήτριος



Εκλογική Περιφέρεια Ναυπλιέων:



Αντωνιάδης Χαράλαμπος Αντώνιος





Gawrilis (Γαβρίλη) Martina (Μαρτίνα) George (Γεώργιος)





Γαλανόπουλος Ιωάννης Γεώργιος





Γκανάς Παναγιώτης Δημήτριος





Καπετανοπούλου Αδαμαντία Αντώνιος





Καράπαυλος Κωνσταντίνος Νικόλαος





Καραχάλιου Ησαία Σαράντος





Κεραμιδάς Ευάγγελος Μιχαήλ





Κόλλιας Χρήστος Γεώργιος





Κυμπούρη Μαρίνα-Νώτα Μιχαήλ





Λαδά Ευφροσύνη Απόστολος





Λαπαθιώτη-Νταή Ελένη Ιωάννης





Μαλεβίτης Αντώνιος Νικόλαος





Μαντζούνης Βασίλειος Αδριανός





Μερσινιάδης Ιωάννης Ανδρέας





Μιχόπουλος Κωνσταντίνος (Σεπίλοφ) Αναστάσιος





Μουλοπούλου Ευαγγελία Ιωάννης





Μπασιάκος Χρίστος Δημήτριος





Μπουγιούκου Ελένη Σπυρίδων





Ντάνης Ευάγγελος Αλέξανδρος





Παναγιωτόπουλος Εδουάρδος Γεώργιος





Παπαδόπουλος Ηλίας Γεώργιος





Στάθης Σεραφείμ (Μάκης) Ιωάννης





Ταραβίρας Γεώργιος Ιωάννης





Τσαπραλής Κωνσταντίνος Ελευθέριος





Χατζηϊωάννου-Κερασοπούλου Μαρία Ιωάννης



Εκλογική Περιφέρεια Νέας Τίρυνθας:





Γεωργίου Ανδριανός Λουκάς





Δερνίκου Μαρία Νικόλαος





Καραγιάννης Γεώργιος Ευάγγελος





Κατσούρης Δημήτριος Σωτήριος





Ψύχας Παναγιώτης Σπυρίδων



Υποψήφιοι Σύμβουλοι για τις Δημοτικές Κοινότητες





Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου :





Γεωργόπουλος Σωτήριος Παναγιώτης





Καραμολέγκου Μαργαρίτα Γεώργιος





Καρνέζης Αναστάσιος Παναγιώτης





Κατσαλούλης Δημήτριος Πέτρος





Κόνδη-Βασιλείου Αγγελική Δημήτριος





Μελισσινού Ειρήνη Γεράσιμος





Μιχόπουλος Κωνσταντίνος Ιωάννης





Πετρόπουλος Μιχαήλ Σωκράτης





Δημοτική Κοινότητα Τολού :





Βαλλιανάτος Φώτιος Νικόλαος –Χριστογιάννης





Γογωνά Βασιλική Νικόλαος





Θεοδωροπούλου -Βέμμη Ευσταθία Χρήστος





Μέχι-Κοτίτσα Κλωντίν Μιχαήλ





Μπικάκης Νικόλαος Ιωάννης





Χρήστου Χρήστος Ανδρέας









Υποψήφιοι Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι για τις Τοπικές Κοινότητες





Τοπική Κοινότητα Αγίου Αδριανού: (υποψήφιοι σύμβουλοι):



Δωροβίνης Ιωάννης Νικόλαος





Κατσούρης Δημήτριος Παναγιώτ





Χρήστου-Μπριόλα Ιωάννα Κωνσταντίν





Τοπική Κοινότητα Ανυφίου: (υποψήφιος σύμβουλος):





Χατζόπουλος Δημήτριος Ιωάννης





Τοπική Κοινότητα Αρίας (υποψήφιοι σύμβουλοι):





Βενετσανόπουλος Βασίλειος Γεώργιος





Χρόνη-Σωτηροπούλου Ελένη Ευάγγελος





Τοπική Κοινότητα Ασίνης (υποψήφιος σύμβουλος):





Δαμιανός Αναστάσιος Βασίλειος





Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου (υποψήφια σύμβουλος):





Γκιόλα Βασιλική Ιωάννης





Τοπική Κοινότητα Ηραίου (υποψήφιος εκπρόσωπος):





Λιόλιος Ευθύμιος Παναγιώτ.





Τοπική Κοινότητα Ιρίων (υποψήφια σύμβουλος):



Κοκώνη Δήμητρα Αθανάσιος



Τοπική Κοινότητα Λευκακίων: (υποψήφιοι σύμβουλοι):





Γκιαούρη Αδαμαντία Αναστάσιος





Τσίρος Δημήτριος Κωνσταντίν





Τοπική Κοινότητα Μάνεση: (υποψήφιος σύμβουλος):





Καραμάνος Θεοδόσιος Δημήτριος





Τοπική Κοινότητα Μιδέας: (υποψήφιος σύμβουλος):





Αργυρόπουλος Βασίλειος Δημήτρης





Δήμας Ιωάννης Γεώργιος





Ρόδα Γιαννούλα Ιωάννης





Τοπική Κοινότητα Πυργιωτίκων: (υποψήφιοι σύμβουλοι):





Ασλανίδου Σοφία Γρηγόριος





Μάλλιαρης Κωνσταντίνος Μαρίνος







Τοπική Κοινότητα Παναρητίου: (υποψήφιος σύμβουλος):





Γκολέμης Κωνσταντίνος Ευάγγελος





=======================================


=======================================


ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Βασιλείου Ανδρέας του Σπήλιου


Υποψήφιος Δήμαρχος





Εκλογική Περιφέρεια Μιδέας



1. ΑΓΓΕΛΑΙΝΑ-ΛΕΚΚΑ ΠΑΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



2. ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



3. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



4. ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



5. ΚΑΨΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



6. ΛΙΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



7. ΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



8. ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



9. ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



10. ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)



11. ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Υποψ.Δημ.Σύμβουλος (Εκλ.Περ.Μιδέας)







Εκλογική Περιφέρεια Ναυπλιέων



1. ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ του ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



3. ΑΡΓΕΙΤΟΥ-ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



4. ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



5. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



6. ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



7. ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



8. ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



10. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



11. ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



12. ΜΑΥΡΙΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



13. ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



14. ΜΗΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



15. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



16. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



17. ΡΕΠΠΑ-ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υπ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



18. ΡΟΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



19. ΡΟΪΔΗ ΣΤΕΛΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



20. ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



21. ΤΖΙΑΒΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



22. ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΩΤΗΣ) του ΦΩΤΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)



23. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ.Ναυπλιέων)







Εκλογική Περιφέρεια Νέας Τίρυνθας



1. ΜΑΝΙΑ-ΒΕΡΓΟΥΛΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ. Ν.Τίρυνθας)



2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ. Ν.Τίρυνθας)



3. ΤΡΙΓΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ. (Εκλ.Περ. Ν.Τίρυνθας)







Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου



1. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



2. ΓΑΛΙΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Υποψ.Σύμβουλος



3. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



4. ΚΑΤΣΑΜΕΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΛΙΝΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



5. ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



6. ΚΡΟΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΣΗΦ του ΙΑΚΩΒΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Αγίου Αδριανού



ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Ανυφίου



ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Άριας



ΜΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου



ΒΛΑΝΤΟΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Λευκακίων



ΜΑΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Μάνεση



1. ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ Υποψ.Σύμβουλος



2. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Σύμβουλος



3. ΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συζ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Μιδέας



1. ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΜΙΧΑΗΛ Υποψ.Σύμβουλος



2. ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Σύμβουλος



3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος



4. ΡΕΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Νέου Ροεινού



ΚΑΖΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Υποψ.Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα Παναριτίου



ΣΠΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Σύμβουλος







-------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ





"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


(υποψήφιος Δήμαρχος)





Εκλογική Περιφέρεια Αλέας





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





2 ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ





Εκλογική Περιφέρεια Άργους





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





2 ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΣΙΜΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ





3 ΓΚΑΡΚΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ





4 ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





5 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





6 ΔΗΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΘΩΜΑ





7 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





8 ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΓΥΡΗ





9 ΚΑΠΡΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ





10 ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ





11 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





12 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ- ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ





του ΧΡΗΣΤΟΥ





13 ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





14 ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





15 ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





16 ΚΟΥΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ





17 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





18 ΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





19 ΛΟΥΚΑ- OIKONOMOY ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ





20 ΛΥΚΟΣΚΟΥΦΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





21 ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





22 ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ





23 ΜΟΥΣΤΑΪΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





24 ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ





25 ΜΠΑΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ





26 ΡΕΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ





27 ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





28 ΣΙΑΧΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΜΗΔΗ





29 ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ





30 TΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ





31 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΜΙΧΑΛΗ





32 ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





33 ΨΥΛΛΑ -ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





34 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ











Εκλογική Περιφέρεια Αχλαδοκάμπου





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2 ΣΕΛΗΜΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ













Εκλογική Περιφέρεια Κουτσοποδίου





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ





2 KΑΡΑΒΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ





3 ΚΑΡΒΕΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





4 ΣΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ









Εκλογική Περιφέρεια Λέρνας





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΚΑΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ





2 ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ





3 ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





4 ΧΑΣΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ













Εκλογική Περιφέρεια Λυρκείας





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΚΑΠΑΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





2 ΟΨΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





3 ΣΚΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ











Εκλογική Περιφέρεια Μυκηνών





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ





2 ΖΩΝΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ





3 ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





4 ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





5 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





6 ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ









Εκλογική Περιφέρεια Νέας Κίου





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





1 ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ





2 ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ





3 ΧΑΜΑΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ





4 ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ





5 ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ







Δημοτική Κοινότητα Άργους





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας





1 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





2 ΖΟΥΖΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





3 ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





4 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





5 ΜΠΟΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ





6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ





7 ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





8 ΤΣΑΡΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ









Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας





1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ





2 ΔΑΜΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





3 ΚΑΡΟΥΣΗ -ΤΑΣΑΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





4 ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ







Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας





1 ΖΑΦΕΙΡΙΔΟΥ ΖΩΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





3 ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





4 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ





5 ΠΕΘΕΡΙΩΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





6 ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ









Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





2 ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ









Τοπική Κοινότητα Αλέας





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΜΑΝΑΒΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ







Τοπική Κοινότητα Ανδρίτσης





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΑΣΗΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ





2 ΝΙΚΟΛΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ



Τοπική Κοινότητα Αχλαδοκάμπου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΚΑΜΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ





2 ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





3 ΚΩΣΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ





4 ΝΤΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





Τοπική Κοινότητα Βρουστίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΜΑΝΤΕΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ





2 ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΜΑΤΗ





3 ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γυμνού





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΗΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





2 ΛΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ





3 ΜΠΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





4 ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ



Τοπική Κοινότητα Δαλαμανάρας





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





2 ΠΕΒΕΡΕΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ





3 ΧΙΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΞΑΝΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ









Τοπική Κοινότητα Ελληνικού (Κρυονερίου)





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΟΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ





2 ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ





3 ΝΤΡΙΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΣ





4 ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΑΝΔΡΕΑΣ









Τοπική Κοινότητα Ήρας





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ





2 ΝΤΟΥΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





3 ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Τοπική Κοινότητα Ινάχου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΩΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





2 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





3 ΜΑΡΑΣΙΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





4 ΜΑΡΑΣΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





Τοπική Κοινότητα Καπαρελίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





2 ΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





3 ΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



Τοπική Κοινότητα Καρυάς





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΑΛΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





2 ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





3 ΓΙΑΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





4 ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ



Τοπική Κοινότητα Κεφαλαρίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΑΡΔΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





2 ΚΑΖΑ ΚΑΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





3 ΤΡΙΧΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



Τοπική Κοινότητα Κεφαλοβρύσου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΜΠΑΡΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ









Τοπική Κοινότητα Κιβερίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ





2 ΜΠΙΣΚΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ





3 ΣΟΥΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ





4 ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Τοπική Κοινότητα Κουρτακίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΠΙΠΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





2 ΠΙΠΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ



Τοπική Κοινότητα Λάλουκα





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





2 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Τοπική Κοινότητα Λιμνών





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





2 ΚΑΤΕΜΗ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ





3 ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





4 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





Τοπική Κοινότητα Λυρκείας





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΑΓΑΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





2 ΝΑΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





Τοπική Κοινότητα Μαλαντρενίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





3 ΚΩΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





4 ΤΣΙΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ





Τοπική Κοινότητα Μοναστηρακίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΕΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ





2 ΔΡΑΒΙΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





3 ΜΑΜΑΝΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ



Τοπική Κοινότητα Μπόρσια





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





2 ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





Τοπική Κοινότητα Μυκηνών





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





2 ΚΟΣΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





3 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ





4 ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ



Τοπική Κοινότητα Μύλων





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΓΚΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





2 ΝΤΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ





3 ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ





4 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





Τοπική Κοινότητα Νέου Ηραίου (Χώνικα)





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ





2 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ





3 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ



Τοπική Κοινότητα Προσύμνης





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΒΥΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





2 ΖΕΡΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΠΥΡΟΥ





3 ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ





4 ΣΚΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΣ



Τοπική Κοινότητα Πυργέλλας





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ





2 ΜΠΑΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





3 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Τοπική Κοινότητα Σκαφιδακίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





2 ΣΕΛΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ



Τοπική ΚοινότηταΣκοτεινής





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





2 ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





3 ΣΙΕΡΡΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



Τοπική Κοινότητα Στέρνας





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ









Τοπική Κοινότητα Σχοινοχωρίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ





2 ΜΠΑΡΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





3 ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ









Τοπική Κοινότητα Φιχτίου





Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





2 ΜΠΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ





3 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





4 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ



Τοπική Κοινότητα Φρεγκαίνης





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ





Τοπική Κοινότητα Φρουσούνας





Υποψήφιοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας





1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





2 ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ ΡΑΛΛΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ



===========================


===========================



ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ


ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη


(Υποψήφιος Δήμαρχος)





Εκλογική Περιφέρεια Άργους





ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΑΝΔΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Δημητρίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΓΚΑΒΟΥΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στυλιανού(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΓΚΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΓΟΥΛΕΡΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΔΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Αναστασίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΑΡΑΜΗΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σταύρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Αλεξάνδρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΑΤΣΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λάμπρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Διαμαντή(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Δημητρίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΚΟΥΤΡΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ του Διαμαντή(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΛΟΪΖΟΥ-ΓΑΜΒΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Παύλου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΜΑΡΛΑΓΚΟΥΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Κωνσταντίνου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗ-ΣΚΟΡΔΑ ΣΟΦΙΑ του Χαράλαμπου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γαβριήλ(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΝΑΣΣΗ-ΑΘΑΝΑΣΕΑ ΜΑΡΙΚΑ του Νικολάου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βασιλείου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αλέκου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ευαγγέλου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Θεοδώρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΦΙΛΗ ΑΝΝΑ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Ιωάννη (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους)





Εκλογική Περιφέρεια Αλέας





ΛΥΚΑΡΓΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέας )





ΤΣΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέας )

















Εκλογική Περιφέρεια Αχλαδοκάμπου



ΔΕΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχλαδοκάμπου)





ΣΚΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχλαδοκάμπου )





ΝΤΡΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχλαδοκάμπου )







Εκλογική Περιφέρεια Κουτσοποδίου





ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη ( Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κουτσοποδίου )





ΔΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κουτσοποδίου )





ΜΑΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κουτσοποδίου )





ΣΙΔΕΡΗ - ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κουτσοποδίου )





ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κουτσοποδίου )







Εκλογική Περιφέρεια Λέρνας





ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρνας )





ΚΡΙΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρνας )





ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λέρνας )





Εκλογική Περιφέρεια Λυρκείας





ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λυρκείας )





ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παναγιώτη(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λυρκείας )





ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λυρκείας )









Εκλογική Περιφέρεια Μυκηνών





ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





ΝΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





ΠΕΤΣΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





ΤΣΑΜΠΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Δημητρίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκηνών )





Εκλογική Περιφέρεια Νέας Κίου





ΜΠΑΝΤΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του Αναστασίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου )





ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ –ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Γεωργίου (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου )





ΣΚΑΡΠΕΝΤΖΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ευαγγέλου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου )





ΤΣΙΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου )





ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ του Θεοδώρου(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου )





Δημοτική Κοινότητα Άργους





ΓΚΩΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του Μιχαήλ





ΔΑΒΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου





ΔΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη





ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου





ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου





ΚΩΝΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βασιλείου





ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ του Ηλία





ΡΗΓΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΜΠΕΤΤΥ) του Σπυρίδωνα





ΣΥΝΤΡΙΚΟΥ-ΚΩΤΣΟΝΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ηλία





ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου





ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου





ΤΖΙΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου









Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου





ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Παναγιώτη





ΜΙΧΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου





ΜΠΙΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αναστασίου





ΝΕΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Αλεξίου





ΠΑΙΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου





ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου







Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου





ΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου





ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη





ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου





ΡΕΜΠΕΛΟΥ-ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ -ΓΕΩΡΓΙΑ του Μιχαήλ





ΣΙΑΧΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χαράλαμπου





ΣΩΦΡΟΝΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Νικολάου



Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου





ΣΑΪΣΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου









Τοπική Κοινότητα Αλέας





ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου



Τοπική Κοινότητα Ανδρίτσης





ΜΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου





ΜΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου

Τοπική Κοινότητα Αχλαδοκάμπου





ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Διαμαντή





ΜΠΟΓΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευαγγέλου





ΣΚΟΥΜΠΗΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου





ΤΣΙΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ευαγγέλου





Τοπική Κοινότητα Βρουστίου





ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου





ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Παναγιώτη





ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου





ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θεοφάνη





Τοπική Κοινότητα Γυμνού





ΓΡΙΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοδώρου





ΔΑΛΗΒΙΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Δημητρίου





ΔΗΜΑΚΗ ΒΑΪΑ του Χρήστου





ΖΟΥΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου









Τοπική Κοινότητα Δαλαμανάρας





ΔΑΒΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου





ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου





ΣΚΑΡΠΕΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου





ΤΣΟΥΝΑΠΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Ευαγγέλου



Τοπική Κοινότητα Ελληνικού





ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του Ανδρέα





ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Πέτρου





ΜΗΤΣΙΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Παναγιώτη





ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Ευαγγέλου





Τοπική Κοινότητα Ήρας





ΜΟΥΣΤΑΪΡΑ-ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Θεοδώρου





ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του Θεοδώρου





ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου







Τοπική Κοινότητα Ινάχου





ΑΡΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου





ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου





ΜΟΥΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη





ΜΟΥΚΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη









Τοπική Κοινότητα Καπαρελλίου





ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη





ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Κωνσταντίνου





ΚΑΠΑΡΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Βασιλείου





ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη









Τοπική Κοινότητα Καρυάς





ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου





ΔΑΜΑΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Ιωάννη





ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου





ΠΑΤΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Ιωάννη





Τοπική Κοινότητα Κεφαλαρίου





ΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου





ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Πέτρου





ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη





ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Δημητρίου



Τοπική Κοινότητα Κεφαλοβρύσου





ΔΩΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ιωάννη





ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αλεξάνδρου





ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βασιλείου





ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου





Τοπική Κοινότητα Κιβερίου





ΓΑΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου





ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου





ΚΑΤΣΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ του Παναγιώτη





ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Παρασκευά



Τοπική Κοινότητα Κουρτακίου





ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου





Τοπική Κοινότητα Λάλουκα





ΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου





ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου





ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Θωμά





ΠΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Τοπική Κοινότητα Λιμνών





ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου





ΚΟΡΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου





ΜΕΛΕΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του Γεωργίου





ΠΟΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του Δημητρίου

Τοπική Κοινότητα Λυρκείας





ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου





ΜΑΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθανασίου





ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου





ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αλεξάνδρου





Τοπική Κοινότητα Μαλαντρενίου





ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου





ΔΑΣΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου





ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου





ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΛΕΝΗ του Αθανασίου



Τοπική Κοινότητα Μοναστηρακίου





ΔΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου





ΜΑΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Φωτίου





ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Νικολάου





ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Γεωργίου













Τοπική Κοινότητα Μπόρσα





ΚΟΣΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Νικολάου





ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Σταύρου









Τοπική Κοινότητα Μυκηνών





ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ανδρέα





ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ του Χαράλαμπου





ΣΚΑΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου





ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου













Τοπική Κοινότητα Μύλων





ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου





ΚΟΡΟΜΙΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου





ΚΟΥΒΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σταύρου



Τοπική Κοινότητα Νέου Ηραίου





ΚΑΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Παναγιώτη





ΚΟΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του Χαριλάου





ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου













Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου





ΚΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη





ΚΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου



Τοπική Κοινότητα Προσύμνης





ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου





ΠΕΤΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη





ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη





ΤΡΙΚΚΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη













Τοπική Κοινότητα Πυργέλλας





ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Νικολάου





ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Ευαγγέλου





ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου





ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Φρίξου





Τοπική Κοινότητα Σκαφιδακίου





ΚΑΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ανδρέα





ΚΑΡΑΤΑΣΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ιωάννη





ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ηρακλή









Τοπική Κοινότητα Σκοτεινής





ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ του Αλεξάνδρου





Τοπική Κοινότητα Στέρνας



ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου





ΣΤΑΘΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του Κωνσταντίνου









Τοπική Κοινότητα Σχινοχωρίου





ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου





ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδοσίου





ΣΕΡΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Διονυσίου





ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτηρίου



Τοπική Κοινότητα Φιχτίων





ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη.





ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου





ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αναστασίου





ΤΣΑΪΡΗ ΝΙΚΗ του Αλεξάνδρου





Τοπική Κοινότητα Φρεγκαίνης









ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου





ΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη





Τοπική Κοινότητα Φρουσιούνας





ΜΩΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Κωνσταντίνου





======================================

======================================



ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ



ΑΛΕΑΣ

ΜΑΛΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΣΕΡΡΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΑΡΓΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΑΥΔΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ

ΔΑΡΔΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΑΡΥΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΚΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΠΕΙΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ του ΣΑΒΒΑ

ΣΟΥΛΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΓΡΙΜΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΦΑΚΛΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ



ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ

ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ



ΛΕΡΝΑΣ

ΔΕΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΟΘΩΝΑ

ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΡΕΒΕΚΚΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΛΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ



ΛΥΡΚΕΙΑΣ

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΠΟΛΟΣ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ

ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΖΙΩΤΑ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΣΕΤΣΕΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΠΑΝΟΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ



ΑΓΓΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΥΣΤΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΟΥΡΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ

ΚΑΠΑΡΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ

ΚΑΤΣΕΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΝΟΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΔΗΜΑ-ΜΠΕΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΛΕΚΟΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΜΠΕΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΕΛΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΠΟΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΝΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ

ΜΠΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΠΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΝΙΚΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΪΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΕΙΡΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΙΠΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΠΛΑΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

ΣΚΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΚΟΥΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

ΣΟΥΛΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΥΖΟΥ – ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ





=======================================

=======================================







ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ,

Υποψήφια Δήμαρχος







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΕΑΣ



1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ Αλέας)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΥΣ



1. ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



2. ΒΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



3. ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



4. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



5. ΓΙΑΡΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



6. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



7. ΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



8. ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



9. ΔΟΥΒΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



10. ΖΕΡΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



11. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



12. ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



13. ΜΑΡΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



14. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



15. ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



16. ΞΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



17. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΥποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



18. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΥποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



19. ΠΛΑΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



20. ΡΕΚΟΥΜΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΥποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



21. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΥποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



22. ΤΡΙΧΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



23. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



24. ΧΟΝΔΡΟΥΛΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)



25. ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Άργους)















ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ



1.ΚΑΣΚΑΦΕΤΟΥ ΡΟΔΑΝΘΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Κουτσοποδίου)



2. ΜΠΕΞΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Κουτσοποδίου)



3. ΝΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Κουτσοποδίου)







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΡΝΑΣ



1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λέρνας )



2. ΚΡΟΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λέρνας )



3. ΚΩΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λέρνας )



4. ΞΥΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛH, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λέρνας )







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΥΡΚΕΙΑΣ



1. ΛΑΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λυρκείας )



2. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λυρκείας )



3. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Λυρκείας )







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΥΚΗΝΩΝ



1. ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Μυκηνών)



2. ΚΑΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Μυκηνών)



3. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Μυκηνών)



4. ΤΣΕΤΣΕΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Μυκηνών)







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ



1.ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Νέας Κίου)



2. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Νέας Κίου)



3. ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Νέας Κίου)



4. ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Νέας Κίου)



5. ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Δημ. Σύμβ.(Εκλόγ.Περ.Νέας Κίου)











ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΥΣ



1.ΒΟΥΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, Υποψ. Σύμβ.



2.ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



3.ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



4.ΔΟΥΒΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ, Υποψ. Σύμβ.



5.ΚΑΡΑΧΟΤΖΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



6.ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψ. Σύμβ.



7.ΚΟΥΡΛΙΜΠΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



8.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



9.ΡΕΚΟΥΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



10.ΣΥΡΕΓΚΕΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ



1. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ, Υποψ. Σύμβ.



2. ΓΚΟΛΕΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



3. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



4. ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψ. Σύμβ.



5. ΚΑΤΣΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Υποψ. Σύμβ.



6. ΠΑΝΤΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, Υποψ. Σύμβ.





Τοπική Κοινότητα - Ανδρίτσας



ΒΕΜΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Υποψήφιος Εκπρόσωπος







Τοπική κοινότητα - Δαλαμανάρας



ΡΟΚΙΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Ηρας



ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Ινάχου



ΜΠΑΒΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Κεφαλόβρυσου



ΚΑΠΠΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Κιβερίου



ΤΣΙΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Κουρτακίου



ΠΙΠΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Υποψήφιος Εκπρόσωπος







Τοπική Κοινότητα - Λάλουκα



ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψήφιος Σύμβουλος



Τοπική Κοινότητα - Λιμνών



ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Λυρκείας



ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Μυκηνών



ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Πυργέλας



ΜΑΡΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος







Τοπική Κοινότητα - Σκαφιδακίου



ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, Υποψήφιος Σύμβουλος



Τοπική Κοινότητα - Φιχτίων



1. ΒΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Υποψήφιος Σύμβουλος



2 .ΜΠΑΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Υποψήφια Σύμβουλος



3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Σύμβουλος



4 .ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Υποψήφιος Σύμβουλος





-----------------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ





ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Υποψήφιος Δήμαρχος ΣΦΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι









Α. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ





1. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





2. ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Άρης) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





3. ΔΗΜΙΖΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ (Αργυρώ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





4. ΚΕΡΕΜΕΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





5. ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Μαντάς) του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ





6. ΜΗΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Χρυσούλης) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





7. ΜΠΟΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





8. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Οδηγός) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





9. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (τέως Πρόεδρος) του ΗΛΙΑ





10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ





11. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ – ΛΑΜΠΑΤΟΥ ΘΕΟΔΟΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ





12. ΤΣΙΡΝΑ – ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΧΡΥΣΗ του ΙΩΑΝΝΗ








Β. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ





1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ





3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ





4. ΒΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ





5. ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





6. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (Έλντα) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





7. ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Ζημιάς) του ΧΡΗΣΤΟΥ





8. ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





9. ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





10. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ





11. ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ





12. ΚΡΟΥΜΠΟΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





13. ΛΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ





14. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





15. ΜΕΞΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΝΘΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





16. ΜΠΙΜΠΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ





17. ΜΠΡΟΥΣΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





18. ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΕΜΟΣ) του ΜΕΛΕΤΗ





19. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





20. ΡΟΥΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





21. ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





22. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





23. ΣΚΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Άρης) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ





24. ΣΤΡΙΓΚΟΥ - ΦΩΣΤΙΝΗ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ





25. ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ





26. ΤΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





27. ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΤΕΛΗ





28. ΤΣΙΑΜΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





29. ΦΩΣΤΙΝΗ - ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Κέλλυ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ









Υοψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων





Α. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ





1. ΔΑΓΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





2. ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΛΟΥΜΟΥΣΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ





3. ΛΟΥΜΟΥΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Σούλης )του ΘΕΟΔΩΡΟΥ





4. ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ





5. ΜΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πότης) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





6. ΤΣΕΓΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





Β. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ





1. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ





2. ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ





3. ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





4. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ





5. ΛΑΦΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





6. ΤΣΙΡΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Γούμενος) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ













Γ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ





1. ΒΑΡΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΕΡΕΤΗ ΕΛΕΝΗ (Ελίνα) του ΛΕΑΝΔΡΟΥ





2. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ





3. ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ





4. ΜΕΞΗ – ΜΑΛΑΜΑ ΤΟΥΛΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ





5. ΤΣΙΡΤΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ





6. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ













Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων





Α. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ





1. ΒΟΓΚΛΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ





2. ΔΑΓΡΕΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ





4. ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ









Β. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ





1. ΔΑΓΡΕ – ΚΑΛΛΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΕΔΕ





2. ΔΕΣΤΕΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ





4. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ









Γ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ





1. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





2. ΚΑΤΣΑΒΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





3. ΠΡΑΧΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ





4. ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ













Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ





1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ





2. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ





3. ΣΤΑΠΑ – ΜΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΘΩΜΑ





4. ΦΛΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ





Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ





1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





2. ΔΗΜΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ





3. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Ντίνα) του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ





4. ΠΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ





============================================

============================================





«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»


ΚΑΜΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αγγέλου


(Υποψήφιος Δήμαρχος)





Εκλογική Περιφέρεια Ερμιόνης



1. Βελούδης Ηλίας του Αναστασίου



2. Δημαράκης (Κοτοκύλας) Γεώργιος του Νικολάου



3. Δημαράκης (Νόβας) Δαμιανός του Φωτίου



4. Κολυμπάδης (Μπαρμπάτσης) Παντελεήμων του Μιχαήλ



5. Καισσαρεύς Ταξιάρχης του Αργυρίου



6. Κούστας Σταύρος του Μιχαήλ



7. Λιναρδοπούλου Ιωάννα του Εμμανουήλ



8. Μπαλαμπάνης Χρήστος του Παναγιώτη



9. Πάλλης (Παλαιός) Αντώνιος του Δημητρίου



10. Πετρά Αγγελική του Παντελή



11. Στάικος (Μπραϊμης) Ευάγγελος του Γεωργίου



12. Τζανής Αναστάσιος του Κωνσταντίνου





Εκλογική Περιφέρεια Κρανιδίου



1. Αγρίμης Παντελής του Ιωάννη



2. Αντουλινάκης Σπυρίδων του Γεωργίου



3. Ασημακοπούλου- Μαθιουδάκη Χρυσοβαλάντω του Γεωργίου



4. Βάθης Χαράλαμπος ( Λάμπης) του Μιχαήλ



5. Βαρβέρης Δημήτριος του Εμμανουήλ



6. Γουζούασης Ευάγγελος του Ανδρέα



7. Ζέρβας Κωνσταντίνος του Ιωάννη



8. Ηλιού Ανδριάνα του Κυριάκου



9. Ιωάννου - Δρακοπούλου Ολυμπία του Κοσμά



10. Κονδύλης Παναγιώτης του Σωτηρίου



11. Κοντογιάννης Ανδρέας του Χρήστου



12. Λάμπρου Αναστάσιος του Γεωργίου



13. Λέκκας Ανδρέας του Βασιλείου



14. Λεμπέσης Παναγιώτης του Σωτηρίου



15. Μπάζος Παναγιώτης του Αναστασίου



16. Μπινιάρης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου



17. Οικονομόπουλος Χρήστος (Τάκης) του Αποστόλου



18. Παπασταύρου (Μοναχομπίρης) Δημήτριος του Σταύρου



19. Παππάς Νικόλαος



20. Παριανός Πέτρος του Ιωάννη



21. Πασαλάρης Παντελεήμων του



22. Σαμπάνη – Μπάρδη Παναγιώτα του Παναγιώτη



23. Σαράντος Βασίλειος του Κωνσταντίνου



24. Στάϊκος Αναστάσιος του Γεωργίου



25. Στάϊκου – Φασιλή Σοφία (Σόνια) του Ιωάννη



26. Ταβουλαρέα – Αντωνοπούλου Μαρία του



27. Τουτουντζή – Καμπούρη Δήμητρα (Μιμίκα) του



28. Τσαμαδός Ιωάννης του Σταματίου



29. Φλωρής Εμμανουήλ του Παναγιώτη







Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης



1. Αραπάκης Ιωάννης (Τζώνης) του Σταματίου



2. Δρουγκάνης Μιχαήλ του Γεωργίου



3. Κρητσωτάκης Ιωάννης του Γεωργίου



4. Οικονόμου Ανάργυρος του Ιωάννη



5. Παλυβού Μαρία του Παναγιώτη



6. Σκούρτη Ελένη του Χαραλάμπους .







Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου



1. Αυδούλη – Λυκουριώτη Αικατερίνη του Νικολάου



2. Γκιρτάκης Δημήτριος του Αναστασίου



3. Λάμπης Ανάργυρος του



4. Μανωλόπουλος Κωνσταντίνος του Σταύρου



5. Μονά Δήμητρα (Άμυ) του Κυριάκου



6. Νόνη Θεοδώρα (Λούλα) του Κωνσταντίνου







Δημοτική Κοινότητα Πόρτο-χελίου



1. Ανανιάδη Σοφία του Φιλίππου



2. Κόκκαλης Κωνσταντίνος του Θεόδωρου



3. Κυπραίου - Φωστίνη Γεωργία του Ζαχαρία



4. Παπαστεργίου Ευάγγελος του Ιωάννη



5. Τσίγκρης Χρήστος του Σπυρίδωνος



6. Χατζής Ευάγγελος του Δημητρίου .





Τοπική Κοινότητα Διδύμων



1 Κοτσοβού Αικατερίνη του Γεωργίου



2. Μπάρδης Ανάργυρος του



3. Πέππας Ιωάννης του Ανδριανού



4. Σερέτης Παναγιώτης του Ιωάννη







Τοπική Κοινότητα Ηλιοκάστρου



1. Δερματάς Παναγιώτης του Δημητρίου



2. Δρούγκας Σταύρος του Νικολάου



3. Καλλή - Τζανή Θεοδότη του Αναργύρου



4. Μούγιος Αντώνιος του Αναργύρου







Τοπική Κοινότητα Θερμησίας



1. Δεβελέκος Παναγιώτης του Νικολάου



2. Μπόλλα Γεωργία (Μπέττυ) του Νικολάου



3. Στάϊκος Γεώργιος του Αθανασίου



4. Χόντας Απόστολος του Αθανασίου







Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας



1. Αλεξανδρής Αντώνιος του Βασιλείου



2. Τούσα – Κοκκώνη Ευγενία του Παναγιώτη



3. Φασιλής Εμμανουήλ του Βασιλείου



4. Φασιλής Νικόλαος του Ιωάννη







Τοπική Κοινότητα Φούρνων



1. Αποστόλου Κωνσταντίνος του Αγγέλου



2. Γεωργίου Δέσποινα του Σωτηρίου



3. Καραμαντζάνης Απόστολος του Γεωργίου



4. Τορβάς Γεώργιος του Χρήστου





============================================

============================================



ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΣΑΤΡΑΒΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου,

Υποψήφιος Δήμαρχος





ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ



1. ΒΑΛΕΝΤΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



2. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



3. ΔΑΓΡΕΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



4. ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



5. ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



6. ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



7. ΝΟΜΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



8. ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)



9. ΣΤΡΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Ερμιόνης)







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



1. ΑΥΔΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



2. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



3. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



4. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



5. ΕΡΥΘΡΙΑΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



6. ΖΩΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



7. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



8. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



9. ΚΡΕΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



10. ΜΠΟΛΜΠΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



11. ΜΠΟΥΓΙΑΤΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



12.ΠΕΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



13. ΠΙΝΑΤΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



14. ΡΑΣΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



15. ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



16. ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



17. ΤΟΥΣΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



18. ΤΣΙΧΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)



19. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΥΡΤΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Υποψ.Δημ.Συμβ.(Εκλογ.Περ.Κρανιδίου)







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ



1.ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Υπόψ.Συμβ.



2.ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ Υπόψ.Συμβ.



3.ΝΟΤΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Υπόψ.Συμβ.







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ



1.ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Υπόψ.Συμβ.







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



1.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Υπόψ.Συμβ.



2.ΔΡΟΥΓΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Υπόψ.Συμβ.







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΛΑΔΟΣ



1.ΦΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Υπόψ.Συμβ.







-------------------------------------------------------------------------







ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ



Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου



Τσακαλιάρης Χρήστος του Νικολάου

(Υποψήφιος Δήμαρχος)





ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ



1. Γαλάνης Κωνσταντίνος του Δημητρίου



2. Γκορίτσας Σταύρος του Ιωάννη



3. Καλαματιανός Βασίλειος του Αναστασίου (Σούλη)



4. Καλούδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου



5. Κόλλιας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου



6. Κορονιώτης Μερκούριος του Ιωάννη



7. Κωστούρος Γεώργιος του Παναγιώτη



8. Μαγκλάρη - Δημητράκη Δέσποινα του Γεωργίου - Ηλία



9. Μάρα - Σκουφάρη Χριστίνα του Γεωργίου



10. Μαργιόλας Ηλίας του Αριστοτέλη



11. Μπιμπής Βασίλειος του Γεωργίου



12. Ξυπολιάς Ιωάννης του Βασιλείου



13. Ρούμπου Ιωάννα του Κωνσταντίνου



14. Σάββα - Βλαχοκυριάκου Περσεφόνη (Πέρση) του Ηροδότου



15. Σαρρής Βασίλειος του Αριστείδη



16. Στεφάνου Σταύρος του Παναγιώτη



17. Ταμπάκη Βασιλική του Δημητρίου







ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ



1. Αγγέλου Ανδρέας του Αθανασίου



2. Βαρβεράκης Νικόλαος (Πελέ) του Ηλία



3. Δρόσου - Παγίδα Γεωργία του Κωνσταντίνου



4. Καλύβας Αθανάσιος του Ιωάννη



5. Κατσιμιλής Νικόλαος του Θεοδώρου



6. Κουτσούκος Αναστάσιος του Νικολάου



7. Λαλιώτης Ελευθέριος του Ιουλίου



8. Μπλάτσου - Δρόσου Αναστασία του Ιωάννη



9. Παπαργύρης Ιωάννης του Νικολάου



10. Ρώτας Νικόλαος του Δημητρίου



11. Σάκουλη Αικατερίνη του Δημητρίου



12. Τζανέτος Αντώνιος του Δημητρίου



13. Χρόνης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου



1. Γκάτζιος Σωκράτης του Φωτίου



2. Καλογεροπούλου Σοφία του Δημητρίου



3. Λιούγκα - Μελά Ευγενία του Δημητρίου



4. Ξυπολιάς Παντελής του Ιωάννη



5. Σκοτώρης Γεώργιος του Εμμανουήλ



6. Στεφάνου Δημήτριος του Νικολάου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου



1. Βενέτης Ιωάννης του Αναστασίου



2. Δεληγιάννη - Γκόνη Σταυρούλα του Χρήστου



3. Κόλλιας Γεώργιος του Αναστασίου



4. Πιτερός Ηλίας του Χρήστου







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΔΑΜΙΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αδαμίου



(κανένας)







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αρκαδικού



1. Μακρή Σοφία του Αριστοτέλη



2. Προύντζος Δημήτριος του Χρήστου



3. Προύντζος Νικόλαος του Στυλιανού



4. Ρούμπος Αγγελής του Μιλτιάδη





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου



1. Βερδελή Ευμορφία του Ιωάννη



2. Κυριάκη Σωτηρία του Δημητρίου



3. Μάντζαρης Κωνσταντίνος του Βασιλείου



4. Τσόλης Κωνσταντίνος του Νικολάου





ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΙΝΑΣ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Δήμαινας



1. Αγγέλου Δημήτριος του Αναστασίου



2. Κουτσούκου Αγγελική του Ιωάννη



3. Σοροβίγκα Μαριάννα του Ιωάννη







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Νέας Επιδαύρου



1. Καρσιώτης Μιχαήλ του Παναγιώτη



2. Κίνας Μιχαήλ του Αναστασίου



3. Τανή - Τριανταφύλλου Μαρία του Δημοσθένη







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΧΕΙΑΣ



Υποψήφιοι σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Τραχειάς



1. Καλύβας Χρίστος του Παναγιώτη



2. Καραγιάννης Χρήστος του Κωνσταντίνου



3. Μπούρα Βασιλική του Γεωργίου



4. Τσάκωνας Ιωάννης (Μανίκας) του Ανδρέα





=======================================

=======================================





ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ



Γκάτζιος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη

(υποψήφιος Δήμαρχος)





Εκλογική Περιφέρεια Ασκληπιείου



Αισώπου Ευαγγελία του Πέτρου







Αντωνόπουλος Νικόλαος του Ηλία







Βλαχοκυριάκος Αναστάσιος του Βασιλείου







Γαλάνη Ελένη του Δημητρίου







Διδασκάλου Θεοδώρα (Ρούλα) του Κωνσταντίνου







Διδασκάλου Χρήστος του Ιωάννη







Εμμανουήλ Ιωάννης του Κωνσταντίνου







Ιωάννου Ιωάννης του Ανδρέα







Καραφωτιά Δήμητρα (Μιμίκα) του Γεωργίου







Κατσίγιαννης Σπύρος του Γεωργίου







Κωστούρος Δημήτριος του Αναστασίου







Μακρής Γεώργιος του Αθανασίου



Μελάς Βασίλειος του Γεωργίου







Προύντζος Νικόλαος του Κωνσταντίνου







Σχινάς Φώτιος του Ηλία







Τζαβάρα Νικολίτσα του Κωνσταντίνου







Τσιλογιάννης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου









Εκλογική Περιφέρεια Επιδαύρου



Αγγέλου Δημήτριος του Χρήστου







Βαρβαρέσος Παναγιώτης του Στυλιανού







Βερδελής Γεώργιος του Στυλιανού







Βρεττός Νικόλαος-Χρήστος του Σπυρίδωνα







Γκάτζιου –Δρούγκα Σταυρούλα του Ιωάννη







Γκάτζος Κυριάκος του Ευαγγέλου







Ελευθερίου Νικόλαος του Ανδρέα







Καβουρίνος Γεώργιος του Αθανασίου







Καραγιάννης Δημήτριος του Νικήτα







Λεονάρδου- Λιακοπούλου Μαρίνα Παρασκευή του Νικολάου







Μιχόπουλος Δημήτριος του Χρήστου







Οικονόμου Αναστάσιος του Γεωργίου







Παρασκευόπουλος Δημήτριος του Ευαγγέλου







Σιάφας Χρήστος του Αλεξάνδρου







Τζανέτος Ιωάννης του Γεωργίου









Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου



Διαλιάτση-Τσιάλαφου Βασιλική του Παναγιώτη







Δουράνου- Γιαννούλη Αικατερίνη του Χρήστου







Καψάλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου







Λιακόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη







Ξυπολιάς Ιωάννης του Γεωργίου







Παπαδομήτρου-Μελά Μαίρη του Αποστόλου









Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου



Κατσαργύρης Θεοδόσιος του Χρίστου







Μάρα Αντωνία του Γεωργίου







Πίτσας Αναστάσιος του Νικολάου







Χρήστου Δημήτριος του Γεωργίου







Τοπική Κοινότητα Αδαμίου



Κορολή – Σέρφα Καλλιόπη του Κωνσταντίνου







Κορολής Ιωάννης του Κωνσταντίνου







Λούκος Γεώργιος του Κωνσταντίνου







Οψυμούλης Κωνσταντίνος του Παντελή







Τοπική Κοινότητα Αρκαδικού



Προύντζος Στέφανος του Νικολάου







Ρούμπος Δημήτριος του Γεωργίου







Στεφάνου Νικήτας του Γεωργίου







Φράγκου Σταματική του Γεωργίου







Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Επιδαύρου (τ.Παλαιάς Επιδαύρου)



Κυριάκης Παντελεήμων-Θεοδόσιος του Γεωργίου







Λασκαράς Διονύσιος του Γεωργίου







Μαγγέλη Πηνελόπη του Χρήστου







Τζαμαλής Γεώργιος του Χρήστου









Τοπική Κοινότητα Δημαίνης



Κόλλια-Γαλάνη Κωνσταντίνα του Μιλτιάδη







Οικονόμου Γεώργιος του Ιωάννη







Σταμούλης Αναστάσιος του Δημητρίου







Σχίζα Παγώνα του Αναστασίου







Τοπική Κοινότητα Νέας Επιδαύρου







Παπαδόπουλος Μιχαήλ του Γεωργίου







Ρόδης Αντώνιος του Δημητρίου







Τεργιαζόπουλος Θεόδωρος του Στυλιανού







Τόλια Σταματίνα του Ηλία







Τοπική Κοινότητα Τραχειάς







Δορμπάρη Αναστασία του Ιωάννη







Καραγιάννης Γεώργιος του Σπυρίδωνα







Μούγιος Βασίλειος του Δημητρίου







Τσάκωνας Ιωάννης του Χαράλαμπου

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ