Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

29/10/10

Εντυπωσιακή ανοιχτή συγκέντρωση Γραμματικόπουλου. Αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα

Την στιγμή που οι αντίπαλοί του δεν έχουν ανοίξει ούτε καν εκλογικά κέντρα, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τόλμησε να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην οδό Άργους, εκφώνησε πολιτική ομιλία η οποία διεκόπτετο συνεχώς από τα έντονα χειροκροτήματα του κόσμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο Νέα Ελπίδα», στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή παρουσία του, τόνισε ότι έφτασε πλέον η ώρα για μία ολοκληρωτική ανανέωση στον Δήμο Ναυπλιέων.
Στην εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συγκέντρωση, ο κος Γραμματικόπουλος επεσήμανε ότι αυτές οι εκλογές είναι κυρίως εκλογές για την επαναφορά βασικών αρχών και αξιών όπως είναι το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια. Υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παλαιό, να αφήσουμε πίσω το χθες και να περάσουμε στο αύριο. Κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν σελίδα ψηφίζοντας νέο και άφθαρτο Δήμαρχο.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του: «…Μόνο μία υπόσχεση μπορώ να σας δώσω. Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω τα πάντα. Είμαι νέος. Έχω όρεξη για δουλειά. Δείξτε μου εμπιστοσύνη. Τόσα χρόνια δοκιμάσατε τους παλιούς. Στηρίξτε επιτέλους και ένα νέο άνθρωπο. Στις 7 Νοεμβρίου ο Δήμος αλλάζει, αφήνει πίσω το χθες και ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Για εμάς και τα παιδιά μας…».
Ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε ακόμα: «…Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σας από την πολιτική και τους επαγγελματίες της πολιτικής. Νιώθω τις δύσκολες ώρες που περνάτε πολλοί από εσάς, λόγω της οικονομικής κρίσης. Παρ’ όλα αυτά σας καλώ να δώσετε το παρόν στις προσεχείς εκλογές διότι διαφορετικά η απουσία σας δεν θα έχει τιμωρήσει όπως ίσως νομίζετε τις ξεπερασμένες και παλιές νοοτροπίες. Αντίθετα, θα τις έχει επιβραβεύσει. Αν θέλετε πραγματικά να τιμωρήσετε τις φθαρμένες εξουσίες, έχετε χρέος να ψηφίσετε νέους και άφθαρτους ανθρώπους. Είναι η τελευταία μας ελπίδα. Είναι η μοναδική ευκαιρία να στείλετε ένα βροντερό μήνυμα σε όλους εκείνους τους ανεπάγγελτους πολιτικάντηδες που επί χρόνια σας κορόιδευαν με ψεύτικες υποσχέσεις περί διορισμών, με ψεύτικες υποσχέσεις για ρουσφέτια που ασφαλώς ποτέ δεν τήρησαν…
…Πάνω απ’ όλα η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου είναι αξιακή αναμέτρηση. Ή μένουμε κολλημένοι στις φθαρμένες εξουσίες του παρελθόντος ή προχωράμε μπροστά επαναφέροντας αρχές και αξίες, όπως είναι το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια…
…Αγωνιστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα μεγάλο ανεξάρτητο από κάθε άποψη, κομματική και οικονομική, συνδυασμό. Έμβλημα του συνδυασμού μας δεν είναι το χρώμα κανενός κόμματος. Είναι το έμβλημα του νέου Δήμου Ναυπλιέων. Οι υποψήφιοί μας, πραγματικά θαρραλέοι άνθρωποι μέσα από την κοινωνία, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Ενώ, παράλληλα, δεν δίστασαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια…
…Σήμερα το Ναύπλιο βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση του. Η σημερινή Δημοτική Αρχή παραδίδει την πόλη βυθισμένη στα χρέη και στα οικονομικά προβλήματα. Παραδίδει την Καραθώνα σκουπιδότοπο. Το έμβλημα της πόλης, το Μπούρτζι, εγκαταλελειμμένο. Την δημιουργία της μαρίνας μόνο στα λόγια. Τις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως «κολλημένες». Χωρίς να θέλω να μηδενίσω το σημερινό Δήμαρχο είναι ολοφάνερο ότι, μετά από δύο συνεχόμενες τετραετίες, κούρασε και κουράστηκε. Ότι μπορούσε να προσφέρει το προσέφερε. Έφτασε η ώρα της ανανέωσης. Έφτασε η στιγμή να περάσουμε στο αύριο. Στις 7 Νοεμβρίου σας καλώ όλους να σπρώξουμε τον Δήμο προς τα πάνω. Σας καλώ να αναμετρηθείτε με την συνείδησή σας. Να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Να εμπιστευτείτε ένα νέο άνθρωπο που έχει την όρεξη και την δύναμη να προσφέρει. Έχετε χρέος να το κάνετε απέναντι στον τόπο μας, απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στην ίδια την ψυχή μας…».

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ