Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

29/10/10

Κοντά στον επιχειρηματία της πόλης του Άργους ο Γιώργος Αναγνώστου

Λύσεις μέσω του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού ανέπτυξε ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους Γιώργος Αναγνώστου σε περιοδεία του στο κέντρο του Άργους.


Στην πόλη του Άργους περιόδευσε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου συνοδευόμενος από συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «οι πολίτες μπροστά». Ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού δήμου «Άργους -Μυκηνών» επισκέφθηκε επαγγελματίες στο κέντρο της πόλης και συζήτησε μαζί τους τόσο τα προβλήματα τους όσο και αυτά της πόλης γενικότερα.

Είναι γεγονός ότι μια ζεστή χειραψία και μια καλή κουβέντα αυτή την εποχή δεν είναι αρκετά για κανένα πολίτη πόσο μάλλον δε για επαγγελματίες που εκτός από τα τελευταία φορολογικά βάρη υφίστανται και την αναδουλειά που υπάρχει στην αγορά.

Ο Γιώργος Αναγνώστου μπήκε στα καταστήματα της πόλης μίλησε με τους πολίτες και δεσμεύθηκε να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών του επαγγελματιών και στο μέτρο που θα του δίνει το πλαίσιο των δυνατοτήτων του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού να δίνει λύσεις τόσο στα προβλήματα τους, όσο και σε αυτά της πόλης και του νέου υπερδήμου.

Όπως υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος «Άργους –Μυκηνών» «στο νέο Δήμο με τα διευρυμένα γεωγραφικά όρια, τις μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες, αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες, απαιτείται μια νέα Στρατηγική Ολοκληρωμένης Παρέμβασης.

Έχουμε πίστη, φιλοδοξία, σχέδιο και όραμα για το νέο Δήμο Άργους - Μυκηνών. Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που παράλληλα αναδεικνύει και σέβεται το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Η συγκρότηση του Συνδυασμού μας, έχει ένα μεγάλο στόχο. Την Ανάπτυξη μέσα στην κρίση!!! Στη δημοτική μας κίνηση έχουν θέση όλοι οι πολίτες όλων των δήμων. Επιδίωξή μας, η κίνηση αυτή, να αποτελέσει ένα δημιουργικό βήμα για κάθε ιδέα, πρωτοβουλία και πρόταση. Ο Δήμος μας θα είναι ανοιχτός σε ανθρώπους, ιδέες και δράσεις, κοντά σε κάθε νέο, ριζοσπαστικό και ελπιδοφόρο. Για να αποκτήσουμε το Μέλλον που μας αξίζει πρέπει οι επιλογές μας να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις των καιρών. Νέοι άνθρωποι, με γνώση και σχέδιο, με συγκρότηση και τόλμη πρέπει να διαμορφώσουν το Δήμο της επόμενης δεκαετίας. Ένα Δήμο Πρότυπο, αντάξιο της κληρονομιάς και του ιστορικού ονόματος που εκπροσωπούμε. Για αυτό δε μας χρειάζονται πια οι νοσηρές πρακτικές του παρελθόντος και οι ακραίες απόψεις. Οι καιροί απαιτούν δημοκρατικό ήθος, προοδευτικό σχέδιο και διάφανη διαχείριση των κοινών.

Ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με ΕΝΑ και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε μια Νέα Αρχή σε ένα μεγάλο Νέο Δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην ιστορική περιοχή μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας.

Η χρηστή διοίκηση και διαφάνεια σε κάθε πράξη και ενέργειά μας αποτελούν τις βασικές μας αρχές».

Η προεκλογική περιοδεία του Γιώργου Αναγνώστου θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα τις επόμενες μέρες με επαφές στην πόλη του Άργους αλλά και στα διαμερίσματα και στους δήμους που εντάσσονται πλέον στο νέο δήμο «Άργους -Μυκηνών».

Παράλληλα ο κ. Αναγνώστου κάλεσε όλους τους συνυποψήφιους του στο Δήμο Άργους σε οργανωμένη συζήτηση (D-Βate) σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης.

Αναφερόμενος στην σύγχρονη αυτή αντιπαράθεση ο κ. Αναγνώστου σημειώνει ότι: «Έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες του νέου δήμου πρέπει να γνωρίζουν τις προτάσεις και τις απόψεις όλων των υποψηφίων για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νέο Δήμο και την ανάπτυξή του. Είμαι βέβαιος ότι οι συνυποψήφιοί μου θα αποδεχθούν την πρόσκληση αυτή, συνεισφέροντας στον ουσιαστικό διάλογο που οι πολίτες έχουν ανάγκη».

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ