Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

7/12/12

Εκδηλώσεις Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς στο Ναύπλιο


Φως, ήχο και χρώμα θα επιχειρήσει να δώσει ο δήμος Ναυπλίου, σε αυτές τις γκρίζες μέρες που περνάμε με τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις.
Αυτές τις ημέρες θα επιχειρηθεί μια προσπάθεια από τον Δήμο να πλησιάσει τους συνανθρώπους μας, να δείξει αλληλεγγύη και ανθρωπιά, να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά, που αξίζουν όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα.
Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς παρουσίασε  χτες ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Η πόλη του Ναυπλίου θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων οι οποίες όμως θα εξακτινωθούν και στα δημοτικά διαμερίσματα. Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια του Δήμου και  πολιτιστικών φορέων για να βιώσουν παιδιά και ενήλικες την γέννηση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.
Τα παιδιά με τη δική τους συμμετοχή, τη φαντασία, το κέφι, τη δημιουργικότητα, το χαμόγελο και τη χαρά θα δώσουν την πραγματική χριστουγεννιάτικη εικόνα του δήμου. Μέσα σ’ αυτές τις γκρίζες μέρες που περνάει ο τόπος βάζουμε φως ήχο και χρώμα και καλούμε τα παιδιά του δήμου μας με τη δική τους συμμετοχή να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους .Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Ναυπλιέων δημιούργησε το δικό του Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην καρδιά του Ναυπλίου.
Το πάρκο που θα λειτουργεί στο πάρκο του ΟΣΕ θα παραμείνει ανοιχτό για 15 ημέρες περίπου.
Εκεί δέκα ξύλινα σπιτάκια, θα περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες για να τους χαρίσουν μια αξέχαστη, Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
Από 22/12 έως 06/01
Το σπιτάκι του Άι- Βασίλη (Στο σπίτι του, o Άι- Βασίλης, υποδέχεται τα παιδιά, συζητούν και μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του).
Το σπιτάκι των παραμυθιών (φιλοξενεί παραμυθούδες που  διαβάζουν θαυμαστά παραμύθια)
Το εργαστήρι του Άι-Βασίλη * (φιλοξενεί εργαστήρια κατασκευών, υλικά που λαμπυρίζουν, χαρτόνια, ψαλίδια, ένας εμψυχωτής και η δημιουργία πρωταγωνιστεί. Εθελοντές βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν το στολίδι τους που θα το πάρουν μαζί τους για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους).
Το Ζαχαρόσπιτο  (εκεί  δοκιμάζουμε και μαθαίνουμε συνταγές για παραδοσιακά γλυκίσματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο)!
Το σπιτάκι της κοινωνικής Αλληλεγγύης (φιλοξενεί συλλόγους ΑΜΕΑ, Πύλη Πολιτισμού, κ.ά)
Το ταχυδρομείο του Άι-Βασίλη( Τα παιδιά στέλνουν τα γράμματα τους και τις ευχές τους)
Το σπιτάκι για τα κεράσματα του Άι-Βασίλη
Το σπιτάκι Πινακοθήκη
Το σπίτι της μουσικής
Στην έξοδο του Πάρκου, ένα παγοδρόμιο, ένα μεγάλο carousel  και αλλά παιχνίδια, είναι εκεί για να διασκεδάζουν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Το Πάρκο του Άι-Βασίλη  λειτουργεί  καθημερινά από 10:30 13:30 και από 16:30 20:30
Τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές από 10:30 έως 20:30 συνεχώς.
Η επίσκεψη στο πάρκο του Άι-Βασίλη είναι εντελώς δωρεάν.
Παρασκευή 07/12, έως και Κυριακή 09/12: Παράσταση «Το Μάθημα» στο Τριανόν 21.00
Τρίτη 11/12: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα για το παιδί  στις 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος. Ετοιμάζουμε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες. Τραγουδάμε τα κάλαντα και απολαμβάνουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη μπάντα του Δήμου και το μουσικό σχολείο και...«Ανάβουμε το Δέντρο!»

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ