Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

14/10/09

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία

Για κρυφούς διορισμούς, μέσα στην προεκλογική περίοδο κατηγορεί την ΈλΣΑ Παπαδημητρίου ο νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος.
Οι δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη εβδομάδα, ότι θλίβεται που δεν επέτρεψε στους ψηφοφόρους της «να πάνε να τα κάνουν λαμπόγυαλο», ήταν η αφορμή για την απάντηση του επίσης Νεοδημοκράτη νομάρχη.
Φαίνεται όμως ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται και η προτίμηση του καθενός σε διαφορετικό πρόσωπο για την θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Στις δηλώσεις της κας Παπαδημητρίου ο νομάρχης τόνισε: «Πιο άθλιες δηλώσεις και απροκάλυπτες δεν έχω ακούσει. Ποια είναι τα στελέχη, ποιοι είναι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να κάνουν λαμπόγυαλα την Νομαρχία;
Η Νομαρχία είναι αφύλακτη, είναι ελεύθερη να έλθουν. Η Νέα Δημοκρατία δεν βγάζει πρωτοπαλίκαρα, ούτε μάγκες. Η Νέα Δημοκρατία έχει ψηφοφόρους, έχει στελέχη, έχει οπαδούς με σύνεση και γνώση. Πρωτοπαλίκαρα δεν βγάζει. Πρωτοπαλίκαρα ήταν σε άλλες εποχές, τα πρωτοπαλίκαρα του Καραγκιόζη, δεν ξέρω εγώ τι. Αυτά έχουν τελειώσει».
Και συνεχίζει ο κος Σωτηρόπουλος: «Αλλά αν εννοεί η κα Παπαδημητρίου, ότι θα έστελνε εδώ τους γονείς και τους συγγενείς των ανθρώπων που διόρισε την τελευταία ημέρα που έπεσε η κυβέρνηση στις 4 Οκτωβρίου, για να μας κάψουν τη Νομαρχία, αν έχει τέτοια πρωτοπαλίκαρα, να τα στείλει. Γιατί όταν έρχονταν εδώ τα παιδιά και ρωτούσαν αν υπάρχει διαγωνισμός για καμιά θέση, λέγαμε όχι δεν υπάρχει. Και ξαφνικά, μας φέρανε φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης με ημερομηνία 4 Σεπτεμβρίου και διοριζόντουσαν παιδιά από την κυρία Παπαδημητρίου.
Αν εννοεί ότι θα ερχόντουσαν οι γονείς αυτών των παιδιών να κάψουν τη Νομαρχία, να ερχόντουσαν να το κάνουν. Η Νομαρχία είναι ελεύθερη.
Αλλά θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εδώ, γιατί έλειψα μια βδομάδα, λόγω μιας ασθένειας, για να χαιρόμουν κι εγώ το μεγαλείο του λαμπόγυαλου».
Πρέπει ο κάθε πολιτικός να κάνει καλή διαχείριση και της νίκης του και της ήττας του. Εδώ, νίκησε η κυρία Παπαδημητρίου, εξελέγη βουλευτής και αντί να κάνει μια καλή διαχείριση αυτής της νίκης, καταφέρεται εναντίον των πάντων, εναντίον του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Το νομαρχιακό Συμβούλιο δεν έχει ανάγκη από τις υποδείξεις καμιάς κυρίας Παπαδημητρίου. Ξέρει τι κάνει και μακάρι να κάνουν και οι άλλοι αυτά που κάνει το νομαρχιακό Συμβούλιο, όλοι οι νομαρχιακοί σύμβουλοι.
Και ο κόσμος ρωτάει τα πέντε χρόνια που ήταν κυβερνητικός βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής τί έκανε;»
Ο νομάρχης δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στις επισκέψεις στην Αργολίδα, της τότε υπουργού Εωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη:
«Πόσες φορές κατέβηκε η κυρία Μπακογιάννη στην Αργολίδα, στις προηγούμενες εκλογές και έκαναν βόλτες στα παζάρια του Άργους και στις πλατείες του Άργους και του Ναυπλίου για να κερδίσει την βουλευτική έδρα η κα Παπαδημητρίου;
Και έχει το θράσος να μιλάει για αθλιότητες; Οι αθλιότητες ήταν δικές της και ως εκ τούτου γνωρίζει. Γι αυτό και ομιλεί.
Προειδοποιώ. Δέχομαι τα πάντα, κριτική, αυτοκριτική. Εγώ δεν απολογούμαι. Δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, γιατί σε τίποτα δεν έχω φταίξει. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσω εφεξής αναπάντητα όλα αυτά τα σχόλια που θα γίνονται εις βάρος της Νομαρχίας. Ο κάθε νομαρχιακός σύμβουλος θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει και να ταχθεί υπέρ υποψηφίων και κομμάτων. Δεν του υπέδειξε κανείς τι θα κάνει και που θα πάει.
Όλα αυτά λοιπόν να τα λάβουν υπόψιν τους, ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέλθει πολύ σύντομα και θα βρει το δρόμο της. Αλλά υποδείξεις, δεν δεχόμαστε από κανέναν και οι απαντήσεις θα είναι άμεσες».

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ