Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

23/10/10

Χρήστος Γραμματικόπουλος: Παρουσίασε «γερό» συνδυασμό. Έστειλε πολιτικό μήνυμα. Έδωσε τις πέντε βασικές προγραμματικές του θέσεις

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος αφού κατέθεσε και επισήμως έναν κατά γενική ομολογία, πλήρη, «δυνατό» και ποιοτικό συνδυασμό στο Πρωτοδικείο το περασμένο Σάββατο, εν συνεχεία με δήλωσή του έδωσε το ξεκάθαρο πολιτικό του στίγμα και ταυτόχρονα προσδιόρισε με σαφήνεια τις πέντε πρώτες βασικές κινήσεις που προτίθεται να υλοποιήσει από την 01/01/2011 εφόσον έχει πάρει τη λαϊκή εντολή. Αναλυτικά το πολιτικό του μήνυμα για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι:


«Έφτασε πλέον η ώρα της μεγάλης αλλαγής, της μεγάλης ανατροπής. Έφτασε η ώρα να αφήσουμε πίσω το χθες και να περάσουμε στο αύριο. Έφτασε η ώρα τα υγιή κομμάτια της κοινωνίας να βγουν μπροστά για το συμφέρον όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. Είναι η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη μας στους επαγγελματίες της πολιτικής που οδήγησαν τον τόπο μας στη σημερινή δυσχερή κατάσταση.

Νιώθω γεμάτος θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και με τη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έδωσε τις πέντε πρώτες βασικές προγραμματικές θέσεις – κινήσεις που πρόκειται να εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 εφόσον πάρει τη λαϊκή εντολή.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από την 1η Ιανουαρίου 2011 και εφόσον οι πολίτες μας έχουν εμπιστευθεί, δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε λεπτό περίοδο χάριτος. Ξεκινάμε άμεσα την εφαρμογή του προγράμματός μας με τις εξής πέντε πρώτες βασικές κινήσεις:



Πέντε προγραμματικές θέσεις



Πρώτον: Διοικητική αναδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου.

Δεύτερον: Ανασύνταξη, συμμάζεμα και εξορθολογισμός των οικονομικών του Δήμου, με διαδικασίες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. Ειδικά σε θέματα οικονομικής ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, τα ψέματα τελειώνουν.

Τρίτον: Σύσταση ειδικής υπηρεσίας – γραφείου με αποκλειστικό σκοπό την παρακολούθηση όλων των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.

Τέταρτον: ΝΕΡΟ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητές μας. Είναι ανεπίτρεπτο, ειδικά οι Δήμοι Μιδέας, Ασίνης και Ν. Τίρυνθας, να βασανίζονται ακόμη με το ζήτημα του νερού, είτε αυτό αφορά στην ύδρευση είτε στην άρδευση. Παράλληλα, οφείλουμε να οργανώσουμε και προωθήσουμε το τουριστικό μας προϊόν με ρυθμούς γρήγορους, ευέλικτους, με ρυθμούς ελεύθερης αγοράς. Τέλος, είναι χρέος μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να λύσουμε το θέμα των απορριμμάτων.

Πέμπτον: Επαναφορά βασικών ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ στη συνολική συμπεριφορά όλων των δημοτικών αρχόντων. Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΗΘΟΣ, αποτελούν απαράβατους κανόνες για τους πάντες.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν τελικό και μεγάλο αποδέκτη, τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Πετυχαίνοντας την οικονομική ευρωστία του Δήμου μας θα μπορέσουμε να ασκήσουμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική, να σταθούμε δίπλα στους νέους ανθρώπους, να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους και όσους έχουν ανάγκη, να δώσουμε αίσθημα σιγουριάς στους πολίτες, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων.»

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ