Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

14/5/08

Στην Λυρκεία αναδεινύεται η πολιτική από την καλή λήψη του τηλεοπτικού σήματος

Σε μείζον “πολιτικό” θέμα φαίνεται ότι έχει αναδειχθεί ο αναμεταδότης του τηλεοπτικού σήματος, μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, στο δήμο Λυρκείας. Δεν εξηγείται αλλοιώς ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί μέσω του Τύπου σχετικά με το ποιός έβαλε καλύτερη κεραία για να βλέπουν τα ορεινά χωριά τηλεόραση.
Μετά την επιστολή Γιαννάκη που δημοσίευσε στο προηγούμενο φύλλο ο “α”, έρχεται με νέα του επιστολή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυρκείας Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, να δώσει την δική του διάσταση στο θέμα.
Ο κος Παναγιωτόπουλος σημειώνει:
“Για μια ακόμα φορά γίνεται εμφανές, μέσα από το δημοσίευμα της 8ης Μαΐου 2008, στην εφημερίδα «Αναγνώστης», ότι η Αντιπολίτευση του Δήμου Λυρκείας και δη ο κ. Γιαννάκης (ο οποίος το υπογράφει) όχι μόνο διαστρεβλώνουν αλήθειες αλλά και ότι δεν επιθυμούν επί της ουσίας έργα.
Αναφερόμενος στο σημαντικό έργο προδιαγραφών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της παρούσας Δημοτικής Αρχής από έμπειρους και διαπιστευμένους τεχνικούς, οι οποίοι τοποθέτησαν νέους αναμεταδότες, νέες κεραίες και νέους δέκτες δορυφορικής λήψης στις επίμαχες ορεινές περιοχές του Δημοτικού Διαμερίσματος της Καρυάς, ο κ. Γιαννάκης υποτιμά τη νοημοσύνη και παραπλανά τη μνήμη των Δημοτών, λέγοντας ότι επί των ημερών του έβλεπαν τηλεόραση! Μήπως είναι σε θέση να μας απαντήσει αν το Δούκα, επίσης, έβλεπε τηλεόραση; Και που είδε, κατά τον ισχυρισμό του, ότι το σήμα είναι άψογο, αφού στα περισσότερα Δ.Δ. ο κ. Γιαννάκης έχει τοποθετήσει ερασιτεχνικό σύστημα αναμετάδοσης σαν αυτά που έχουν οι πολυκατοικίες;
Σε ό,τι αφορά τον αναμεταδότη στο Τουρνίκι, για τον οποίο ισχυρίζεται ψευδώς ότι είχε τοποθετηθεί, τον προκαλούμε να μας δείξει το μέρος, όπου είναι τοποθετημένος ο «κρυφός» αυτός αναμεταδότης.
Όσο για την αποκατάσταση βλάβης του αναμεταδότη στο Κακόρεμα, στην οποία αναφέρεται ο κ. Γιανννάκης στο δημοσίευμά του, αφενός δεν πρόκειται για αποκατάσταση βλάβης αλλά για πλήρη αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού (μηχάνημα, οικίσκος και ιστός), αφετέρου η βλάβη προξενήθηκε στις 10 Αυγούστου και όχι «πριν από ένα και πλέον χρόνο», όπως ισχυρίζεται ο τέως Δήμαρχος. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η βλάβη οφείλεται σε υψηλές θερμοκρασίες, δεδομένου ότι τα καλά - για τον κ. Γιαννάκη - πλην όμως ερασιτεχνικά μηχανήματα, δεν ήταν καταλλήλως προστατευμένα (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία πιο κάτω).
Επειδή ο κ. Γιαννάκης συνεχίζει τη λάσπη, λέγοντας ότι η βλάβη προκλήθηκε από τεχνικό που απέστειλε ο γράφων (ως συντονιστής του έργου αυτού), τον προκαλώ να καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ευθύνη του Δημοτικού Συμβούλου και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον συκοφαντικό αυτό ισχυρισμό.
Είναι προφανές ότι ο κ. Γιαννάκης αντιστρατεύεται κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μας, θυμίζοντάς μας ότι το μόνο που έκανε η τέως Δημοτική Αρχή ήταν να δίνει πρόχειρες λύσεις και να τσιμεντώνει επιλεκτικά αυλές και δρόμους για ψηφοθηρικούς και μόνο σκοπούς...Η αλήθεια για την ποιότητα μετάδοσης και λήψης τηλεοπτικών καναλιών στις περιοχές Μερκούρι, Μάζι, Σπαναίικα, Αγριελίτσα, Μποζιονολαίικα και Χούνη απεικονίζεται στις αδιάψευστες φωτογραφίες, οι οποίες είναι και αμείλικτοι κριτές για τα έργα και τις ημέρες του κ. Γιαννάκη. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι των αναγνωστών...”

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ