Κοινωνία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σκίτσο - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τοπική Αυτοδιοίκηση - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση

Σας περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας έκδοση
Επισκεφθείτε ΤΩΡΑ το site του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. www.anagnostis.org. Κλικ στην εικόνα

14/1/11

Χωρίς εκπλήξεις, στα ονόματα και στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Άργους - Μυκηνών

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, ορίστηκαν αντιδήμαρχοι για τη διετία 2011-2012:


-Στον κ. Ανδρέα Θωμόπουλο: Την εποπτεία λειτουργίας δημοτικών υπηρεσιών- Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Την εποπτεία των Οικονομικών Υπηρεσιών. Την ίδρυση και λειτουργία των δημοτικών κοιμητηρίων. Την υπογραφή χορήγησης αδειών και βεβαιώσεων των λαϊκών αγορών. Την τέλεση των Πολιτικών Γάμων, σε περίπτωση απουσίας του Δημάρχου. Το συντονισμό των υπολοίπων αντιδημάρχων για την ολοκληρωμένη, συνεκτική και ενιαία διοίκηση και παραγωγή έργου.

-Στον κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου: Την Πολιτική Προστασία. Την Τουριστική προβολή και ανάπτυξη - τις Αδελφοποιήσεις. Τη λειτουργία παιδικών χαρών. Την ευθύνη για τη συνεργασία με εθελοντικές ομάδες πολιτών και στήριξη της δράσης τους. Το Χωροταξικό σχεδιασμό (Σχέδιο πόλης). Το Κτηματολόγιο. Τις Υπηρεσίες Πολιτισμού - Υπηρεσίες Παιδείας, δια βίου μάθησης και Νέας Γενιάς [Συμβούλιο Νέων, Σχολικοί Φύλακες, Καθαρίστριες Σχολείων, Κατασκηνώσεις]. Τις Υπηρεσίες Τεχνολογίας- Πληροφορικής. Θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

-Στον κ. Φώτη Κολεβέντη:

Τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας. Τις Κοινωνικές Υπηρεσίες-Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη -Κοινωνική Πρόνοια- Συνεργασία με φιλανθρωπικούς – πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα, διοικητική εξυπηρέτηση ατόμων με αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις δημοτικές υπηρεσίες κ.λ.π. Την Υπηρεσία αδειοδοτήσεων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων. Την Πολιτική ισότητας των φύλων. ΤΙς Υπηρεσίες Δημοτικής Αστυνομίας (την εποπτεία των ενεργειών δημιουργίας της και κατόπιν τη λειτουργία της). Την εποπτεία της Χονδρικής Αγοράς. Τις Υπηρεσίες ΚΕΠ.

-Στον κ. Κώστα Αδρακτά:

Την εποπτεία του προσωπικού των Τεχνικών Υπηρεσιών

Την εποπτεία λειτουργίας αυτών (Τεχνικά έργα, κατασκευή κτιρίων, συντήρηση έργων, δημοτικού φωτισμού, σήμανση οδών, βελτίωση και συντήρηση υποδομών Δήμου, κοινωφελών και κοινοχρήστων χώρων, πληροφοριακών πινακίδων, βελτίωση οδικού δικτύου κ.λπ.), Εγγειοβελτιωτικά Έργα, Έργα Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας. Έργα Περιβάλλοντος -Πρασίνου και Ποιότητας ζωής. Τοπογραφικές Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Πολεοδομία: Υπηρεσία Έκδοσης οικοδομικών αδειών. Υπηρεσία Πολεοδομικών Εφαρμογών. Υπηρεσία Ελέγχου Κατασκευών. Υπηρεσία αυθαιρέτων.

Διαχείριση Μηχανημάτων και Οχημάτων (γραφείο κίνησης). Αστικός σχεδιασμός – Περιβάλλον. Απαλλοτριώσεις.

-Στον κ. Δημήτρη Κρίγγο

για τις Δημοτικές Ενότητες Λέρνας- Κίου-Αχλαδοκάμπου: Την εποπτεία Πολιτικής προστασίας. Την εποπτεία Πολιτιστικών εκδηλώσεων. Την εποπτεία Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης. Την εποπτεία Εγγείων Βελτιώσεων. Την Αλιεία και την επίβλεψη λειτουργίας λιμένων Δημοτικών Ενοτήτων Ν. Κίου – Λέρνας, Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στις δημοτικές ενότητες ευθύνης του. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στις δημοτικές ενότητες ευθύνης του. Την εποπτεία, το συντονισμό και κατάρτιση αναπτυξιακών προγραμμάτων και χωροταξικών σχεδίων για τις δημοτικές ενότητες ευθύνης του.

-Στον κ. Χρήστο Πετσέλη

Καθ’ ύλιν αρμοδιότητες για το σύνολο του Δήμου Άργους-Μυκηνών:

Υπηρεσίες καθαριότητας-διαχείρισης απορριμμάτων-ανακύκλωσης. Την εποπτεία των υπηρεσιών του Δήμου που σχετίζονται με την Καθαριότητα και ειδικότερα την κίνηση των απορριμματοφόρων και των εν γένει οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας - τον προγραμματισμό, συντονισμό και εποπτεία σε θέματα καθαριότητας. Τη διάθεση και περαιτέρω επεξεργασία των απορριμμάτων.

Και για τις δημοτικές ενότητες Μυκηνών-Λυρκείας: Την εποπτεία Πολιτικής προστασίας. Την εποπτεία Γεωργικών- κτηνοτροφικών θεμάτων. Την εποπτεία Πολιτιστικών εκδηλώσεων. Την εποπτεία Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης. Την εποπτεία Εγγείων Βελτιώσεων.

-Στον κ. Γεώργιο Μαύρα

για τις Δημοτικές Ενότητες Κουτσοποδίου - Αλέας: Την εποπτεία Πολιτικής προστασίας.

Την εποπτεία Γεωργικών- κτηνοτροφικών θεμάτων. Την εποπτεία Πολιτιστικών εκδηλώσεων. Την εποπτεία Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης. Την εποπτεία Εγγείων Βελτιώσεων. Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στις δημοτικές ενότητες ευθύνης του. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στις δημοτικές ενότητες ευθύνης του. Την εποπτεία, το συντονισμό και την κατάρτιση αναπτυξιακών προγραμμάτων και χωροταξικών σχεδίων για τις δημοτικές ενότητες ευθύνης του.

-Τον κ. Δήμαρχο, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, αναπληρώνει ο κ. Ανδρέας Θωμόπουλος.

Υγεία - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ | on line Εφημερίδα | www.anagnostis.org | ΑΡΓΟΛΙΔΑ