Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

9/9/09

Μανιάτης, Γκιόλα, Παραβάντης, Σαλεσιώτης, Σίδερης η 5άδα του ΠΑΣΟΚ

Ο νυν βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, η Σοφία Γκιόλα, ο Τάσος Σαλεσιώτης, ο Γιώργος Παραβάντης και ο Δημήτρης Σίδερης θα κλείσουν την πεντάδα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα.
Το ψηφοδέλτιο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, μετά την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Εντωμεταξύ με δήλωσή του σε μερίδα του τύπου (προφανώς ο ίδιος ήθελε να την υποβαθμίσει και γι΄ αυτό δεν έστειλε την δήλωσή του σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ούτε όμως και στη νομαρχιακή επιτροπή) ο Νίκος Καρούζος δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να μπει στο ψηφοδέλτιο από κάποια μέλη του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι ο κος Καρούζος δεν είχε καμία επαφή με την νομαρχιακή επιτροπή, αλλά προτάθηκε από κάποια μέλη του ΠΑΣΟΚ και η πρόταση αυτή εστάλη και στην Ιπποκράτους.
Ο κος Καρούζος δήλωσε: «ευχαριστώ την Κεντρική καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ (υπεύθυνη για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων) για την τιμητική πρόταση που μου έκανε, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος βουλευτής. Η άρνηση μου να αποδεχθώ οφείλεται σε αντικειμενικούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν και σε προσωπικούς λόγους. Εύχομαι καλή επιτυχία».
Εκτός του Γιάννη Μανιάτη που έχει εκλεγεί ήδη δύο φορές βουλευτής, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δυναμικού ψηφοδελτίου. Η Σοφία Γκιόλα είναι καθηγήτρια Φιλόλογος, τέως Αντινομάρχης και υποψήφια στις Βουλευτικές του 2007.
Ο Γιώργος Παραβάντης, είναι δικηγόρος, επίτιμος Πρόεδρος του Παναργειακού και υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές 2007.
Ο Τάσος Σαλεσιώτης είναι αρχιτέκτων Μηχανικός και έχει διατελέσει Νομάρχης Αργολίδας.
Ο Δημήτρης Σίδερης είναι δάσκαλος στην Ερμιονίδα και Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο προεκλογικός αγώνας που θα ακολουθήσει στην Αργολίδα το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής θα είναι «πράσινος», χωρίς αφισσορύπανση.
Μάλιστα για τον λόγο ακριβώς αυτόν κατακρίνεται στην ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και η παραδοσιακή αριστερά: Στη διάρκεια των πρόσφατων Ευρωεκλογών, η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας στήριξε την προεκλογική της εκστρατεία σε διανομή φυλλαδίων με τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος, σε δημόσιες ομιλίες, σε ανακοινώσεις μέσω Τύπου και σε επώνυμη αρθρογραφία στελεχών μας. Κάναμε αφισοκόλληση σε ελάχιστα επιλεγμένα σημεία και μόνο για τη διαφήμιση της συγκέντρωσης με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά. Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, στολίστηκε από τη ΝΔ κάθε κολώνα της Αργολίδας με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού όταν επισκέφτηκε την Τρίπολη. Δεν αρκούσαν μια δυο ανακοινώσεις χρειάζονταν περισσότερες από χίλιες για να εμπεδώσουμε την αξία της επισκέψεώς του στον … διπλανό νομό. Όσο αφορά την Παραδοσιακή Αριστερά, πίστεψε ότι βάζοντας δυο τρεις φορές την ίδια αφίσα με το ίδιο σύνθημα στις απανταχού της περιφερείας κολώνες θα έπειθε τους πολίτες. Ο λαός δεν πείθεται με ξεπερασμένα διαφημιστικά τρικ. Οι καιροί απαιτούν από τις πολιτικές δυνάμεις σοβαρό πολιτικό λόγο, με επιχειρήματα και σαφήνεια στις τελικές προς υλοποίηση θέσεις. Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας θα συνεχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση».

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ