Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

5/12/07

Α ... δύναμη η Αστυνομία

Την Β’ αντιπρόεδρο της Βουλής Έλσα Παπαδημητρίου, τους βουλευτές Γ. Μανώλη και Γ. Μανιάτη και το νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο είχε αποδέκτη η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας, πριν τις αρχαιρεσίες της με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας είναι ένα θέμα που παραμένει δυστυχώς διαχρονικό και άλυτο.
Η Ένωση καταγράφοντας το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Δ Αργολίδας που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει σε αστυνομικό προσωπικό, επισημαίνει ότι δημιουργούνται πλείστα προβλήματα στους διοικητές των υπηρεσιών στην κατάρτιση ημερήσιας υπηρεσίας για την κάλυψη βασικών αναγκών αστυνόμευσης του νομού, οι οποίοι καλούνται στην κυριολεξία να προγραμματίσουν την υπηρεσία με μαθηματική ακρίβεια, ώστε να καλύψουν όλες τις υπηρεσιακές ανάγκες, μιας και η Α.Δ. Αργολίδας λειτουργεί με οριακή δύναμη.
Μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί σημειώνουν :
«Τα ερωτήματα βασανιστικά : πώς θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της Α.Δ. Αργολίδας και ειδικά το Α.Τ. Κρανιδίου, που παρά την ήδη μειωμένη δύναμή του, επιβαρύνεται και με άλλες αποσπάσεις; Θ αντιληφθεί κανείς το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αργολίδας από την έλλειψη προσωπικού; Θα καλυφθούν κάποια στιγμή τα οργανικά κενά προσωπικού της Α.Δ. Αργολίδας; Θα ενδιαφερθεί κανείς πραγματικά για να δοθούν επιτέλους λύσεις;
Ως συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούμε στην Α.Δ. Αργολίδας έχουμε γνωστοποιήσει επανειλημμένως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον κλάδο μας αλλά και ως εργαζόμενοι για να υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από τους αρμόδιους φορείς ώστε αυτά να επιλυθούν.
Παρά τις συχνές μας αναφορές τόσο εγγράφως, όσο και στα ΜΜΕ δεν έχουμε δει το ανάλογο αποτέλεσμα, κοινώς δεν έχουμε καθόλου εισακουστεί παρά το ότι το υπουργείο μας ζητά μια ενημέρωση των προβλημάτων μας που απ΄ ότι φίνεται είναι μόνο για τους τύπους.
Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε προς εσάς τους εκλεγμένους φορείς του νομού μας, γνωστοποιώντας εγγράφως το πρόβλημά μας, διότι εσείς είστε η μόνη μας ελπίδα ως εκλεγμένοι του Αργολικού λαού και πιστεύουμε ότι με το βάρος της οποιασδήποτε επιρροής που διαθέτετε και η δυναμική που απορρέει από τα αξιώματά σας, θα δώσουν λύσεις ως προς τα προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών και λύσεις ως προς την καλύτερη και αρτιότερη αστυνόμευση του νομού μας και κατ΄ επέκταση της ασφάλειας του πολίτη.
Ο αστυνομικός της Α .Δ. Αργολίδας επειδή έρχεται σε συχνή επαφή με τα προβλήματα του πολίτη και θέλουμε τον κόσμο να μας κοιτά στα μάτια, γνωστοποιούμε σε αυτόν ότι εμείς θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας για την ασφάλειά του, με τα μέσα και το ανάλογο προσωπικό που θα εξασφαλιστεί για το νομό μας και δε θα φέρουμε την οποιαδήποτε ευθύνη αν κάποιοι αφήσουν το νομό με ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό, το οποίο δεν επαρκεί για την αστυνόμευσή του. Ο πολίτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Έλληνας αστυνομικός άλλη η μεγάλη έλλειψη και η αποδυνάμωση της Α.Δ. Αργολίδας με την απομάκρυνση προσωπικού για την οποία ευθύνονται άλλοι.
Οι φορείς του νομού μας στους οποίους απευθυνόμαστε καλούνται όπως παρέμβουν ώστε να σταματήσουν την αφαίμαξη της Α.Δ. Αργολίδας από το αστυνομικό προσωπικό καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να αποσπαστεί ούτε ένας αστυνομικός εκτός Αργολίδας, διότι ο νομός μας έχει τα δικά του προβλήματα και αυτά δεν πρέπει να τα αφήσουμε να μεγιστοποιηθούν αλλά να φροντίσουμε στην απάλειψη αυτών.
Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μας και θα γίνεται αρωγοί στα προβλήματα του Έλληνα Αστυνομικού του νομού μας, τον οποίο και εσείς υπηρετείτε, ώστε να βελτιώσουμε όλοι μαζί την αστυνόμευσή του, διότι η ασφάλεια του πολίτη είναι πρώτιστο αγαθό και δεν έχουμε κανένα μα κανένα δικαίωμα να του το στερήσουμε».

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ